QUOTE(Upokšnis @ 2008 05 23, 09:26)
[b][color=blue]Jei nepažeidžiu KET, galiu stovėti kur noriu. Pvz. man grįžtant į namus yra identiška situacija. Ir nesiruošiu traukti dėl pypinimų, nes už kelių šimtų metrų bus man reikalingas posūkis į dešinę. Be to, lentelė su žalia rodykle nesuteikia jokios pirmenybės
Esi visiskai teisi

Ir tikrai nepazeidi nei ket,nei jokio ten pagarbos punkto.Ir net jeigu tau reikia i desine,turi visiska teise stoveti ir laukti,kol tau uzsidegs zalia,pagal ta rodykle sukti neprivaloma,tik leidziama praleidus visus kitus eismo dalyvius(pesciuosius taip pat).
Papildyta:
QUOTE(pikkolo @ 2008 05 23, 08:55)
Jei yra trys juostos, tai tikrai mažai kas stoja pirmoje važiuoti tiesiai. Bet jei tik dvi ir iš antros galima suktiį kairę? Aš tikrai stočiau tik pirmoje. O kaip kiaulės elgiasi tie, kurie pypsina, o ne tie kurie stovi. KET'as nepažeidžiams šiuo atveju.
Ir tu visiskai teisi

Tokiais atvejais stoju i antra juosta tik tada,jei is jos tik tiesiai ir neleidziama sukti i kaire.Priesingu atveju sankryzoj tokia velniava kartais pasidaro kad jau niekas pravaziuot nebegali
Ir isvis kamsciuose maziau skubet reikia,tikrai greiciau nuvaziuosit-patikrinta praktika
Papildyta:
QUOTE(SKAIWA @ 2008 05 23, 09:08)
kaip jus piko metu persirikiuojat i kita juosta?
Kadangi autobusu beveik nieks neuzleidzia,tai kai Liepkalny piko metu isvaziuoju is stoteles varau prie kokio furisto ar siaip kokio kolegos ir pasiprasau uzleidziama prie sviesoforo,kolegos kolegom padeda taip sakant

Furistai paprastai jauni grazus bachuriukai buna

As beje juos irgi pastrigusius uzleidziu.
Vnz.,atsisuk,posuki rodydama paprasyk,manau tikrai ileis be vargo.Na,buna kad neileidzia,bet tokie atvejai retesni