Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas.

Iš sėklų tikrai nėra anksti.
O šiaip svogūnai po sniegu normaliai ir peržiemoja, praeitą savaitgalį tvarkiau braškyną ir ten buvau prikaišiojus pernai svogūnų galvučių. Tai šiuo metu kaip tik atželinėja. Nei jiems šalta, nei ką wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 04 02, 18:45)
Iš sėklų tikrai nėra anksti.
O šiaip svogūnai po sniegu normaliai ir peržiemoja, praeitą savaitgalį tvarkiau braškyną ir ten buvau prikaišiojus pernai svogūnų galvučių. Tai šiuo metu kaip tik atželinėja. Nei jiems šalta, nei ką wink.gif

Čia eina kalba ne iš sėklų.Pas mane irgi tokių darže pasitaiko po žiemos.Bet jie tinkami ne žiemai laikyti.O laiškų galima nusiskinti pavasarį nuo žieminių svogūnų,pritaikytų būtent tam. mirksiukas.gif
Atsakyti
ne-a, norėjau pasakyti, kad tarp braškių susodinti buvo mažyčiai svogūniukai, ne iš sėklų ir jie buvo palikti per žiemą. Tai štai jie ir atželinėja. Jie nėra žieminiai svogūnai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 04 02, 18:54)
ne-a, norėjau pasakyti, kad tarp braškių susodinti buvo mažyčiai svogūniukai, ne iš sėklų ir jie buvo palikti per žiemą. Tai štai jie ir atželinėja. Jie nėra žieminiai svogūnai  4u.gif

Tai aš ir sakau ir pas mane tokių pasitaiko.Ir bulvė palikta netyčia per žiemą,atželia pavasarį ir užauga ,duoda derlių. mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kas žonote ,kur galima būtų įsigyti česnakų sodinimui
http://www.2sistersg...m/varieties.htm
KIEK VEISLIŲ doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 04 02, 19:04)
gal kas žonote ,kur galima būtų įsigyti česnakų sodinimui
http://www.2sistersg...m/varieties.htm
KIEK VEISLIŲ  doh.gif

Mes kievienais metais savo sėklos turime, nukasam vasarą, per pusę padalinam, vieną valgom , kitą sėjam rudenį smile.gif , jei kartai būtų pertekliaus pasidalintumėm g.gif ,
svogūniukus pirkau vieną met iš bazės, o temn matyt jie pašalo , tai vieni žieduoliai buvo , tai dabar stengiuosi nepirkti turguje, ir visokiuose angaruose kur nešildoma patalpa, žalioj stotelėj pernai pirkau , džiaugiuosi derliumi iki šiol thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 02 balandžio 2010 - 18:12
QUOTE(satanele @ 2010 04 02, 19:10)
Mes kievienais metais savo sėklos turime, nukasam vasarą, per pusę padalinam, vieną valgom , kitą sėjam rudenį smile.gif , jei kartai būtų pertekliaus pasidalintumėm g.gif ,
svogūniukus pirkau vieną met iš bazės, o temn matyt jie pašalo , tai vieni žieduoliai buvo , tai dabar stengiuosi nepirkti turguje, ir visokiuose angaruose kur nešildoma patalpa, žalioj stotelėj pernai pirkau , džiaugiuosi derliumi iki šiol thumbup.gif

bet aš vistiek neįkertu,kuriuos kada sodinti blush2.gif .dabar skaitinėju,noriu česnakų,tai dabar žalioje stotelėje ieškoti?
Norėčiau tų Siberian ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 02 balandžio 2010 - 18:15
svogūnai
Va čia straipsnis yra kada sodinti svogūnus.Net iš sėklų dar anksti sėti.Kada žydi gluosnis reikia sėti,apie balandžio 11-15 dienas.O svogūniukus dar vėliau sodinti,kai ievos sužaliuoja.Viską parodo gamta,nereikia skubėti. g.gif
Atsakyti
Mes , tai auginam žieminius, juos pasodinam apie spalio mėnesį, o nukasam vasarą, valgom iki šiol , tik nežinau pavadinimo bigsmile.gif
Atsakyti
As Zaliajam centre (Moletu pl.) klausiau ar tures cesnaku, sake kad ne, ir pernai neturejo.....kai paklausiau kur zmones perka, paguzciojo peciais....
Atsakyti
QUOTE(exDaiva @ 2010 04 02, 21:28)
As Zaliajam centre (Moletu pl.) klausiau ar tures cesnaku, sake kad ne, ir pernai neturejo.....kai paklausiau kur zmones perka, paguzciojo peciais....

Aš pirmi metai daržininkausiu. Česnakų pirkau turgeliuose pas bobutes (ar ne visai dar bobutes smile.gif ), kurios tikrai nekelia abejonių, jog parduodu savus česnakus. Pirkau pas skirtingas moteris - žiūrėsiu, gal kurie nors bus geresni. Galvutė, priklausomai nuo jos dydžio, kainavo nuo 50cnt iki 1Lt.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2010 04 02, 20:17)
svogūnai
Va čia straipsnis yra kada sodinti svogūnus.Net iš sėklų dar anksti sėti.Kada žydi gluosnis reikia sėti,apie balandžio 11-15 dienas.O svogūniukus dar vėliau sodinti,kai ievos sužaliuoja.Viską parodo gamta,nereikia skubėti. g.gif

Pritariu 4u.gif Dar truputi reikia palaukti,spes viskas uzaugti ir taip.
Atsakyti