Įkraunama...
Įkraunama...

Nemėgstu gaminti valgyti !

4u.gif
mano situacija kiek kitokia blush2.gif Nuo pat mažens mėgau gaminti maistą. Studentiškais metais visi draugai verždavosi į svečius, nes žinojo, kad visada bus skaniai pavaišinti. Nebūdavo gaila laiko, visą sestadienio rytą aukoti kokio įmantraus torto gamybai. Kartais taip įsijausdavau, kad mano vyras užrakindavo virtuvę ir manęs ten neleisdavo. Sakydavo geriau jau einam kur papramogauti. mirksiukas.gif O dabar tikriausiai entuziazmas po truputi slopsta, gal laiko mažiau, bet irgi stengiuosi rinktis greičiau pagaminamą maistą. Tiesa visada bent du kartus per dieną gaminu karštus patiekalus. Mano šeima kažkaip labai pamėgo įvairiai paruoštus makaronus, kuriems tikrai nereikia daug laiko. O ir kepsniai tikrai greitai paruošiami, dar košės, blyneliai o ypač lietiniai, į kuriuos galima prikrauti visokių įdarų ir iš vakaro pasiruošti visai kitai dienai. Atostogaudama Nidoje įsigudrinau virti labai skanias "namines" sriubas, o ruošdavau jas iš Kėdainių konservų fabrike pagamintų konservuotų puslitriuose siubų.
Taigi nereikia nukabinti nosies ir tereikia pabandyti pradėti nuo kažko elementaraus ir greit pagaminamo. O išgirdus pagyrimo žodžius, manau atsiras ir šioks toks noras gaminti. Juk kulinarais niekas negimsta. Sėkmės. thumbup.gif
Atsakyti
Netekėjusi mėgau virti ir kepti, bet užkniso vaikai- išnagrinėja lėkštėje bet ką ir paskelbia nevalgomu viską, pradedant mėsa, baigiant daržovėmis ir konservuotais žirneliais. Tai dabar gaminu su urzgimu, nes nėra entuziazmo stebėti kaip tavo darbą kasdien peikia, net pusgaminius iš parduotuvės, net gatavus pietus užsakytus kavinėje. Jiem tinka tik MacDonaldso šlykštybės ir Čili pica su koka kola. cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2005 11 25, 10:13)
Netekėjusi mėgau virti ir kepti, bet užkniso vaikai- išnagrinėja lėkštėje bet ką ir paskelbia nevalgomu viską, pradedant mėsa, baigiant daržovėmis ir konservuotais žirneliais. Tai dabar gaminu su urzgimu, nes nėra entuziazmo stebėti kaip tavo darbą kasdien peikia, net pusgaminius iš parduotuvės, net gatavus pietus užsakytus kavinėje. Jiem tinka tik MacDonaldso šlykštybės ir Čili pica su koka kola. cry.gif

o as ir dabar nekenciu gaminti valgyt , tas kadieninis galvojimas, ka vel pagaminti pietums varo is proto, atrodo net su uosviene sutikciau gyventi, kad tik ji gamintu.... cry.gif
Atsakyti
QUOTE(hobo @ 2005 11 25, 09:00)
aš buvau tokia beviltiška, kad net makaronų išvirt nemokėjau be instrukcijos, užtat dabar gaminu nuostabiai, net pyragus kepu. ir visko išmokau čia.

cia tu rimtai?
Atsakyti
Nepasakyčiau, kad nemėgtau gaminti, bet dabar kai laiko nėra: studijos, darbas, tai kartais liekam ir nepavalgę. Labiausiai dėl to zirzia ir priekaištauja mano brangiausiasis. Visą vasarą atostogavau, darbo neradau, tai iš neturėjimo ką veikti valgyt gamindavau smile.gif Kiekvieną dieną naujas patiekalas. kai kada terliodavausi net po 5 val, bet man patikdavo, draugui irgi, kai grįžta po darbo namo, o valgis jau garuoja. Bet dabar nežinau nei ką daryti, turi 2-3 val laisvo laiko, tai ką čia gali per daug prigaminti, dar reikia namus susitvarkyti.
Atsakyti
Skausminga tema. Aš negaliu pakęst tos dalies, kur reikia sugalvot, ką gamint. Prieš nėštumo atostogas vyrui žadėjau, kad kai jau sėdėsiu namuose, viskas pasikeis. Deja blush2.gif , lėliukui pusė metų tuoj bus, o aš nedarau jokios pažangos. Atrodo, net širdį suspaudžia, kai vyras tuoj turi iš darbo pareit, o mano puodai iki blizgėjimo švarūs ir tušti. O jis baigia priprast, kartais pašmaikštauja ta tema ir tiek.
Atsakyti
Skaudi tema...Pradedu nekest virtuves...Ne todel kad nemegstu virtuves,bet todel kad nesugalvoju ka kiekviena diena daryt valgyt...Aciu Dievui,kad kiekviena diena gaminu tik vakariene...Bet va savaitgali pavargstu vien nuo galvojimo ka valgyt pusryciams pietums ir vakarienei... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
nemėgstu gaminti ir būsimam vyrui nepavydžiu...na tikiuosi,kad bus koks kulinaras ir manęs į virtuvę neįleis...na nebent indus suplauti... thumbup.gif
Atsakyti
O mane veza maisto gaminimas, tik kad vaikai netrukdytu ir butu produktai tai galiu kuistis ir kuistis aplink puodus ploja.gif
Atsakyti
aš tai net pavydžiu toms,kurios mėgsta gaminti...ir kad man taip tas noras...nesuprantu kodėl nemėgstu...ir iš kur tas didelis nenoras? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ireba @ 2006 03 02, 18:17)
Skaudi tema...Pradedu nekest virtuves...Ne todel kad nemegstu virtuves,bet todel kad nesugalvoju ka kiekviena diena daryt valgyt...Aciu Dievui,kad kiekviena diena gaminu tik vakariene...Bet va savaitgali pavargstu vien nuo galvojimo ka valgyt pusryciams pietums ir vakarienei... verysad.gif  verysad.gif

kazkada man irgi nepavykdavo niekaip sugalvot, ka gamint valgyt (o daug patiekalu tai net ir nemokejau). Bet radau iseiti - nagi visa, ka moku, surasiau ant popieriaus lapo (mazo lapo, labai mazo blush2.gif ). Ir kai dabar nezinau, ka pagamint, paziuriu ta sarasiuka ir tikrai lengva buna issirinkt smile.gif
Atsakyti
Nuostabi mintis! thumbup.gif Susirasyt ant lapelio! Jetau kokiu protingu zmoniu buna... ax.gif Pati nebuciau taip sugalvojus... ax.gif blush2.gif Super! Ir as taip darysiu! Tikiuosi tai pades ispresti problema! thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti