Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas.

QUOTE(Jurapelius @ 2010 04 07, 08:51)
Visiskai teisi esate, visai prie pat Kauno  4u.gif Visada buna labai daug prekeiviu. I ja suvaziuoja is visos Lietuvos ne tik prekiaut, bet ir pirkti...

gaila.. bet kodėl paroda vidury savaitės? Net kauniečiams darbo dieną ne taip lengva apsilankyt blink.gif
Na, lauksim žemės ūkio mugės Vilniuj. Tradiciškai gi būna pavasarį kažkokios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 04 07, 10:42)
gaila.. bet kodėl paroda vidury savaitės? Net kauniečiams darbo dieną ne taip lengva apsilankyt  blink.gif

paroda vyks 8-10 dienomis. Tai ir šeštadienis papuola.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 04 07, 13:26)
paroda vyks 8-10 dienomis. Tai ir šeštadienis papuola.

o kurioj vietoj? g.gif
kur nors prie Zemes Ukio Akademijos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 04 07, 16:39)
o kurioj vietoj?  g.gif
kur nors prie Zemes Ukio Akademijos?  g.gif

Taigi joje pacioje. Buna uzimta visa naujoji masinu stovejimo aikstele, takas nuo centriniu iki pat treciu ir dar dalis taku parke... na nezinau kaip gerai pazystate zemke g.gif Bet nerasti jos neimanoma jeigu zinai i kuria puse yra toji zemke ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurapelius @ 2010 04 07, 16:16)
Bet nerasti jos neimanoma jeigu zinai i kuria puse yra toji zemke  ax.gif

ar netoli Aleksoto tilto? g.gif Ai, bet tikriausiai nesigaus nuvažiuot vistiek..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 04 07, 17:32)
ar netoli Aleksoto tilto?  g.gif 

važiuo tiesiai į žemkę ir pamatysi žmonių jūrą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 04 07, 21:40)
važiuo tiesiai į žemkę ir pamatysi žmonių jūrą lotuliukas.gif

Tikra tiesa, dėl žmonių jūros... Pirmą dieną buvau, beja, pirmą kartą šioje parodoje. Kadangi su mažu leliumi, tai nedaug paslampinėjau, bet labai patiko, kitais metais reikės be vaikų susiorganizuoti. Pirkau šilauogių ir sausmedžių.

O dėl šlapumo, tai pas mus molyne, ojojoj kas darosi. Iki sodinimo dar toli šviečia. Aš labai ir neskubu, nes mano daržininkystės tikslas užsiauginti žiemai daržovių, o jas galima ir šiek tiek vėliau sodinti.
Atsakyti
Kažkada buvau žadėjusi kad parašysiu kaip išsilaikę mano porai po tokios žiemos. Nu ir thumbup.gif tik viršūnėlės truputį nurudavę, o šiaip valgėm viskas puikiai. Vadinasi atlaikė tokią žiemą ir puikiai gali žiemoti. Tik vienas minusas, kad negali pasikalsti, kol pašalę.
Atsakyti
QUOTE(Vėjo pasaka @ 2010 04 12, 10:29)
Kažkada buvau žadėjusi kad parašysiu kaip išsilaikę mano porai po tokios žiemos. Nu ir  thumbup.gif  tik viršūnėlės truputį nurudavę, o šiaip valgėm viskas puikiai. Vadinasi atlaikė tokią žiemą ir puikiai gali žiemoti. Tik vienas minusas, kad negali pasikalsti, kol pašalę.

Pritariu, ir pas mane kol pasale buvo aplaupiau virsutinius lapus, o giliau visai geri buvo, o kai pasalas atsileido - tai ir porai sumuko kaip kose schmoll.gif Padariau isvada, kad vis del to geriau pries uzsalima israut ir siltnamy po kokiom durpem palikt - lengviau butu pasiimt pavasary.
Atsakyti
sveikos, aš dar nežiūrėju kaip mano porai peržiemojo po pusnim biggrin.gif jei nepamiršiu šiandien pažiūrėsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2010 04 13, 07:54)
aš dar nežiūrėju kaip mano porai peržiemojo po pusnim  biggrin.gif jei nepamiršiu šiandien pažiūrėsiu  biggrin.gif

pas mane kuo puikiausiai. Tik, kad mes nevalgom jų. Reikės į kompostą nešti.
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2010 04 12, 17:13)
Pritariu, ir pas mane kol pasale buvo aplaupiau virsutinius lapus, o giliau visai geri buvo, o kai pasalas atsileido - tai ir porai sumuko kaip kose schmoll.gif Padariau isvada, kad vis del to geriau pries uzsalima israut ir siltnamy po kokiom durpem palikt - lengviau butu pasiimt pavasary.

Man irgi geriau patinka per žiemą šiltnamyje laikyti. Susodinu į žemes ir teik. Tai jau ankstyvą pavasarų galim valgyti. O šiemet taip gavosi, kad negalėjau iškasti, po to greitai užšalo. lotuliukas.gif Keli daigai kur buvo neskirti žiemojimui lauke, tai neišsilaikė.

QUOTE(diasaja @ 2010 04 13, 10:17)
pas mane kuo puikiausiai. Tik, kad mes nevalgom jų. Reikės į kompostą nešti.

Vau... Kaip čia taip. Pašom paštu persiūsti. lotuliukas.gif
Atsakyti