Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas.

QUOTE(troja3030 @ 2010 02 26, 09:08)
diskutavot apie bulves  ax.gif siaip tikrai nesiruosiu sodinti tokiu metodu, bet man labai idomu kokias veisles sodinate.

mes pasikasimui vasarą vis nusiperkam ir pasisodinam sėklinių bulvių iš čia, na ne tiesiogiai perkam, bet jie ir žaliose stotelėse ir mugėse prekiauja pavasarį. Esam bandę PRESTO, VINETA ir SATINA, tai labiausiai tiko VINETA ir toliau jau gal nebeeksperimentuosim ir nebeieškosim kitokių, bent jau kol šitos savo vardo nepagadins rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2010 02 26, 11:39)
mes pasikasimui vasarą vis nusiperkam ir pasisodinam sėklinių bulvių iš čia, na ne tiesiogiai perkam, bet jie ir žaliose stotelėse ir mugėse prekiauja pavasarį. Esam bandę PRESTO, VINETA ir SATINA, tai labiausiai tiko VINETA ir toliau jau gal nebeeksperimentuosim ir nebeieškosim kitokių, bent jau kol šitos savo vardo nepagadins rolleyes.gif

o kuo VINETOS skonis pasireiskia as buvau pirkusi kazkada GLORIA valgymui bet po to neberadau tai tokios kanios buvo o bulviu kose tai pasaka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2010 02 26, 09:39)

oi, kaip aciu uz nuoroda 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kaip tik ieskom sekliniu bulviu.
Atsakyti
Vilniuje 'žalia stotelė' atsidarė Ukmergės plento ūkinikų turgelyje.
Ar ji vienintelė Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 02 25, 21:58)
doh.gif  o jei šaknys ne blondiniškos tai nesiskaito ane  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Blondinė juk ne plaukų spalva o gyvenimo būdas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2010 02 26, 08:39)
o as vat nuo peciaus vis nepatingiu pelenu ant lysviu uzberti, nusiziurejau i kaimynu darbus uzu tvoros lotuliukas.gif ;
http://www.delfi.lt/...i.d?id=29391991

pernai 03 07 ( specialiai nubėgau datą ant diplomų pasitikrinti) Raseiniuose ( nuo posūkio į Karpynę link vakarų Lietuvos) sniego buvo net ne iki kelių, o iki juosmens. Šalta. Per Velykas dar pašalas nebuvo išėjęs.
Turiu 'įsimintinų datų' vasario pabaigoj, tai pagal jas orentuojuos. Nežmoniškai šilta vasario pabaiga ( plonai apsirengę kepėm dešreles lauke) 2002.
Du pavasariai, kurie prasidėjo nieko neįspėję, buvo 2000 ir 2001. Atsikėlėm vieną rytą, karšta ir daugiau neatvėso. Aišku, naktinių šalnų gegužį buvo, bet temperatūra dienomis buvo virš 20C. rolleyes.gif

Tie žinovų komentarai tokie keisti kartais rodos - burtininkai, nekitaip bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2010 02 26, 11:43)
o kuo VINETOS skonis pasireiskia as buvau pirkusi kazkada GLORIA valgymui bet po to neberadau tai tokios kanios buvo o bulviu kose tai pasaka rolleyes.gif

net negaliu pasakyti kuo pasireikšia g.gif Normalios bulvės ir tiek, man gal labiau patiko dėl to, kad bent jau mūsų prastokoj žemėj lyginant tarp visų bandytų šios užaugo padoriausios ax.gif

QUOTE(NAJA @ 2010 02 26, 12:23)
Vilniuje 'žalia stotelė' atsidarė Ukmergės plento ūkinikų turgelyje.
Ar ji vienintelė Vilniuje?

bent aš žinau "žalias stoteles" dar šiose vietose: prie Kalvarijų turgaus, H. Manto g., prie Žirmūnų rimi, už Shetelig nugaros, ten ta pati firma, tik "žaliasis centras" vadinasi, nes didelis jau centras, dar yra Molėtų pl. išvažiuojant iš miesto, tuoj pravažiavus Santariškes irgi "Žaliasis centras"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 26 vasario 2010 - 11:55
QUOTE(jolaxus @ 2010 02 26, 10:39)

jei gerai pamenu tai as turejau SATINA tai man nelabai patiko, mano zeme toj vietoj priemolis, tai kazkaip sunkesne buvo tai gal joms tas nepatiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2010 02 26, 13:17)
jei gerai pamenu tai as turejau SATINA tai man nelabai patiko, mano zeme toj vietoj priemolis, tai kazkaip sunkesne buvo tai gal joms tas nepatiko  g.gif

žemė ir pas mus sunkoka, matyt tikrai joms tai netinka
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2010 02 26, 09:39)

Aš irgi čia žadu šiemet pirkti drinks_cheers.gif
Atsakyti
tas žemuoginis špinatas kur pasisėjau -čia gražiai pavadintas Gausialape balanda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2010 02 26, 22:35)
tas žemuoginis špinatas  kur pasisėjau -čia gražiai pavadintas Gausialape balanda lotuliukas.gif

O tu jį pasisėjai dabar ar pernai pasėjai tiesiai į dirvą? Aš irgi nusipirkau sėklų, bet pažiūrėjau ant pakelio, kad sįti tiesiai į dirvą, tai ir atidėjau, nesėjau į indelius.
Atsakyti