Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šeimos planavimas (III tema)

QUOTE(drugelis. @ 2010 04 03, 14:18)
Klausykit, o kaip ten yra su matavimo vieta? Anksčiau matavau po liežuviu, šį ciklą - makštyje, temperatūra žymiai aukštesnė - nuolatos 36,6 - 36,7.
Šiaip keista, juk ir laikas keitės - ankstesnis matavimas gaunas, turėtų žemesnė būt, ar čia makštyje visada aukštesnę rodo?
Papildyta:
Sakyčiau, kad gal tik nuo 21...?

tai makstyje silciau nei po liezuviu, o tarkim pazasty dar mazesne temp. rodytu gi smile.gif Jokio skirtumo, kokia ta temp., svarbus tik jos svyravimas smile.gif
Atsakyti
Su Sv. Velykom visas Jus 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Ramybes, silumos Jusu seimoms 4u.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif Niu va, aš sulaukiau 12CD, teks pradėt matuoti BT.
Atsakyti
QUOTE(suri kata @ 2010 04 03, 10:45)
Vėl rodau savo grafikėlį: BT pakilo kadų kadais, o gleivės vis dar vaisingos  g.gif

http://go28days.com/...arts/2010-03-13

Šiandien išvis aukštai pakilo, bet skauda gerklę, tai galbūt dėl to  g.gif O gal pakilimu laikyti tik nuo 21CD? Bet rašiau NŠP konsultantei, tai ji rašė, kad pakilimas nuo 16 CD užsiskaito, o dėl gleivių neaišku kodėl taip yra  g.gif

O kada Tu rašei konsultantei? g.gif Turbūt kai to grafiko dar tiek nebuvo g.gif , nes juk tarp 13 d. ir 17, 18, 19 d. (net trys dienos iš eilės, tai jau į kokias nors paklaidas vargiai nurašysi) - praktiškai jokio skirtumo. Va nuo 22 d. pakilimas tai jau aiškus (ir tai labai reiktų, kad 21 d. temperatūra būtų puse dalies žemesnė, kad būtų galima visiškai užtikrintai taip teigti).

Beje ką reiškia tas neužspalvintas burbuliukas 12 d. - čia programa tą temperatūrą pati atmetė ar kaip? Šiaip tai keista, nes ji juk nėra kažkaip akivaizdžiai "ne į temą" išsišokus - aš jos taip lengvai neišbraukčiau. g.gif
Papildyta:
(Tiesa - su šv. Velykom. 4u.gif )
Atsakyti
Mano BT šįryt mane labai nustebino 13CD 37,2C. Mano gyvenime anksčiausiai O įvykusi yra 18CD, bet aš nepanikuoju, nes gleivės lipnios, tai bus šiaip kas. Keista, nei sergu, nei ką blink.gif Na vakar truputį gėriau vyno, bet ryte, ne vakare ir net taurės neišgėriau. Na, bet vakarop susipykom su MB ir paverkiau po to blush2.gif Gal verkti negalima naudojant NŠP? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 04 05, 12:15)
O kada Tu rašei konsultantei? g.gif Turbūt kai to grafiko dar tiek nebuvo g.gif , nes juk tarp 13 d. ir 17, 18, 19 d. (net trys dienos iš eilės, tai jau į kokias nors paklaidas vargiai nurašysi) - praktiškai jokio skirtumo. Va nuo 22 d. pakilimas tai jau aiškus (ir tai labai reiktų, kad 21 d. temperatūra būtų puse dalies žemesnė, kad būtų galima visiškai užtikrintai taip teigti).

Beje ką reiškia tas neužspalvintas burbuliukas 12 d. - čia programa tą temperatūrą pati atmetė ar kaip? Šiaip tai keista, nes ji juk nėra kažkaip akivaizdžiai "ne į temą" išsišokus - aš jos taip lengvai neišbraukčiau. g.gif
Papildyta:
(Tiesa - su šv. Velykom. 4u.gif )

Taip, Smalsute, aš irgi jau manau, kad nuo 21 d., nes ir gleivės tai aiškiai patvirtino, o konsultantei rašiau seniau. 21 d. turėjai omeny aukštesnė puse dalies? Beje, ar gali taip būti, kad mano BT tarp 8 ir 9val. ryto nelabai ir skiriasi? Porąkart pabandžiau ir buvo tokia pati.. O va pamatavus 7 ryto viena padala žemesnė g.gif Tai gal tas pridėjimas po vieną dalelę man čia ne vietoje ir painioja reikalus g.gif Na, kaip bebūtų, reiks atidžiai būti su laiko persukimais.

O 12 CD aš pati neužskaičiau, nes iš vakaro buvau pirty ir prastai miegojau. Programa čia nieko negali padaryti mirksiukas.gif 22 ir 23 irgi neužskaičiau, nes buvau peršąlusi, turėjau truputį temp.
Atsakyti
Sveikutės, su šventėm visas, gaila, kad taip greit jos praėjo... wub.gif

O man šiandien 18Cd ir pana6u, kad vyksta ovuliacija - visą dieną pilvas toks sunkus buvo, o dabar jau smarkiai maudžia ax.gif Turėtų ryt pakilti temperatūra, keista labai, ankstyva ovuliacija pas mane šįsyk, kai praeitą cikla ji įvyko tik 34CD.
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2010 04 05, 13:25)
Na, bet vakarop susipykom su MB ir paverkiau po to blush2.gif Gal verkti negalima naudojant NŠP? biggrin.gif

biggrin.gif grieztai negalima biggrin.gif
O jei rimtai, tai smarkus nervinimasis, staigus stresas pakelia BT.
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2010 04 05, 22:16)
biggrin.gif  grieztai negalima  biggrin.gif
O jei rimtai, tai smarkus nervinimasis, staigus stresas pakelia BT.

drinks_cheers.gif biggrin.gif žiūrėsiu kas bus ryt. Et, kad tik nebūčiau užsišokus doh.gif bet nebūsiu 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites 4u.gif
su praejusiom sventem visas wink.gif
na, pas mane situacija tokia - 48 CD, 13 DPO (jei ji tikrai buvo..), trecias NT - neigiamas, BT krito i I fazes zemumas.. Ziuresim, gal gi mmm pasirodys pagaliau? biggrin.gif O siaip pagalvojau, kad tie keli BT pakilimai iki aukstumu matyt ir buvo man nuo streso, kaip sake liepsnele.. O tai labai jau nerimavau del galimo nestuke.gif , per sventes matyt viskas pasimirso ir BT grizo i norma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(suri kata @ 2010 04 05, 18:07)
21 d. turėjai omeny aukštesnė puse dalies?
(...)
22 ir 23 irgi neužskaičiau, nes buvau peršąlusi, turėjau truputį temp.

Hm... Ne, turėjau omenyje puse dalies žemesnę - aš mat pagalvojau, kad 22 ir 23 d. - patikimos temperatūros, tuomet aiškus (t.y. per dvi dešimtąsias laipsnio dalis) temperatūros pakilimas būtų nuo 22 d. Bet dabar žiūriu į jau pakoreguotą grafiką ir nebe kažin ką suprantu. g.gif Vizualiai gal ir atrodytų dvi fazės, bet gi esminės taisyklės tai neatitinka. Ir kaip tada su 16 d. temperatūra - jau ir ji dėl ko nors nepatikima? g.gif Tai lygiai taip pat galima ir 24 d. atmesti ir tada jau nei viena temperatūra nesieks 2 dešimtųjų laipsnio dalių virš dengiančiosios linijos - man tai net atrodytų labiau logiška.

Na tikiuos neatrodau pernelyg įkyri? blush2.gif Man tiesiog Tavo interpretacijos truputį primena tą laiką, kai patys dar kaip ir naudojom NŠP, bet jau labai rimtai svarstėm, jog gal visai laikas būtų vaikiukui.
Atsakyti
Man tie jūsų grafikėliai iš viso kažkokia mistika g.gif Jei mano toks būtų, net nežinočiau, ką manyti. Manieji būna kažkokie labai jau aiškūs, labai aiškiai skiriasi tos dvi fazės. Dabar laukiu nesulaukiu 10 DPO, kad galėčiau testą pasidaryti.

Kaip tik draugė iš Vokietijos parvežė specialų termometrą BT matuoti Cyclotest Lady (manasis iš ebay taip ir nepasiekė manęs sad.gif ). Tikiuosi dar jo reikės smile.gif
Atsakyti