vadinasi laikas....

gaila, kad ne nuo manes vienos tai priklauso...

QUOTE(Garbanelele @ 2010 04 09, 09:26)
Nebesirkit
. Pakalbejom cia apie vaikus ir nestumo planavimus, tai beveik visa savaite ir sapnuoju, tai kad laukiuosi, tai kad su MB jau kvieciames vaikiuka. Stogas nuo tokiu sapnu tuoj nuciuos
.

Vava, aš irgi jau pastoviai lėliukus sapnuoju

QUOTE(suri kata @ 2010 04 09, 11:23)
Vava, aš irgi jau pastoviai lėliukus sapnuoju
Dar šiaip neleidžiu sau įsijausti su tom mintim, bet prieš ovuliaciją šį ciklą tai visiškas paūmėjimas buvo, kaip sakei, stogas čiuožti pradėjo, matyt gamtos šauksmas stipresnis už protą
Atrodo jau ne taip ilgai laukti, kol pradėsime planuoti, bet kai artėja O, tai atrodo viskas - čia ir dabar
Na bet tavo vietoje Garbanelele, tai aš irgi patarčiau nelaukti per ilgai su lėliukais, o ar vyras labai prieš? Man kolegės irgi sako: vaikus ir karo metais užaugina, o dabar visi laukia - tai buto, tai geresnio darbo.. ar tai kuom nors padės? Sako reikės, ir užauginsit tą vaikelį.. Taigi, yra ir čia tiesos.. Na bet aš prieš vaikus gimdydama noriu bent turėt nuosavus namus, kur tuos vaikus auginti galėčiau 

as taip saviskiui sakau, kai jis man sugalvoja uzsiminti apie atzalos atidejima, nes krize, sunki ekonomine padetis... Sakau, "zinai, pagal valstybes ekonomika as savo gyvenimo neplanuosiu!" Tikrai gi, bus ir auginsi, suksies kazkaip

Nera jis labai be galo pries, suri kata, bet vis nori dar kazkiek palaukti. Jei pradedam apie leliuka kalbet, tai as dazniausiai susinervinu ir zliumbiu paskui, kai sako, kad dar palaukti reikia.
Mane irgi pries O tikriausiai ypatingai tokie sapnai kankina dabar.
Mane irgi pries O tikriausiai ypatingai tokie sapnai kankina dabar.
oi, barngiosios, skaiciau kazkada tokia grazia teorija, kad vaikucius mes pirmiausia mintimis prisisaukiam ir sklendzia jie virs musu, laukdami, kol pakviesim 
Man asmeniskai yra labai baisu, ypac vakaruose, kai vaiku gimimas nustumiamas kuo toliau, po karjeru, busto isigyjimo, etc, o paskui jau kai nori, niekas nesigauna ir kisami pinigai dirbtiniam. Tik kur laikrasty paskaitai apie grazia seima, o jie pasirodo per dirbtini, o jei dar dvynukai tai garantuotai dirbtinis
na ziauru..... vaikai ateidami su savim atsinesa labai daug, mano abu netyciukai gime kai nieko neturejom, net nezinojom, kurioj saly gyvensim, blaskemes per keleta zemynu, bet jei galeciau ka keisti, nieko nekeisciau
o dabar kartais taip gera sulaukt komplimentu, kad jauna mama su dviem paaugusiais vaikuciais
(na aisku, tas jaunumas salyginis, man 27).....
Ziogeli, man tavo situacija labai pazistama, bet mes pasitelkiam isradinguma, pvz. susodinam abu filmukus ziuret, o patys dingstam arba siaip jei matom,kad abu uzsizaide uzsirakinam miegamo duris
taviskiai jau nera tokie maziukai, o mazasis dar turbut miega pietu? mum irgi vakarais be sansu, nes as esu linkus nuluzt kartu su vaikais
na vienu zodziu, daugiau isradingumo

Man asmeniskai yra labai baisu, ypac vakaruose, kai vaiku gimimas nustumiamas kuo toliau, po karjeru, busto isigyjimo, etc, o paskui jau kai nori, niekas nesigauna ir kisami pinigai dirbtiniam. Tik kur laikrasty paskaitai apie grazia seima, o jie pasirodo per dirbtini, o jei dar dvynukai tai garantuotai dirbtinis

Ziogeli, man tavo situacija labai pazistama, bet mes pasitelkiam isradinguma, pvz. susodinam abu filmukus ziuret, o patys dingstam arba siaip jei matom,kad abu uzsizaide uzsirakinam miegamo duris

Na va, nusipirkau testą, kuris nustato nėštumą 7-10 dienų po pastojimo, naudojant bet kokio paros meto šlapimą (nebūtinai rytinį). Pasidariau. Neigiamas. Nors po valandos išplaukusi antroji linija pasirodė. Labai tikiuosi, kad tai nereiškia teigiamo atsakymo, ir po 15 minučių testo vertinti tikrai jau nebegalima. O vyras apsimetė didžiai nuliūdęs: "gaila, nes vėliau bus labai sunku prisiruošti"
Na, dabar jau lauksiu mmm, ir jei nepasirodys 16 DPO, tada darysiu dar vieną.
Werde, sutinku su tavimi, tikrų tikriausiai reikia išradingumo. Ir įsistatyti spyną miegamajame, nes dabar pas mus spynos išimtos net tualete. Užpykusi mano mažoji užsidaro kur nors ir prikrečia tokių zbitkų, kad nieko kito ir nebelieka, kaip atimti galimybę užsidaryti
Garbanėle, vyrams kartais tiesiog sunku žengti šitą žingsnį ir pasiryžti. Mūsų pirmas vaikelis atėjo tiesiog apie tai nekalbant
Na, pradėjome nebenaudoti apsauginių priemonių, nė vienas neprieštaravo, bet jei būtume pradėję kalbėti, garantuotai MB būtų pasakęs, kad gal vėliau
O gal patikėkit viską aukštesnėms jėgoms? Juk tu turi problemų su ciklais, vadinasi, pastoti bus ne taip lengva. Tai gal tiesiog imti nesisaugoti su ta mintimi, kad iš karto nebus, o kai bus, tai vadinasi ir reikia. Gal vyrui bus lengviau tokį sprendimą priimti?

Werde, sutinku su tavimi, tikrų tikriausiai reikia išradingumo. Ir įsistatyti spyną miegamajame, nes dabar pas mus spynos išimtos net tualete. Užpykusi mano mažoji užsidaro kur nors ir prikrečia tokių zbitkų, kad nieko kito ir nebelieka, kaip atimti galimybę užsidaryti

Garbanėle, vyrams kartais tiesiog sunku žengti šitą žingsnį ir pasiryžti. Mūsų pirmas vaikelis atėjo tiesiog apie tai nekalbant

QUOTE(Žiogelis @ 2010 04 09, 18:41)
O vyras apsimetė didžiai nuliūdęs: "gaila, nes vėliau bus labai sunku prisiruošti"

Ziogeli, pas mus uzraktas idetas aukstai, ant staktos, taip kad vaikai nepasiektu

o del sprendimo pritariu tau 100proc, isvis taip jau yra kad kai pradedi logiskai galvoti ir svarstyti atsiranda labia daug priezasciu, kodel dar ne dabar ir t.t Tai yra labai didelis zingsnis apsispresti tureti vaikuti ir kartais yra sunku pasiryzt ji zengti, nors galbutir butu laikas. O nsp atveju is vis juk galima tiesiog truputi atliesti vadzias ir sumazint vaisingu dienu tarpa, o jei bus tebunie

Aš irgi pritariu dėl kūdikėlių susilaukimo. Kai gimdžiau Emiliją - buvau tik pabaigus pirmą kursą muzikos akademijoje, dar egzaminą grojimo laikiau birželio vidury, kai liepos gale jau gimdžiau
Tuo metu gyvenom pas tėvus, kur dar gyveno dvi sesės ir du broliai
Pas tėvus išgyvenom iki kol mažylei suėjo 8 mėnesiai, neėmiau moksluose akademinių atostogų, daug kas stebėjosi, kam čia taip anksti "vaikais apsikrauti". Nes nuolat mastant apie tai - tinkamo laiko turbūt ir neatrastum, kaip pati sakau - tada tikrai nebuvo tinkamas laikas, kai reikėjo labai daug mokytis, juk galėjom lėliuką tik dabar planuot, kai už mėnesio baigiu magistrantūrą... ir metų man ne per daug - 24. Bet nei už ką niekada nieko nekeisčiau, pasigimdžiau 19, dabar esu supper jauna mama, niekas net niekada nepasakytų, jog esu gimdžiusi, daug kas kreipiasi "mergaite"
Beja... mes jau planuojam planuot vasaros gale broliuką ar sesutę Emilijai

Tuo metu gyvenom pas tėvus, kur dar gyveno dvi sesės ir du broliai

Žiogeli, ot ir nežinau ką tau pasakyti. Parodyčiau aš savo kolekciją, kur jokio baby nebuvo pilvuke, o antra neryški juostelė po kokios valandos išplaukus yra. Nors gali rodyti ir
nedidelį. Teks kartoti testą ryte.
na, o mano vaisingosios gleivės pasirodė
reiks rimtai griebti termometrą, kad nustatyti O dieną. jau tikrai ji šalia visgi 17CD.

na, o mano vaisingosios gleivės pasirodė

o mes apie naujus padarėme susitarimą ir nusprendę vaikutį bandyti išsikviesti po pusės metų. tas terminas kažkaip sparčiai eina
nežinau kaip čia bus
gal kartais ne taip smarkiai planuotas vaikutis palengvina gyvenimą.. o žengti tą žingsnį tai manau ne tik vyrams yra nelengva, jau kai reikia apsispręsti užplūsta abejonės, nors noras yra begalinis

aha, cia pas mano drauge panasiai
Ji rudeni grizo i darba po dekreto, tada labai norejo iskart antro, kad tik galetu likti namie ir nereiktu su baime grizti i darba... O va praejo puse metu ir vis atidedineja, nes patiko ta laisve ir isejimas is namu
sako, as su tavim kartu bandysiu derinti
kas duoda jai dar kelis men.
As pati pirmo jau labai laukiu, o kaip ir kada pasiryzim antram ar treciam bus matyt? Gal irgi reiks "neticiuko" laukti

As pati pirmo jau labai laukiu, o kaip ir kada pasiryzim antram ar treciam bus matyt? Gal irgi reiks "neticiuko" laukti