*GREISI*
Teisingai parashete , jog sejant anksti pavasari svogunu sejinukus , ju skersmuo privalo buti iki 1 cm . Is tokiu niekada neisauga zyduoliai . Jiems nekenkia net minusine temperatura . Tai jau ir irodyta mokslo ir praktikos .
Didesnio diametro sejinukai bus zyduoliai , jei bus laikomi zemesneje nei +10 temperaturoje . Ta zinojo musu senoliai , todel is svogunu supintas kasas kabindavo virtuvej shalia peciaus .
Kuo graziausiu svenciu visoms!!!!
kada bulves sodinti reikia po siaudais ?
QUOTE(Bomba @ 2010 04 06, 19:37)
aš ir norėjau klausti, nes labai jau norisi pabandyti
QUOTE(Jurapelius @ 2010 04 06, 21:04)
O as vakar jau ridiku paberiau i darza
ir agroplevele uzdengiau. Ziuresim kaip bus...
Pas jus jau taip sausa??????
QUOTE(IngridaB @ 2010 04 06, 21:35)
Pas mane darže dar drėgna. bet bandysiu su akėčiomis pereiti, tai greičiau pradžius.
pas mus šiandien smarkiau lyja, bet šiaip, kai gėlyną tvarkiau prieš velykas, jau sausoka žemė, nėra to dumblo.
QUOTE(IngridaB @ 2010 04 06, 22:35)
Zeme priesmelis, tai jau labau graziai su grebliu tik paakejau ir suberiau. Sakyciau dregnumas pats tas
Ar darzininkes ruosiasi vaziuoti i zemkes paroda rytoj? Gal ko isigyti noru turit?
QUOTE(Jurapelius @ 2010 04 07, 06:32)
Ar darzininkes ruosiasi vaziuoti i zemkes paroda rytoj? Gal ko isigyti noru turit?
aš norėčiau
QUOTE(saintlina @ 2010 04 07, 09:28)
Visiskai teisi esate, visai prie pat Kauno
Bet as tiesa pasakius visada vaziuoju tik pazioplinet, nes labai sunku nusipirkti medeliu ir krumu kai didelis srautas zmoniu, o ir nuolaidu nelabai stengiasi dalinti, nes per srauta zmoiu vistiek daug isparduoda. Nepaisant visko kiekvienais metais jauciu pareiga bent trumpam ten apsilankyti
Gal kitu bus kitokia nuomone