QUOTE(werde @ 2010 04 08, 11:01)
Ziogeli, bet juk pilva gali pamausti ir del artejancio sirgimo

neieskok tu tu pozymiu, juk logiskai net jei ir butum nestuke dar per anksti butu ka pajaust

nors siaip jei taip nervuotis kiekviena cikla tai ir prazilt galima, bent jau nt turbut reikia masiskai uzsipirkt
Milduk, zinai paguosiu, kad po gimdymu bent jau man dingo visi sirgimo skausmai

kvieskit leliuka greiciau
as siandien susimovoiau su temperatura, matavau laiku, bet matyt ne taip suziurejau apsimiegojus, lyg kad rode 36,9 kas butu visai nenormalu, nes dar tik 10cd, bet paskui atsikelus apziurejau,kad term rodo, 36,5, nemanau,kad tiek galejo nukristi...
Tikrai taip, per anksti kažką jausti, nors kai nėštumas nebe pirmas, anksčiau atpažįsti ženklus

Neramu tik, kad visi tie pilvo maudimai ir krūtų jautrumas beveik iš karto po ovuliacijos prasidėjo, negaliu nurašyti PMS'ui. Dabar tai aš jau visiškai susitaikiau. Kaip bus, taip, priimsiu kaip Dievo dovaną, kurios jis nebūtų galėjęs padovanoti, jei būčiau laikiusis visų NŠP taisyklių
O dėl mmm skausmų, man jie irgi po gimdymų dingo visiškai, nors ir prieš tai nebuvo taip jau baisu, nuskausminamųjų gerti nereikėdavo.
Tikrai nerealu, kad temperatūra būtų nukritusi per 0,4 laipsnio. Nebent kur nors labai 6altai termometrą pasidėjai. bet ir tai nežinau, nebandžiau niekada taip. Manau, gali drąsiai žymėti 36,6. Galų gale, mažiau, tai ne daugiau, jei O buvo, vis tiek tas pakilimas išliks, blogiausiu atveju būsi "praradusi" 1 dieną