mano paprikos ir nekrust buvo bet nunesiau i vonia padejau prie radiatoriaus kad suo nepasiektu udariau ir zinokit keliuose indeliuose kazkokia gyvybe matosi dar tik tas persilenkes kotukas matos is po zemiu tai gal dar sudygs
QUOTE(zylute81 @ 2010 03 07, 10:09)
mano paprikos ir nekrust buvo bet nunesiau i vonia padejau prie radiatoriaus kad suo nepasiektu udariau ir zinokit keliuose indeliuose kazkokia gyvybe matosi dar tik tas persilenkes kotukas matos is po zemiu tai gal dar sudygs 
mano paprikiukes irgi ne is vietos manau nepajudejo
Paprikų temoj rašiau tiksliau, bet maždaug per 2 savaites.
QUOTE(Orinciukas @ 2010 03 07, 20:45)
per kiek laiko mazdaug jusu sudygo?
as savasias sejau 01.22 o sudygo 02.20 vesioje patalpoje +14 isdygo labai grazios dabar laukiam palankios dienos pikavimui
QUOTE(GAPO @ 2010 03 07, 20:02)
Paprikų temoj rašiau tiksliau, bet maždaug per 2 savaites.
QUOTE(valleria @ 2010 03 07, 20:03)
as savasias sejau 01.22 o sudygo 02.20 vesioje patalpoje +14 isdygo labai grazios dabar laukiam palankios dienos pikavimui 
lauksiu tada ir as savuju nes jas pasejau tik vasario 27d. Pasirodo labai jau as anksti ju laukiu pasirodant
QUOTE(Orinciukas @ 2010 03 07, 19:45)
per kiek laiko mazdaug jusu sudygo?
pas mane tai labai idomiai jos dygo;
viena rusi sejau vasario 27 - isdygo kovo 7
kita sejau vasario 18- isdygo vasario 23. Labai greitai
[quote=loka,2010 03 05, 13:43]
[quote=klomba,2010 03 05, 12:02]
ir labai megztam prieskonius, tai petrazoles, bazilikus manau irgi tureciau iveikti, kaip manot?
Ir jai morkos, tai irgi paseji, o paskui turbut tik praretinti reikia, kad vietos turetu augti ir vsio?
[/quote]
Petrazoles labai lengvai auga, pasek viena ar pora eiluciu, pilnai uzteks visai vasarai, ir dar uzsisaldyt galesi. Su bazilikais vargo nera, bet jie sunkiai dygsta ir auga, labai nuo vasaros priklauso, juos reikia seti veliau, kai jau nera salnu, arba augintis daigus is anksto. Bet gali paset, gal visai gerai isaugs.
Morkas taip, paseji, o kai jau pradeda megztis mazos morkytes, tai praretini.
Papildyta:
Auginau violetine cikorija. Auga taip pat kaip ledines salotos, gan lengvai. Tik kai susuka guze, reikia labiau priziuret, nes sliuzai apeda, ir nuput nuo lietaus gali.
[quote=klomba,2010 03 05, 12:02]
ir labai megztam prieskonius, tai petrazoles, bazilikus manau irgi tureciau iveikti, kaip manot?
Ir jai morkos, tai irgi paseji, o paskui turbut tik praretinti reikia, kad vietos turetu augti ir vsio?
[/quote]
Petrazoles labai lengvai auga, pasek viena ar pora eiluciu, pilnai uzteks visai vasarai, ir dar uzsisaldyt galesi. Su bazilikais vargo nera, bet jie sunkiai dygsta ir auga, labai nuo vasaros priklauso, juos reikia seti veliau, kai jau nera salnu, arba augintis daigus is anksto. Bet gali paset, gal visai gerai isaugs.
Papildyta:
QUOTE(rimačka @ 2010 03 07, 11:07)
gal kas auginot salotine cikorija
Auginau violetine cikorija. Auga taip pat kaip ledines salotos, gan lengvai. Tik kai susuka guze, reikia labiau priziuret, nes sliuzai apeda, ir nuput nuo lietaus gali.
QUOTE(klomba @ 2010 03 08, 13:42)
Papildyta:
Papildyta:
Labai aciu uz informacija apie cikorija,pameginsiu uzsiauginti
QUOTE(valleria @ 2010 03 08, 19:22)
jeigu reikia-tai ir pikiuok