Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šeimos planavimas (III tema)

Smalsute, aš juk tam ir įdedu grafikėlį, kad ir kitos pareikštu savo nuomonę wink.gif Kaiptik dar praėjusį ciklą visos stresavo, kad nesupranta grafikėlių, o aš džiaugiausi, kad maniškis kaip iš vadovėlio, o še tau šį ciklą doh.gif Na, dabartinė mano interpretacija man atrodo logiška, nes kursuose sakė, kad iš 6 žemų temp. viena gali būti aukštesnė ir jos neskaičiuoti, tačiau jei tokių dvi (iš šešių prieš O), tada jau ciklas šuniui ant uodegos. Man sunkiau dėl pakilusių temp., dėl to, kad buvau peršąlusi. Vistik 21 ir 22 CD yra aiškiai virš deng. linijos, vadinasi reikia trečios aukštos temp. ir būtinai dviem padalom virš deng. linijos. Tokios yra ir 23 ir 24 CD, bet jas atmetu dėl peršalimo. Tada 25 CD - lygiai dvi padalos virš deng. linijos, vadinasi atitinka taisyklę. Tačiau aš dar dvejoju ir ramumo dėlei laukiu dar vieną dieną. Šią dieną BT puse dalelės žemesnė, bet pagal taisyklę viskas ok. Gleivės: pikas 21 CD + 3 sausos dienos po to, vadinasi 25 CD jau ramu. Na, man viskas logiškai atitinka, jei ne tas peršalimas. Ciklas laikomas 'sugadintu' jei neaiškios (kaip mano 12CD) yra daugiau nei viena iš šešių žemesnių temp. Hmm, turbūt labai labai saugantis ir galima nurašyti šį ciklą. Arba, nežiūrint taip griežtai, nutarti, kad O įvyko 19CD (kas man būtų įprastas O laikas). Manau, kad šįvakar brūkštelsiu konsultantei dar kartelį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogelis @ 2010 04 06, 17:47)
Man tie jūsų grafikėliai iš viso kažkokia mistika  g.gif Jei mano toks būtų, net nežinočiau, ką manyti. Manieji būna kažkokie labai jau aiškūs, labai aiškiai skiriasi tos dvi fazės. Dabar laukiu nesulaukiu 10 DPO, kad galėčiau testą pasidaryti.

Kaip tik draugė iš Vokietijos parvežė specialų termometrą BT matuoti Cyclotest Lady (manasis iš ebay taip ir nepasiekė manęs sad.gif ). Tikiuosi dar jo reikės smile.gif

na, o mano tas kreivasis PAGALIAU baigesi, grizo mielosios mmm thumbup.gif Fiu.. Vadinasi ryte NT galejau ir nebedari... Ale tiek streso ivaryti reikejo! Nurasysiu viska priesvestuviniam jauduliui.... Bet tai dabar galiu pasvajoti apie koki pasiplanavima, kokios dienos per vestuves bus...

Ziogeli, ir tu nesujaudink, viskas bus gerai 4u.gif O su tuo eBay termometru tai liuksum pirdum klausyk... 1.5 men matyt jau keliauja gi!
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2010 04 06, 18:33)
na, o mano tas kreivasis PAGALIAU baigesi, grizo mielosios mmm  thumbup.gif Fiu.. Vadinasi ryte NT galejau ir nebedari... Ale tiek streso ivaryti reikejo! Nurasysiu viska priesvestuviniam jauduliui.... Bet tai dabar galiu pasvajoti apie koki pasiplanavima, kokios dienos per vestuves bus...

Sveikinu sulaukus 4u.gif . Kiek iki vestuviu liko, jei jau taip nerviniesi?
Atsakyti
na, o mano tas kreivasis PAGALIAU baigesi, grizo mielosios mmm  thumbup.gif Fiu..

Tai matai, BT pakritimas nemelavo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanelele @ 2010 04 06, 19:51)
Sveikinu sulaukus  4u.gif . Kiek iki vestuviu liko, jei jau taip nerviniesi?

aciu 4u.gif o liko 1,5 men. smile.gif pats tas planavimas visokiu smulkmiu, kai atrodo nieko nespesi! biggrin.gif

QUOTE(liepsnele @ 2010 04 06, 21:26)
Tai matai, BT pakritimas nemelavo  mirksiukas.gif

aha... super thumbup.gif
Atsakyti
ale taip laukiau tu mmm, o jos atejo kartu su pamirstu skausmu doh.gif
Atsakyti
Na, o aš vakar pradėjau 4 ciklą su NŠP. Kolkas viskas gerai, buvo keli neaiškumai, bet padėjot išspręsti thumbup.gif Ačiū.
Atsakyti
MildukasK, sveikinu! Visgi smagu yra patirti tą vaikelio kvietimo džiaugsmą - to ir linkiu smile.gif

na, o mano tas kreivasis PAGALIAU baigesi, grizo mielosios mmm  thumbup.gif Fiu.. Vadinasi ryte NT galejau ir nebedari... Ale tiek streso ivaryti reikejo! Nurasysiu viska priesvestuviniam jauduliui.... Bet tai dabar galiu pasvajoti apie koki pasiplanavima, kokios dienos per vestuves bus...

Ziogeli, ir tu nesujaudink, viskas bus gerai  4u.gif O su tuo eBay termometru tai liuksum pirdum klausyk... 1.5 men matyt jau keliauja gi!

MildukasK, sveikinu! Visgi smagu yra patirti tą vaikelio kvietimo džiaugsmą - to ir linkiu smile.gif

O su tuo siuntiniu, tai čia ne ebay kaltas, o mūsų paštas. Jau kelis siuntinius tiesiog "susižvejojome" (būtų prapuolę, jei nebūčiau žinojusi, kad tikrai turi būti pašte), o keli taip ir nepasiekė mūsų. Dabar viską stengiamės siųsti kitais adresais - senelių ar draugų, bet šį kartą MB ėmė ir nurodė mūsų adresą sad.gif

Suri Kata, kažkaip man neužsifiksavo, kad tik vieną temperatūrą galima išmesti. Šį ciklą aš irgi dvi išmečiau, nes jaučiausi kaip primuštas šuo - sloga, galvą skaudėjo ir t.t. Bet su tokiais trumpais ciklais kaip mano, tada iš viso iki ovuliacijos negalima sirgti? sad.gif
Atsakyti
aciu, Žiogeli wink.gif
tai mes su MB dabar jau sakem si, 6-aji, cikla laikysimes visu taisykliu ir imsimes visu atsargumo priemoniu, kad per vestuves ramu butu, o jau po to.. biggrin.gif nestuke.gif

Atsakyti
QUOTE(Žiogelis @ 2010 04 07, 08:28)
Suri Kata, kažkaip man neužsifiksavo, kad tik vieną temperatūrą galima išmesti. Šį ciklą aš irgi dvi išmečiau, nes jaučiausi kaip primuštas šuo - sloga, galvą skaudėjo ir t.t. Bet su tokiais trumpais ciklais kaip mano, tada iš viso iki ovuliacijos negalima sirgti? sad.gif

Mano užrašuose pažymėta, kad galima išmest tik 1 iš 6, o jei dvi - jau viskas unsure.gif Bet žinai, tavo grafikėly aiškiai matosi dvi fazės ir pakilimas, tad manau nevertėtų jaudintis. Manau sudėtingiausia jei "neaiškios" yra temperatūros prieš pat pakilimą, va tada sunkiau.

Šiandien mano BT - 37,2, įprasta temp. antroje fazėje, lygiai 0,2 virš deng. linijos. Konsultantė dar neatsakė. Na, bet man pačiai viskas jau daugiau - mažiau aišku smile.gif
Atsakyti
Suprantami dalykai del vestuviu... Pati rodos nesinervinau, o 3 kg numeciau, nors rodos nebuvo is ko mest lotuliukas.gif . Pavydziu siek tiek, kad po vestuviu nestuke.gif planuosit, taip noreciau wub.gif , o negalima...

Laukiu ir as pakilimo, ir tikiuosi sulauksiu, kol kas BT pakankamai tvarkingai deliojasi, bet gali but ir vel nesamones prasidejusios doh.gif ...
Atsakyti
QUOTE(suri kata @ 2010 04 07, 11:52)
Konsultantė dar neatsakė. Na, bet man pačiai viskas jau daugiau - mažiau aišku  smile.gif

Kai čia taip viską nuosekliai išdėstei, jau ir man atrodo, kad viskas gerai su tuo grafiku. blush2.gif Bet žinoma pasidalink, ką konsultantė atsakys - tikrai įdomu.
Papildyta:
QUOTE(MildukasK @ 2010 04 07, 08:49)
ale taip laukiau tu mmm, o jos atejo kartu su pamirstu skausmu  doh.gif

console.gif Kad gal po užsitęsusio ciklo tai normalu - juk gleivinė turėjo daugiau laiko vešėti. mastau.gif
Atsakyti