Įkraunama...
Įkraunama...

"Gimdymo istorijų" konkursas!

norėčiau dalyvauti ir aš
Atsakyti
Idomu kada paskelbs nugaletojas. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2009 12 11, 19:43)
Idomu kada paskelbs nugaletojas. blush2.gif

Stengsis kuo greičiau ax.gif

Rezultatai jau yra, bet dvi istorijos surinko vienodą balsų skaičių ir kol kas neaiški III vieta. 4u.gif Moderatoriai paraginti nuspręsti, tad kai tik paaiškės III vieta, iškart ir paskelbsiu rezultatus. Atsiprašau už vėlavimą! 4u.gif
Atsakyti
Ačiū "Gimdymo istorijų" konkurso dalyvėms, mūsų kantrioms mamytėms wub.gif

Sveikiname SPALIO-LAPKRIČIO mėn. konkurso "Mano gimdymo istorija" laimėtojas! clap_1.gif

first.gif Gintarėsmile.gif “Broliai šaunuoliai, viskas normaliai smile.gif“ istoriją rasite čia:

Pirmosios vietos laimėtojos Gintarėsmile.gif laukia firminis supermama.lt prizas (kurį atsiimti reikia per 3 mėn. nuo laimėjimo dienos, detalesnė informacija bus pranešta asmenine žinute)

Ji taip pat apdovanojama firminiu auksiniu supermama.lt medaliu, kuris bus prisegtas asmeniniame profilyje bigsmile.gif
user posted image

second.gif kycia “ "Aš gimsiu 11 dieną"-kaip "neįmanoma" tapo Žmogumi“istoriją rasite čia:

Antros vietos laimėtoja apdovanojama firminiu sidabriniu supermama.lt medaliu, kuris bus prisegtas asmeniniame profilyje bigsmile.gif
user posted image

third.gif dangiuk “Gimdymas pro langą“ istoriją rasite čia:

Trečios vietos laimėtojos apdovanojamos firminiu bronziniu supermama.lt medaliu, kuris bus prisegtas asmeniniuose profiliuose bigsmile.gif
user posted image

Labai ačiū visoms už jūsų gražius gimdymo istorijų pasakojimus 4u.gif Visi jūsų pasakojimai praturtina šį skyrelį 'gyvais' įspūdžiais, kuriuos mėgsta mūsų būsimosios mamos, o taip pat ir tos mamytės, kurios jau sūpuoja, glaudžia savo mažylius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 12 12, 21:28)
Ačiū "Gimdymo istorijų" konkurso dalyvėms, mūsų  kantrioms mamytėms wub.gif

Sveikiname SPALIO-LAPKRIČIO mėn. konkurso "Mano gimdymo istorija" laimėtojas!   clap_1.gif

first.gif Gintarėsmile.gif  “Broliai šaunuoliai, viskas normaliai smile.gif“ istoriją rasite čia:

Pirmosios vietos laimėtojos Gintarėsmile.gif laukia firminis supermama.lt prizas (kurį atsiimti reikia per 3 mėn. nuo laimėjimo dienos, detalesnė informacija bus pranešta asmenine žinute)

Ji taip pat apdovanojama firminiu auksiniu supermama.lt medaliu, kuris bus prisegtas asmeniniame profilyje  bigsmile.gif
user posted image

second.gif kycia  “ "Aš gimsiu 11 dieną"-kaip "neįmanoma" tapo Žmogumi“istoriją rasite čia:

Antros vietos laimėtoja apdovanojama firminiu sidabriniu supermama.lt medaliu, kuris bus prisegtas asmeniniame profilyje  bigsmile.gif
user posted image

third.gif dangiuk  “Gimdymas pro langą“ istoriją rasite čia:

Trečios vietos laimėtojos apdovanojamos firminiu bronziniu supermama.lt medaliu, kuris bus prisegtas asmeniniuose profiliuose  bigsmile.gif
user posted image

Labai ačiū visoms už jūsų gražius gimdymo istorijų pasakojimus 4u.gif Visi jūsų pasakojimai praturtina šį skyrelį 'gyvais' įspūdžiais, kuriuos mėgsta mūsų būsimosios mamos, o taip pat ir tos mamytės, kurios jau sūpuoja, glaudžia savo mažylius wub.gif

no rėčiau dalyvauti ir aš,mano istorija štai čia http://www.supermama...howtopic=527446
Atsakyti
Kviečiame dalyvauti GRUODŽIO mėn. gimdymo istorijų konkurse!
Kaip registruotis?

Jei savo gimdymo istoriją paskelbėte 2009 m. gruodžio 1 - gruodžio 31 dienomis, tuomet parašykite čia komentarą, jog norite dalyvauti konkurse, ir mes įrašysime jus į dalyvių sąrašą!

Noriu atkreipti jūsų dėmesį: jeigu istorija parašyta ne lietuviškomis raidėmis, tai jūsų šansai laimėti labai sumažėja. Kadangi moderatoriai turi visišką teisę nevertinti konkurso sąlygų neatitinkančių gimdymo istorijų.

Dalyvavimo konkurse taisyklės:
- Istorija turi būti tikra ir jūsų pačios, o ne draugės, giminaitės ir pan.
- Rašykite pasakojimą lietuviškomis raidėmis (ž,ū,ų,š,į,ė,ę,č,ą).
- Atidarę naują temą savo istorijai, po pavadinimu, temos apraše būtinai nurodykite kokiuose gimdymo namuose gimdėte.
- Paskelbę savo gimdymo istoriją, registruokitės šioje temoje.

GRUODŽIO mėn. konkurso dalyvės:

1. soonaataa “Laiškas dukrai“istoriją rasite čia:

2. Sarkele_87 “Mano stebuklo atėjimas“istoriją rasite čia:

3. spygly1 “Gimdymo istorija“istoriją rasite čia:
Atsakyti
Labai labai dėkoju už įvertinimą, tikrai nesitikėjau pirmos vietos, nes turėjau favoričių kitų blush2.gif O šiąnakt sapnavau kad gavau 3-ią vietą, o kai atsiverčiau paštą tikrai nepatikėjau tuo ką matau blink.gif biggrin.gif
Sveikinu kitas nugalėtojas ir dalyves- linkiu susirungt dar ne viename gimdymo istorijų konkurse mirksiukas.gif Ačiū moderatorėms 4u.gif
Atsakyti
Gal patiks ax.gif mano gimdymo istorija
Atsakyti
Į geriausią gimdymo istoriją nepretenduoju, tai papretenduosiu į ilgiausią, nesvarbu, kad nėra tokios "rungties" bigsmile.gif
http://www.supermama...howtopic=531284
Atsakyti
Na tai aš irgi dalyvauju, istorija čia smile.gif
http://www.supermama...howtopic=528940
Atsakyti
Dalyvauju ir aš.

http://www.supermama...howtopic=532034
Atsakyti
Ir mes bandom biggrin.gif
http://www.supermama...howtopic=532039
Atsakyti