MildukasK, sveikinu! Visgi smagu yra patirti tą vaikelio kvietimo džiaugsmą - to ir linkiu
QUOTE(MildukasK @ 2010 04 06, 18:33)
na, o mano tas kreivasis PAGALIAU baigesi, grizo mielosios mmm

Fiu.. Vadinasi ryte NT galejau ir nebedari... Ale tiek streso ivaryti reikejo! Nurasysiu viska priesvestuviniam jauduliui.... Bet tai dabar galiu pasvajoti apie koki pasiplanavima, kokios dienos per vestuves bus...
Ziogeli, ir tu nesujaudink, viskas bus gerai

O su tuo eBay termometru tai liuksum pirdum klausyk... 1.5 men matyt jau keliauja gi!
MildukasK, sveikinu! Visgi smagu yra patirti tą vaikelio kvietimo džiaugsmą - to ir linkiu
O su tuo siuntiniu, tai čia ne ebay kaltas, o mūsų paštas. Jau kelis siuntinius tiesiog "susižvejojome" (būtų prapuolę, jei nebūčiau žinojusi, kad tikrai turi būti pašte), o keli taip ir nepasiekė mūsų. Dabar viską stengiamės siųsti kitais adresais - senelių ar draugų, bet šį kartą MB ėmė ir nurodė mūsų adresą
Suri Kata, kažkaip man neužsifiksavo, kad tik vieną temperatūrą galima išmesti. Šį ciklą aš irgi dvi išmečiau, nes jaučiausi kaip primuštas šuo - sloga, galvą skaudėjo ir t.t. Bet su tokiais trumpais ciklais kaip mano, tada iš viso iki ovuliacijos negalima sirgti?