Įkraunama...
Įkraunama...

Nemėgstu gaminti valgyti !

QUOTE(ireba @ 2006 03 03, 09:52)
Nuostabi mintis! thumbup.gif  Susirasyt ant lapelio! Jetau kokiu protingu zmoniu buna... ax.gif Pati nebuciau taip sugalvojus... ax.gif  blush2.gif Super! Ir as taip darysiu! Tikiuosi tai pades ispresti problema! thumbup.gif  thumbup.gif

O jei graziai surasysi ant didelio popieriaus lapo, tai nebus geda ir vyrui, kaip restorane, leist issirinkt biggrin.gif
Atsakyti
Aha! Tipo savaites meniu! Isirink kokia diena ka nori valgyt! ban.gif hihihi.gif
Aplamai tai jau panarsius po Supermamos recepteliu temas radau tokiu neblogu dalykeliu! Pora jau padariau,tai vyras pirstus laizesi! thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi sunkiai sekasi prisiversti gaminti, bet tenka. Aisku buna dienu kai paduodu vakariene koldunus ir neimu visiskai i galva ar patinka mano brangiausiajam ar ne, o jei ka suburba pasakau pasigamink pats jei taip nori gaminti valgyti lotuliukas.gif tuo ir uzsibaigia, o kita diena jau pagaminu ka skanaus ir pasimirsta biggrin.gif as jau mieliau kepciau pyragus ar sausainius, nei gaminciau valgyti bigsmile.gif
Atsakyti
Vis dar naudojosi proga, kad galiu patinginiauti ir virtuvėje pabūti ne valgio reikalais. Nors jau prasideda psichologinis spaudimas iš vyriškosios pusės.
Nespjaunu aš į šį "malonuma", blaiviai žvelgiu į ateitį ir manau, kad ateis laikas, juolab, kad savo vaiko tai tikrai alkano ar "ant čipsų" neauginsiu. Manau, kad po truputį reiktų įsivažiuoti ir bent jau atsikratyti depresijos, kuri užplūsta išbuvus prie puodų ilgesnį laiką. Pažangą savyje jau pastebiu, to pasiekiu gamindama greitus patiekalus. Žiūrėsime, kaip bus toliau 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi seniau siaubingai nemėgau gaminti valgio. Po to kažkaip užėjo noras išmokti išsikepti ką nors saldaus. Iki šiol su sese prisijuokiam, kas mums gavosi iš vieno torto (prie recepto buvo parašyta, kad jis pavyks net tiems, kurie pirmą kartą stovi virtuvėje) lotuliukas.gif O po to pradėjau gyventi viena ir nori nenori teko išmokti kažką gaminti. Bet savęs neprievartauju, jei tingiu tą dieną ką nors gaminti, tai ir nedarau tada. Aptikus šiame forume Sonatinos receptų temą, radau labai fainų ir lengvų receptų. Tai kai grįžtu namo pas šeimą (kažkaip vienai gamintis patiekalą tai man nesinori, aš sau ką nors greito ir paprasto darau tik), ką nors vis pabandau. Ir žiūriu, kad su laiku vis geriau gaunas, o ir pomėgis gaminti po truputį atsiranda thumbup.gif . Žodžiu, man atrodo svarbiausia savęs neversti ir stengtis gaminti tai, kas tau skanu.
Atsakyti
O as labai megstu gaminti. Anksciau vyras net burbedavo, kad as noriu ji nutukinti ir numarinti. Dabar atvirksciai... Gimus zuikytei visai laiko virtuvei neliko. Tik pasvajoju ka galeciau is to ar ano padaryti ir viskas. Sazine baisiai grauzia, vien pusfabrikacius valgom. Visi gaminimai baigiasi vaiko klykimu apsikabinus mano kojas. cry.gif
Atsakyti
Man tai gaminti gal ir patiktu, tik kad mano brangiausiasis visai to nevertina.Padarau kazka naujo,o jis tik pasako: ai visai nieko,bet kad skanu ar kazka tokio.tai delto ir noro gaminti nera sad.gif tai va mielosios, mano nuomone: jei vyrai mus vertintu ir bent retkarciais pagirtu uz skniai pagamintus pietus ra vakariene, tai mums ir noras gaminti atsirastu manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rudens-vaikas @ 2007 04 01, 10:30)
Aš irgi seniau siaubingai nemėgau gaminti valgio. Po to kažkaip užėjo noras išmokti išsikepti ką nors saldaus. Iki šiol su sese prisijuokiam, kas mums gavosi iš vieno torto (prie recepto buvo parašyta, kad jis pavyks net tiems, kurie pirmą kartą stovi virtuvėje)  lotuliukas.gif O po to pradėjau gyventi viena ir nori nenori teko išmokti kažką gaminti. Bet savęs neprievartauju, jei tingiu tą dieną ką nors gaminti, tai ir nedarau tada. Aptikus šiame forume Sonatinos receptų temą, radau labai fainų ir lengvų receptų. Tai kai grįžtu namo pas šeimą (kažkaip vienai gamintis patiekalą tai man nesinori, aš sau ką nors greito ir paprasto darau tik), ką nors vis pabandau. Ir žiūriu, kad su laiku vis geriau gaunas, o ir pomėgis gaminti po truputį atsiranda thumbup.gif . Žodžiu, man atrodo svarbiausia savęs neversti ir stengtis gaminti tai, kas tau skanu.

thumbup.gif 4u.gif taip SONATINA mus isgelbejo,todel prasykime,kad savo lengvais receptukais mus dziugintu toliau mirksiukas.gif .Jos temoje taip aiskiai viskas isdestyta,kad taip ir noris ekperimentuot 4u.gif
Atsakyti
siaip labai megstu gaminti, bet po mamo maziukes gimimo dazniau norisi pamiegoti laisvu metu, one sausainius kepti.. unsure.gif todel dabar ir gaminti pradejau kelioms dienoms, kad daugiau laisvo laiko tureciau.. ax.gif bet jau kai gaminu tai paexpermentuoti labai megstu thumbup.gif o ir MB patinka.. rolleyes.gif
Atsakyti
Nuo pat mazens nekenciau maisto gaminimo blush2.gif Man vis atrodydavo, kad prasikuiciu virtuveje kelias valandas, maistas gaunasi valgomas (bet nesakyciau, kad skanus), ji seimyna per 10 min suryja, kas aciu pasako, kas ne, o kita diena - viskas is naujo... Kadangi nemegau, tai ir negaminau. O kadangi negaminau - tai ir nemokejau tongue.gif Kai istekejau, ne sriubos nesugebejau isvirti ax.gif O kai gime dukryte, per metus laiko viskas pasikeite - gaminu kasdien, skaniai ir greitai, manes tas neerzina, kas antra diena ant stalo garuoja pyragas, sausainiai ar bandeles, net pati darau namine varske, jogurta, lydyta suri ir kitokias nesamones... Ir nesakyciau, kad praleidziu virtuveje puse dienos, juk ir namus tvarkyti reikia, ir vaika auginti, ir dirbu dali dienos, ir galu gale pailseti, pabimbineti megstu...
Taigi, kas mane isgelbejo: 4u.gif
1. Prieskoniai. Anksciau zinojau tik druska ir pipirus lotuliukas.gif Ogi pasirodo tinkamai parinkti prieskoniai daro stebuklus biggrin.gif
2. Planas. Kiekviena sekmadienio ryta su kavos puodeliu susiplanuoju, ka gaminsiu visa savaite, kiek kokiu produktu man tam reikes, taip susidarau pirkiniu sarasa ir apsiperku. Tikras issigelbejimas, kai nereikia kasdien galvoti "ka padaryti valgyti" - pasiimi savo sasiuvinuka, pasiziuri, produktai po ranka - pirmyn smile.gif
3. Pusfabrikaciai. Ne pirktiniai, zinoma. Jeigu jau taip ar taip darau zemaiciu blynus, darau ju daugiau, dali iskepu, dali - i saldikli. Tas pats su kokiais virtinukais, koldunais, kotletais... Uztat buna atveju, kai nera laiko ar noro gaminti, kai uzgriuva nelaukti sveciai, kai sveikata prasta, arba siaip, savaitgalis - pietus gatavi per 15 min smile.gif
4. SM ir receptu sasiuvinukas smile.gif Cia receptu per akis, patikusius rasausi i sasiuvinuka, taip zinau, kad niekada nepamirsiu, be to, kai galva tuscia, pavartau ir issirenku, kaip is meniu smile.gif
Atsakyti
Visoms nemegstancioms gaminti-siulau kepti orkaiteje.Sumetei ir kepa sau...Nei ten stovet,maisyt nei ka.Pvz vista patrint prieskoniais ir grietine (i vidu obuoliu galima).Truputi palaukus sukist i kepimo rankove kartu su bulvem.Mazdaug po valandos lapnoja visa seimyna skanu maista.Vistai patrint ir obuolius sukist-5min,sukist i rankove 2min. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sauliuxxx @ 2011 09 15, 18:43)
Nuo pat mazens nekenciau maisto gaminimo  blush2.gif  Man vis atrodydavo, kad prasikuiciu virtuveje kelias valandas, maistas gaunasi valgomas (bet nesakyciau, kad skanus), ji seimyna per 10 min suryja, kas aciu pasako, kas ne, o kita diena - viskas is naujo... Kadangi nemegau, tai ir negaminau. O kadangi negaminau - tai ir nemokejau  tongue.gif Kai istekejau, ne sriubos nesugebejau isvirti  ax.gif O kai gime dukryte, per metus laiko viskas pasikeite - gaminu kasdien, skaniai ir greitai, manes tas neerzina, kas antra diena ant stalo garuoja pyragas, sausainiai ar bandeles, net pati darau namine varske, jogurta, lydyta suri ir kitokias nesamones... Ir nesakyciau, kad praleidziu virtuveje puse dienos, juk ir namus tvarkyti reikia, ir vaika auginti, ir dirbu dali dienos, ir galu gale pailseti, pabimbineti megstu...
Taigi, kas mane isgelbejo: 4u.gif
1. Prieskoniai. Anksciau zinojau tik druska ir pipirus  lotuliukas.gif Ogi pasirodo tinkamai parinkti prieskoniai daro stebuklus  biggrin.gif
2. Planas. Kiekviena sekmadienio ryta su kavos puodeliu susiplanuoju, ka gaminsiu visa savaite, kiek kokiu produktu man tam reikes, taip susidarau pirkiniu sarasa ir apsiperku. Tikras issigelbejimas, kai nereikia kasdien galvoti "ka padaryti valgyti" - pasiimi savo sasiuvinuka, pasiziuri, produktai po ranka - pirmyn smile.gif
3. Pusfabrikaciai. Ne pirktiniai, zinoma. Jeigu jau taip ar taip darau zemaiciu blynus, darau ju daugiau, dali iskepu, dali - i saldikli. Tas pats su kokiais virtinukais, koldunais, kotletais... Uztat buna atveju, kai nera laiko ar noro gaminti, kai uzgriuva nelaukti sveciai, kai sveikata prasta, arba siaip, savaitgalis - pietus gatavi per 15 min smile.gif
4. SM ir receptu sasiuvinukas smile.gif Cia receptu per akis, patikusius rasausi i sasiuvinuka, taip zinau, kad niekada nepamirsiu, be to, kai galva tuscia, pavartau ir issirenku, kaip is meniu smile.gif

thumbup.gif pasivogsiu Jusu ideja ir as blush2.gif susirasysiu ka gamint ir produktus susipirksiu,aciu 4u.gif
thumbup.gif tema uzvedet.nemgegstu gaminti blush2.gif moku kazkiek,nelaikau nevalgiusio vyro,cepelinu tik nemoku virt biggrin.gif nuo kotletu iki kugelio iseina kazkas ax.gif bet nejauciu tam nei malonumo nei meiles,tiesiog atlieku pareiga doh.gif
Atsakyti