Sveikutės, o pas mane keistumai, prieš porą dienų tikrai maniau, kad vyksta ovuliacija - tokio pilvo maudimo niekad nesupainiosi. Bet temperatūra nepakilo
Kažkaip keista.

QUOTE(Garbanelele @ 2010 04 07, 19:13)
Suprantami dalykai del vestuviu... Pati rodos nesinervinau, o 3 kg numeciau, nors rodos nebuvo is ko mest
. Pavydziu siek tiek, kad po vestuviu
planuosit, taip noreciau
, o negalima...
Laukiu ir as pakilimo, ir tikiuosi sulauksiu, kol kas BT pakankamai tvarkingai deliojasi, bet gali but ir vel nesamones prasidejusios
...

Laukiu ir as pakilimo, ir tikiuosi sulauksiu, kol kas BT pakankamai tvarkingai deliojasi, bet gali but ir vel nesamones prasidejusios

o kodel negalima?? kas per nesamones galli buti??

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 04 07, 19:55)

ai kad pas mane praktiskai kas antras ciklas prasideda su nuskausminamuju sauja...

Drugei, man irgi kartais būna tokių skausmų, bet dažniausiai jau po ovuliacijos. Kažkur skaičiau, kad tik temperatūros šuolis gali 100% parodyti ovuliaciją.
O čia Mildukui apie menstruacijas ir ką gaima gerti, jei jos skausmingos, tik labai mažai info. Man pačiai patinka šitas puslapėlis, smagu pasivaikščioti
Menstruacijos
Suri Kata, man irgi kažkaip nekelia abejonių šis grafikėlis, nors ir su dviem išmestom temperatūrom. Ir jei ne tie santykiai, nors ir su apsauga, ovuliacijos dieną, būčiau rami, kaip belgas
O dabar jau atrodo lyg ir krūtys jautresnės, ir pilvo apačią pamaudžia (man visada mausdavo nėštumo pradžioje), ir miego noriu visada... Na, žodžiu, tuoj man bus koks netikro nėštumo sindromas
O čia Mildukui apie menstruacijas ir ką gaima gerti, jei jos skausmingos, tik labai mažai info. Man pačiai patinka šitas puslapėlis, smagu pasivaikščioti

Suri Kata, man irgi kažkaip nekelia abejonių šis grafikėlis, nors ir su dviem išmestom temperatūrom. Ir jei ne tie santykiai, nors ir su apsauga, ovuliacijos dieną, būčiau rami, kaip belgas

QUOTE(MildukasK @ 2010 04 07, 20:24)
Nesamones tai tokios, kad per pirmus 8 menesius, kai pradejau naudot NSP, gal tik pora kart O buvo del policistiniu kiausidziu. Ciklas sutrikes buvo. Po vaistu lyg ir susinormalizave buvo, bet dabar vel ciklas ilgeja.
O negalima todel, kad su brangiausiuoju dar kaip ir atskirai gyvenam. Jis po metu laiko tik ka dirbt
tepradejo, dar po bandomojo laikotarpio nezinia ar neismes is darbo, kaip pries tai buvo. Dar apie tolesnius mokslus galvoju...
QUOTE(drugelis. @ 2010 04 07, 20:55)
Sveikutės, o pas mane keistumai, prieš porą dienų tikrai maniau, kad vyksta ovuliacija - tokio pilvo maudimo niekad nesupainiosi. Bet temperatūra nepakilo
Kažkaip keista.

Kadangi pas mane visada taip (temperatūra pakyla dvi dienos po stipraus pilvo skausmo kurios nors vienos pusės), tai domėjausi šiek tiek, kaip čia yra.
Keliuose puslapiuose radau tokį dalyką, kad po ovuliacijos temperatūra gali pakilti po 1-2 dienų nes reikia pasiekti tam tikrą progesterono lygį. Pavyzdžiui čia: http://www.babycente...vulation_484.bc (dalis "A rise in body temperature."). Bet reikia nepamiršti, kad temperatūra patikimesnis požymis, nei pilvo skausmas.
Pati planuoju dar kelis ciklus pasižiūrėti, jei ir toliau visada skaudės pilvą būtent dvi dienos prieš temperatūros pakilimą, tai bandysiu gal kažkokius ovuliacijos testus, kad patikrint, ar tikrai ovuliacija tada (gal kas galėtų pasakyti, ar jie parodytų tiksliai?..).
QUOTE(Garbanelele @ 2010 04 07, 22:03)
Nesamones tai tokios, kad per pirmus 8 menesius, kai pradejau naudot NSP, gal tik pora kart O buvo del policistiniu kiausidziu. Ciklas sutrikes buvo. Po vaistu lyg ir susinormalizave buvo, bet dabar vel ciklas ilgeja.
O negalima todel, kad su brangiausiuoju dar kaip ir atskirai gyvenam. Jis po metu laiko tik ka dirbt
tepradejo, dar po bandomojo laikotarpio nezinia ar neismes is darbo, kaip pries tai buvo. Dar apie tolesnius mokslus galvoju...
Aišku, čia ne mano reikalas, bet Tavo vietoje nelaukčiau su lėliuku, nes po to neišeis nieko ir gali būti didesnių problemų šeimoje nei nebaigti mokslai, ar vyras be darbo. Man tą patį prognozavo. Na, ką man 22-eji tuoj sueis, du vaikus turiu, mokausi, dirbu, viską spėju

QUOTE(Žiogelis @ 2010 04 07, 21:50)
Drugei, man irgi kartais būna tokių skausmų, bet dažniausiai jau po ovuliacijos. Kažkur skaičiau, kad tik temperatūros šuolis gali 100% parodyti ovuliaciją.
Menstruacijos
O dabar jau atrodo lyg ir krūtys jautresnės, ir pilvo apačią pamaudžia (man visada mausdavo nėštumo pradžioje), ir miego noriu visada... Na, žodžiu, tuoj man bus koks netikro nėštumo sindromas 

aciu, Ziogeli, pasiskaitinesiu

o tau kelinta diena po O? Nes as zinok is tu nervu jau irgi visokiu simptomu prisigalvodavau - tai mane pykina ryte, tai dar kas nors... Pasamone veike

QUOTE(Garbanelele @ 2010 04 07, 22:03)
na, manau viskas susidelios taip, kaip turi buti

QUOTE(MildukasK @ 2010 04 08, 07:15)
aciu, Ziogeli, pasiskaitinesiu
o tau kelinta diena po O? Nes as zinok is tu nervu jau irgi visokiu simptomu prisigalvodavau - tai mane pykina ryte, tai dar kas nors... Pasamone veike
Kai nusiraminau, daug geriau pasijutau

Šiandien tik 10 DPO. Teoriškai rytoj būtų galima pasidaryti testą. O su ta pasąmone tai tikra tiesa, ant kiekvieno kampo "nėštumo požymiai" lenda

nu, lauksim testo rezultatu... As tai pirma karta net ziureti bijojau, nes buvau isitikinusi, kad bus dvi juosteles
dabar tai esu rami ir jau kita karta kai darysiu testa, kaip tik mesliu, kad butu dvi

QUOTE(Ramera @ 2010 04 07, 21:21)
Pati planuoju dar kelis ciklus pasižiūrėti, jei ir toliau visada skaudės pilvą būtent dvi dienos prieš temperatūros pakilimą, tai bandysiu gal kažkokius ovuliacijos testus, kad patikrint, ar tikrai ovuliacija tada (gal kas galėtų pasakyti, ar jie parodytų tiksliai?..).
Mums pasakojo kursuose, kad ovuliacijos testai veikia atpažindami 'adatinį' hormoną (tikslaus pav. nepamenu, bet jis vadinamas adatiniu, nes jo lygis staigiai pakyla vienai parai per O). Būtent šis hormonas ir leidžia įvykti O, vienos paros bėgyje. Taigi, manau, kad turėtų tiksliai parodyti, pati nebandžiau

ale dabar galvoju, gal mes skirtinguose kursuose buvom?
nes as tokiu dalyku neprisimenu
matyt busiu praklausius
O tu tiek daug visko atsimeni, vis pazeri mums cia teorijos, saunuole

Ziogeli, bet juk pilva gali pamausti ir del artejancio sirgimo
neieskok tu tu pozymiu, juk logiskai net jei ir butum nestuke dar per anksti butu ka pajaust
nors siaip jei taip nervuotis kiekviena cikla tai ir prazilt galima, bent jau nt turbut reikia masiskai uzsipirkt
Milduk, zinai paguosiu, kad po gimdymu bent jau man dingo visi sirgimo skausmai
kvieskit leliuka greiciau
as siandien susimovoiau su temperatura, matavau laiku, bet matyt ne taip suziurejau apsimiegojus, lyg kad rode 36,9 kas butu visai nenormalu, nes dar tik 10cd, bet paskui atsikelus apziurejau,kad term rodo, 36,5, nemanau,kad tiek galejo nukristi...

Milduk, zinai paguosiu, kad po gimdymu bent jau man dingo visi sirgimo skausmai

as siandien susimovoiau su temperatura, matavau laiku, bet matyt ne taip suziurejau apsimiegojus, lyg kad rode 36,9 kas butu visai nenormalu, nes dar tik 10cd, bet paskui atsikelus apziurejau,kad term rodo, 36,5, nemanau,kad tiek galejo nukristi...