Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas.

QUOTE(Mantilė @ 2010 02 26, 22:35)
tas žemuoginis špinatas  kur pasisėjau -čia gražiai pavadintas Gausialape balanda lotuliukas.gif

Gerai skamba biggrin.gif
Esu išsisaugojusi straipsnį apie jį smile.gif Čia gi naujovė biggrin.gif

http://gyvenimas.del...s.d?id=20076628
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo something else: 27 vasario 2010 - 10:16
QUOTE(rooma @ 2010 02 26, 23:00)
O tu jį pasisėjai dabar ar pernai pasėjai tiesiai į dirvą? Aš irgi nusipirkau sėklų, bet pažiūrėjau ant pakelio, kad sįti tiesiai į dirvą, tai ir atidėjau, nesėjau į indelius.

dvi sėklikes pasėjau ,dar nedygsta cool.gif paskaičiau straipsnį -kažkaip nuvylė..tikrai ,kaip balandos atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2010 02 27, 18:20)
dvi sėklikes pasėjau ,dar nedygsta cool.gif paskaičiau straipsnį -kažkaip nuvylė..tikrai ,kaip balandos atrodo lotuliukas.gif

Auginu žemuoginius špinatus jau gal kokie šešti ar daugiau metų.Daigą nusipirkau turguje,dabar randu kasmet pilną prisisėjųsių darže. g.gif
Atsakyti
Sugrįšiu šiek tiek prie jau nagrinėtos jūsų temos. Pasakojau šiandien savo vyriškiui apie bulvių auginimą ant velėnos, tai jis pasakė, kad jo tėvas apie šį sodinimo būdą kalbėjo apie 70uosius metus. smile.gif Vadinasi, nenaujiena. Kodėl nepaplito, nepasiteisino gal.

Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2010 02 27, 19:39)
Auginu žemuoginius špinatus jau gal kokie šešti ar daugiau metų.Daigą nusipirkau turguje,dabar randu kasmet pilną prisisėjųsių darže. g.gif

Nusipirkau ir šių sėklų , bandysiu sėti , bet manau tiesiai į lauką g.gif
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2010 02 27, 18:57)
Sugrįšiu šiek tiek prie jau nagrinėtos jūsų temos. Pasakojau šiandien savo vyriškiui apie bulvių auginimą ant velėnos, tai jis pasakė, kad jo tėvas apie šį sodinimo būdą kalbėjo apie 70uosius metus. smile.gif Vadinasi, nenaujiena. Kodėl nepaplito, nepasiteisino gal.

bet buvo labai gerai išvystyta trąšų pramonė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2010 02 27, 18:57)

Mano vyras irgi labai skeptiskai isklause mano aikciojimu apie sejima i velena, ale vistiek bandysiu, nes labai jau daug jos (velenos blush2.gif ) turiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(exDaiva @ 2010 02 27, 21:15)
Mano vyras irgi labai skeptiskai isklause mano aikciojimu apie sejima i velena, ale vistiek bandysiu, nes labai jau daug jos (velenos  blush2.gif ) turiu  biggrin.gif

Yra jos ir pas mane , bet kažko įdomu, kaip augs g.gif
bulvės mėgsta kaupimą, ravėjimą kiek žinau, o kaip toje velėnoje ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 27 vasario 2010 - 20:18
QUOTE(Mantilė @ 2010 02 27, 17:20)

Mane kas tame straipsnyje nustebino - kad galima auginti balkonuose vietoj gėlių smile.gif O nuvylė dėl neva niekuo neypatingo uogų skonio... Mat tikėjausi kone tikrų žemuogių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2010 02 27, 20:13)
bet buvo labai gerai išvystyta trąšų pramonė doh.gif

Taip yra tame tiesos. Bet esmė tame kad jis buvo kolūkio viršininkas kažkoks ir tuo metu buvo siųstas į Skandinaviją darbo reikalais, tai iš ten ir sužinojo apie tai. O nepasiteisino kolūkiuose nes toks auginimo būdas reikalauja rankų darbo. Juk nuimti reikia rankomis. Neprigijo ir pavieniuose mažuose ūkeliuose- daržuose prie namų, nes, matyt, tų žinių per daug neskleidė.
QUOTE(exDaiva @ 2010 02 27, 20:15)
Mano vyras irgi labai skeptiskai isklause mano aikciojimu apie sejima i velena, ale vistiek bandysiu, nes labai jau daug jos (velenos  blush2.gif ) turiu  biggrin.gif

Maniškis neskeptiškai, palankiai atsiliepė. Sakė, galim pamėgint prie namų daržiuky bulvyčių taip pasisodint. bigsmile.gif
Labiau nerimauju, kaip uošvė sureaguotų lotuliukas.gif
Atsakyti
kaimynas pernai augino velenoj, ir apdenge siaudais, o derliaus nulis, kai kurie krumeliai buvo tusti o kai kurie turejo keleta tokiu susisukusiu bulvikiu, maniau ir as taip auginsiu bet kaimyno patirtis parode, kad susilaikysiu nuo sitokio sodinimo g.gif
Atsakyti
Merginos, mano baklazanai nuleipo... doh.gif Nesuprantu kodel, atrodo ir neperlaisciau ju unsure.gif
Atsakyti