Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šeimos planavimas (III tema)

QUOTE(suri kata @ 2010 04 01, 20:27)
Na, Žiogeli, juk nebūtinai pastojai dėl to, kad pasimylėjot per O  4u.gif O kokiais spermicidais naudojotės? Mes ne kartą naudojomės žvakutėmis ir viskas buvo ok  smile.gif

O tarp kitko, papasakokit man apie tuos spermicidus, žvakutes, nei kart nenaudojom blush2.gif Apšvieskit kaip veikia, kokia kaina už vienetą, patikimumas.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2010 04 01, 21:30)
O tarp kitko, papasakokit man apie tuos spermicidus, žvakutes, nei kart nenaudojom  blush2.gif  Apšvieskit kaip veikia, kokia kaina už vienetą, patikimumas....  blush2.gif

Patikimumas, kiek teko girdėti graudžiai menkas. Kai kurie ginekologai teigia, kad NLA geriau nei žvakutės. Kaip yra iš tiesų Dievas žino, bet niekada nenaudočiau žvakučių.
Atsakyti
na, o as esu visiskai suglumusi... Sian dariau NT - aiskiai neigiamas, ne seselio antros juosteles, o va BT vis kyla.. siryt (44 CD) - 37,00 (+0,1)... Nesuprasi kas cia darosi? doh.gif
Sianakt kaip minimum 3 k sapnavau teigiama NT, pabudau visa nerimo apimta, nes pagalvojau, kad nuo "galimo" pastojimo ir alaus buteli isgeriau, ir cigaretes puse surukiau... ir tai galejo pakenkti sad.gif na, po svenciu vel kartosiu testa, nes gal dar per mazai laiko praejo, kad jis kazka parodytu? g.gif
Atsakyti
Sveikos

QUOTE(drugelis. @ 2010 04 01, 20:30)
O tarp kitko, papasakokit man apie tuos spermicidus, žvakutes, nei kart nenaudojom  blush2.gif  Apšvieskit kaip veikia, kokia kaina už vienetą, patikimumas....  blush2.gif

Oficialiai patikimumas apie 79 - 94 proc. NLA - apie 75 proc. Pati naudojusi nesu, nes linkusioms į uždegimus ir pienligę jie nepatariami. Veikimas - prieš smileysex.gif: įsidedi žvakutę ar kempinėlę palauki kažkiek, kol pradės veikti (apie 15 min., berods) ir pirmyn biggrin.gif O žvakutės veiklioji medžiaga "suriša" spremiukus ir neleidžia jiems judėti, patekti gilyn. Kiek teko girdėti atsiliepimų, tai nelabai patogu, nes putoja, varva, bėga, limpa ir pan. Bet čia gal nuo rūšies labiau priklauso... g.gif

QUOTE(MildukasK @ 2010 04 02, 06:44)
na, o as esu visiskai suglumusi... Sian dariau NT - aiskiai neigiamas, ne seselio antros juosteles, o va BT vis kyla.. siryt (44 CD) - 37,00 (+0,1)... Nesuprasi kas cia darosi?  doh.gif
Sianakt kaip minimum 3 k sapnavau teigiama NT, pabudau visa nerimo apimta, nes pagalvojau, kad nuo "galimo" pastojimo ir alaus buteli isgeriau, ir cigaretes puse surukiau... ir tai galejo pakenkti  sad.gif na, po svenciu vel kartosiu testa, nes gal dar per mazai laiko praejo, kad jis kazka parodytu?  g.gif

O kuri dabar DPO pas Tave?
Dėl alaus butelio ar pusės cigaretės, tai nesijaudink taip. Pvz., aš sugebėjau pastoti Naujųjų metų naktį biggrin.gif Kadangi nesitikėjau tokio greito mūsų planų įgyvendinimo (tai buvo pirmas ciklas, kai nesisaugojom), tai blaivybės įžadų dar nebuvau davusi hihihi.gif Ir viskas thumbup.gif (tfu tfu tfu) Pačioje pradžioje juk žirniukas dar maitinasi savais resursais, todėl truputis Tavo išgerto alkoholio jam pakenkti negali, tik vėliau, kai jau prisitvirtina, pradeda imti reikalingas medžiagas iš mamytės.
Atsakyti
QUOTE(Jazza @ 2010 04 02, 09:35)
Sveikos
Oficialiai patikimumas apie 79 - 94 proc. NLA - apie 75 proc. Pati naudojusi nesu, nes linkusioms į uždegimus ir pienligę jie nepatariami. Veikimas - prieš smileysex.gif: įsidedi žvakutę ar kempinėlę palauki kažkiek, kol pradės veikti (apie 15 min., berods) ir pirmyn biggrin.gif O žvakutės veiklioji medžiaga "suriša" spremiukus ir neleidžia jiems judėti, patekti gilyn. Kiek teko girdėti atsiliepimų, tai nelabai patogu, nes putoja, varva, bėga, limpa ir pan. Bet čia gal nuo rūšies labiau priklauso...  g.gif
O kuri dabar DPO pas Tave?
Dėl alaus butelio ar pusės cigaretės, tai nesijaudink taip. Pvz., aš sugebėjau pastoti Naujųjų metų naktį  biggrin.gif Kadangi nesitikėjau tokio greito mūsų planų įgyvendinimo (tai buvo pirmas ciklas, kai nesisaugojom), tai blaivybės įžadų dar nebuvau davusi hihihi.gif Ir viskas  thumbup.gif (tfu tfu tfu) Pačioje pradžioje juk  žirniukas dar maitinasi savais resursais, todėl truputis Tavo išgerto alkoholio jam pakenkti negali, tik vėliau, kai jau prisitvirtina, pradeda imti reikalingas medžiagas iš mamytės.

gerai, nuraminai blush2.gif Bet per sventes tik sulciukus gersiu, jokiu vynuku, nes maza ka....
o jei O tikrai ivyko 35 CD, tai dabar bus 9 DPO.. Nors pagal grynai temperaturini metoda fertilitis man O nupiese 41 CD.. g.gif
Del aiskumo rodau grafikeli:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2010 04 02, 08:47)
gerai, nuraminai  blush2.gif Bet per sventes tik sulciukus gersiu, jokiu vynuku, nes maza ka....
o jei O tikrai ivyko 35 CD, tai dabar bus 9 DPO.. Nors pagal grynai temperaturini metoda fertilitis man O nupiese 41 CD..  g.gif
Del aiskumo rodau grafikeli:
user posted image

Pasiruošk begaliniams klausimams, kodėl negeri? hihihi.gif
Grafikėlis g.gif O dėl laiko pasukimo koreguota čia, ar ne? NT rodo nėštumą anksčiausiai 10 DPO, kiek žinau. Dar šiek tiek kantrybės, dar kelios dienos ir paaiškės, kas kaip.
Atsakyti
QUOTE(Jazza @ 2010 04 02, 12:26)
Pasiruošk begaliniams klausimams, kodėl negeri? hihihi.gif
Grafikėlis  g.gif O dėl laiko pasukimo koreguota čia, ar ne? NT rodo nėštumą anksčiausiai 10 DPO, kiek žinau. Dar šiek tiek kantrybės, dar kelios dienos ir paaiškės, kas kaip.

aha biggrin.gif Gerai, kad as ir siaip mazai geriu, tai gal bedu didesniu nebus del visisko susilaikymo lotuliukas.gif
o BT koreguota, visur po 0,1 prideta po prasukimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2010 04 02, 07:44)
na, o as esu visiskai suglumusi... Sian dariau NT - aiskiai neigiamas, ne seselio antros juosteles, o va BT vis kyla.. siryt (44 CD) - 37,00 (+0,1)... Nesuprasi kas cia darosi?  doh.gif
Sianakt kaip minimum 3 k sapnavau teigiama NT, pabudau visa nerimo apimta, nes pagalvojau, kad nuo "galimo" pastojimo ir alaus buteli isgeriau, ir cigaretes puse surukiau... ir tai galejo pakenkti  sad.gif na, po svenciu vel kartosiu testa, nes gal dar per mazai laiko praejo, kad jis kazka parodytu?  g.gif

BT gali kilti ir dėl neramaus miego. mirksiukas.gif
Atsakyti
va va, man irgi taip atrodo, kad cia jau ir nervai veikia... doh.gif Reikia galva gydyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš sau kiekvieno ciklo pradžioje pažadu nepanikuoti, bet vis labai jaudinuosi O belaukdama, vis galvoju, ar nebūsiu užkibus. Nors mano ginekologė sako, kad nežino nė vienos nestuke.gif užkibusios su prezikais, duok Dieve nebūsiu aš ta pirmoji cool.gif man įdomu, ar po n ciklų ta baimė praeis...
Atsakyti
Vėl rodau savo grafikėlį: BT pakilo kadų kadais, o gleivės vis dar vaisingos g.gif

http://go28days.com/...arts/2010-03-13

Šiandien išvis aukštai pakilo, bet skauda gerklę, tai galbūt dėl to g.gif O gal pakilimu laikyti tik nuo 21CD? Bet rašiau NŠP konsultantei, tai ji rašė, kad pakilimas nuo 16 CD užsiskaito, o dėl gleivių neaišku kodėl taip yra g.gif

O dėl žvakučių naudojimo - man jos nei nepatogios nei ką, bet dabar vengiam naudoti, nes supainioja gleives. Vis dėlto šį ciklą kartą panaudojom, ir kaiptik 14 CD blush2.gif Dėl patikimumo aš žinau, bet dėl to nepergyvenu.. Be to naudojam žvakutės + NLA, man tai nelabai patinka tas NLA, bet brangusis labai užsispyręs lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suri kata: 03 balandžio 2010 - 09:50
Klausykit, o kaip ten yra su matavimo vieta? Anksčiau matavau po liežuviu, šį ciklą - makštyje, temperatūra žymiai aukštesnė - nuolatos 36,6 - 36,7.
Šiaip keista, juk ir laikas keitės - ankstesnis matavimas gaunas, turėtų žemesnė būt, ar čia makštyje visada aukštesnę rodo?
Papildyta:
QUOTE(suri kata @ 2010 04 03, 09:45)
Vėl rodau savo grafikėlį: BT pakilo kadų kadais, o gleivės vis dar vaisingos  g.gif

http://go28days.com/...arts/2010-03-13

Šiandien išvis aukštai pakilo, bet skauda gerklę, tai galbūt dėl to  g.gif O gal pakilimu laikyti tik nuo 21CD? Bet rašiau NŠP konsultantei, tai ji rašė, kad pakilimas nuo 16 CD užsiskaito, o dėl gleivių neaišku kodėl taip yra  g.gif

O dėl žvakučių naudojimo - man jos nei nepatogios nei ką, bet dabar vengiam naudoti, nes supainioja gleives. Vis dėlto šį ciklą kartą panaudojom, ir kaiptik 14 CD  blush2.gif Dėl patikimumo aš žinau, bet dėl to nepergyvenu.. Be to naudojam žvakutės + NLA, man tai nelabai patinka tas NLA, bet brangusis labai užsispyręs  lotuliukas.gif

Sakyčiau, kad gal tik nuo 21...?
Atsakyti