Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas.

QUOTE(klomba @ 2010 03 05, 11:02)
Dar del dengimo plevele - dengti reikia tada kai zinai kad nakti bus salnos, o siaip nebutina, nes augalui reikia lietaus, saules, gryno oro ir pan.

Tai kad agroplevele praleidzia ir lietu, ir saule ir gryna ora.
Atsakyti
QUOTE(kkarile @ 2010 03 05, 12:00)
Cia labai i tema drinks_cheers.gif  tik man dar kontaktai idomu, ir ar visi ten gali atvykti? ne mes nseniai cia gyvename  mirksiukas.gif

Riešės plantacija 4u.gif
Atsakyti
[quote=klomba,2010 03 05, 12:02]
Man skaniausios tai ledines salotos, tos kur galvas susuka. Bet jas auginti sunkiau, reikia is pradziu daigelius is seklu isauginti, paskui sodinti kaip kopustus.
O siaip paprastu salotu nusiperku kelias rusis ivairesniu, paprastai viena zaliu, o kita raudonu "Rosella", paskui lekstej graziai ziurisi kelios spalvos smile.gif
Salotines sultenes irgi auginau, na nepasakyciau kad kazkas ypatingo. Vienos jos kazkokio skonio beveik neturi, tai imaisydavau i kitas salotas. Jeigu nori gali pasiset kokia eilute, jos lengvai labai auga ir neptazysta. Siaip geriau siulyciau kokiu spinatu ar grazgarsciu, tai bent vitaminu daugiau bus.

oi kaip smagu, taigi formuoju lysve: zalios salotos, raudonos "Rosella", svogunu eile, ridiku "kazkokiu", suintrigavote su spinatais ir grazgarsciais, internete paskaiciau, oi kaip sveika pasirodo ax.gif , ale ar sugebesiu, man reikia, kad pasodinu, laistau, raviu ir valgau, nes ten geneti, tai oi oi, na gal kitam kartui palikciau, nes reikia suprasti ka darai. Bus kaip meskai is pasakos, sumaise, kam saneles, kam virsuneles, nugenesiu ne ta ka reikia 4u.gif
ir labai megztam prieskonius, tai petrazoles, bazilikus manau irgi tureciau iveikti, kaip manot?
Ir jai morkos, tai irgi paseji, o paskui turbut tik praretinti reikia, kad vietos turetu augti ir vsio?
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2010 03 05, 11:32)

ui, nepastebejau tavo posto, bet matau info jau ikelta 4u.gif manau visiems parduoda ta grybiena wink.gif

as siemet is schetelig nusipirkau salotu misinio (3 rusys salotu ir kazkokios daugiametes rukolos), tai bandysiu, nes tu paprastu nelabai daug suvalgom, ziuresiu gal cia kazkas idomesnio ir skanesnio isaugs smile.gif

Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2010 03 05, 12:32)

Aciu labai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Orinciukas @ 2010 03 05, 13:56)
ui, nepastebejau tavo posto, bet matau info jau ikelta  4u.gif  manau visiems parduoda ta grybiena wink.gif

as siemet is schetelig nusipirkau salotu misinio (3 rusys salotu ir kazkokios daugiametes rukolos), tai bandysiu, nes tu paprastu nelabai daug suvalgom, ziuresiu gal cia kazkas idomesnio ir skanesnio isaugs smile.gif

thumbup.gif Aciu merginos mirksiukas.gif

O ta parduotuve schetelig tikrai gera, super visko turi, tik ir kainos tokios nemenkos g.gif ir pernai ten per velai uzsukau, nes birzelio pradzioje puoliau seti, tai nekas uzaugo, dabar labai noriu gerai ta vieta savo gerybems sukomplektuoti mirksiukas.gif nes pirkau ir migdolu blush2.gif bet sakau, matyt laikas per velus ir gal ta zeme tarp medzio saku nepatiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kkarile @ 2010 03 05, 13:52)
Aciu labai 4u.gif
Papildyta:
thumbup.gif  Aciu merginos mirksiukas.gif

O ta parduotuve  schetelig tikrai gera, super visko turi, tik ir kainos tokios nemenkos g.gif ir pernai ten per velai uzsukau, nes birzelio pradzioje puoliau seti, tai nekas uzaugo, dabar labai noriu gerai ta vieta savo gerybems sukomplektuoti mirksiukas.gif nes pirkau ir migdolu blush2.gif bet sakau, matyt laikas per velus ir gal ta zeme tarp medzio saku nepatiko ax.gif

aga, ten kainos neblogos, uz 4 pakelius seklu beveik 30lt. sumokejau. Bet man ten patinka vien del to, kad tikrai nemazas pasirinkimas ir idomesniu augaliuku galima rasti biggrin.gif good.gif
Atsakyti
QUOTE(klomba @ 2010 03 05, 12:02)
Man skaniausios tai ledines salotos, tos kur galvas susuka. Bet jas auginti sunkiau, reikia is pradziu daigelius is seklu isauginti, paskui sodinti kaip kopustus.

g.gif as tai visuomet is karto i dirva seju unsure.gif kaip ir uzauga. tik pernai kelios buvo kazkokios neaiskios- sustojo augti ir nei krust doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 02 28, 16:11)
Pasirodau su svogūnų daržu  biggrin.gif

user posted image

Kaip gražu thumbup.gif Šaunuolė
Papildyta:
Merginos as dar nepasejau pomidorų.Ar jau per velu juos seti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Živilė@mama @ 2010 03 05, 19:31)

Merginos as dar nepasejau pomidorų.Ar jau per velu juos seti? g.gif

Būk rami rolleyes.gif Aš ir dar nepasėjus.
Atsakyti
Čia toms,kurios prietaringos,kurios klauso ir skaito horoskopus,žiūri į mėnulį ir tik tada pradeda ką nors daryti.... Taip pat experimentatorėms ax.gif Radau bobutės senam kalendoriuje,gal kuriai prireiks mirksiukas.gif

Pomidorus,agurkus reikia sėti,kai mėnulis yra AVINO,LIŪTO,ŠAULIO ženkle.

Lapines daržoves sėti,kai mėnulis yra VĖŽIO,SKORPIONO,ŽUVŲ ženkle.

Šakniavaisines daržoves - MERGELĖS,JAUČIO,OŽIARAGIO ženkle.

Gėles ir vaistinius augalus - DVYNIŲ,SVARSTYKLIŲ,VANDENIO ženkluose.
Atsakyti
šiandien nuimu maišelius nuo durpinių indelių ir čiut neišgriuvau -mano baklažanai išlindę ir net palinkę ,nes vietos nebuvo ,kur stiebtis...tai pastačiau ant palangės,kad saulutėj išsitiestų
Atsakyti
Pas mane baklažanai vargani g.gif , sudygo žiediniai kopūstai , paprikos nė krust ,reikia sėti iš naujo,o taip niežti nagai , kiek dar žiema tęsis verysad.gif
Atsakyti