Idomu kada paskelbs nugaletojas.

QUOTE(Ramce @ 2009 12 11, 19:43)
Stengsis kuo greičiau

Rezultatai jau yra, bet dvi istorijos surinko vienodą balsų skaičių ir kol kas neaiški III vieta.

Ačiū "Gimdymo istorijų" konkurso dalyvėms, mūsų kantrioms mamytėms

Sveikiname SPALIO-LAPKRIČIO mėn. konkurso "Mano gimdymo istorija" laimėtojas!

Pirmosios vietos laimėtojos Gintarė

Ji taip pat apdovanojama firminiu auksiniu supermama.lt medaliu, kuris bus prisegtas asmeniniame profilyje

Antros vietos laimėtoja apdovanojama firminiu sidabriniu supermama.lt medaliu, kuris bus prisegtas asmeniniame profilyje

Trečios vietos laimėtojos apdovanojamos firminiu bronziniu supermama.lt medaliu, kuris bus prisegtas asmeniniuose profiliuose

Labai ačiū visoms už jūsų gražius gimdymo istorijų pasakojimus
Visi jūsų pasakojimai praturtina šį skyrelį 'gyvais' įspūdžiais, kuriuos mėgsta mūsų būsimosios mamos, o taip pat ir tos mamytės, kurios jau sūpuoja, glaudžia savo mažylius

QUOTE(Rasma @ 2009 12 12, 21:28)
Ačiū "Gimdymo istorijų" konkurso dalyvėms, mūsų kantrioms mamytėms

Sveikiname SPALIO-LAPKRIČIO mėn. konkurso "Mano gimdymo istorija" laimėtojas!

Pirmosios vietos laimėtojos Gintarė

Ji taip pat apdovanojama firminiu auksiniu supermama.lt medaliu, kuris bus prisegtas asmeniniame profilyje

Antros vietos laimėtoja apdovanojama firminiu sidabriniu supermama.lt medaliu, kuris bus prisegtas asmeniniame profilyje

Trečios vietos laimėtojos apdovanojamos firminiu bronziniu supermama.lt medaliu, kuris bus prisegtas asmeniniuose profiliuose

Labai ačiū visoms už jūsų gražius gimdymo istorijų pasakojimus
Visi jūsų pasakojimai praturtina šį skyrelį 'gyvais' įspūdžiais, kuriuos mėgsta mūsų būsimosios mamos, o taip pat ir tos mamytės, kurios jau sūpuoja, glaudžia savo mažylius

no rėčiau dalyvauti ir aš,mano istorija štai čia http://www.supermama...howtopic=527446
Kviečiame dalyvauti GRUODŽIO mėn. gimdymo istorijų konkurse!
Kaip registruotis?
Jei savo gimdymo istoriją paskelbėte 2009 m. gruodžio 1 - gruodžio 31 dienomis, tuomet parašykite čia komentarą, jog norite dalyvauti konkurse, ir mes įrašysime jus į dalyvių sąrašą!
Jei savo gimdymo istoriją paskelbėte 2009 m. gruodžio 1 - gruodžio 31 dienomis, tuomet parašykite čia komentarą, jog norite dalyvauti konkurse, ir mes įrašysime jus į dalyvių sąrašą!
Noriu atkreipti jūsų dėmesį: jeigu istorija parašyta ne lietuviškomis raidėmis, tai jūsų šansai laimėti labai sumažėja. Kadangi moderatoriai turi visišką teisę nevertinti konkurso sąlygų neatitinkančių gimdymo istorijų.
Dalyvavimo konkurse taisyklės:
- Istorija turi būti tikra ir jūsų pačios, o ne draugės, giminaitės ir pan.
- Rašykite pasakojimą lietuviškomis raidėmis (ž,ū,ų,š,į,ė,ę,č,ą).
- Atidarę naują temą savo istorijai, po pavadinimu, temos apraše būtinai nurodykite kokiuose gimdymo namuose gimdėte.
- Paskelbę savo gimdymo istoriją, registruokitės šioje temoje.
- Istorija turi būti tikra ir jūsų pačios, o ne draugės, giminaitės ir pan.
- Rašykite pasakojimą lietuviškomis raidėmis (ž,ū,ų,š,į,ė,ę,č,ą).
- Atidarę naują temą savo istorijai, po pavadinimu, temos apraše būtinai nurodykite kokiuose gimdymo namuose gimdėte.
- Paskelbę savo gimdymo istoriją, registruokitės šioje temoje.
GRUODŽIO mėn. konkurso dalyvės:
1. soonaataa Laiškas dukraiistoriją rasite čia:
2. Sarkele_87 Mano stebuklo atėjimasistoriją rasite čia:
3. spygly1 Gimdymo istorijaistoriją rasite čia:
Labai labai dėkoju už įvertinimą, tikrai nesitikėjau pirmos vietos, nes turėjau favoričių kitų
O šiąnakt sapnavau kad gavau 3-ią vietą, o kai atsiverčiau paštą tikrai nepatikėjau tuo ką matau
Sveikinu kitas nugalėtojas ir dalyves- linkiu susirungt dar ne viename gimdymo istorijų konkurse
Ačiū moderatorėms

Sveikinu kitas nugalėtojas ir dalyves- linkiu susirungt dar ne viename gimdymo istorijų konkurse

Gal patiks
mano gimdymo istorija

Į geriausią gimdymo istoriją nepretenduoju, tai papretenduosiu į ilgiausią, nesvarbu, kad nėra tokios "rungties"
http://www.supermama...howtopic=531284

http://www.supermama...howtopic=531284