Įkraunama...
Įkraunama...

Bijau....

QUOTE(Regvita @ 2008 03 13, 13:00)
as pati tai teises tik rugpjuti issilaikiau, o masiniuka tai kaledu senis padovanojo, o uz vairo tai tik pries menesi sedau blush2.gif , tai gal jei dazniau vairuosiu praeis g.gif ? Gal ir bijau, kad retai vazineju??? ax.gif

Taip, tikrai todėl, kad retai. Vairuoju 7 mėn. kiekvieną dieną, jokių baimių niekad nejutau, vairuodama kaifuoju, bet ... kol MB savaitę laiko tvarkė mano mašiniuką, taip nuo jo atpratau, kad įsėdus pirmas 15 min. jaučiausi visai nejaukiai schmoll.gif Nenorėčiau su tokiu jausmu sėdėt už vairo nuolat, gerai, kad jis greitai praėjo...

Taigi, vairuok, vairuok ir vairuok kasdien, net kai tai nebūtina, kad ir iki parduotuvės mirksiukas.gif
Atsakyti
Ooo, pasirodo, ne as viena tokia ligone, paniskai bijanti sesti uz vairo bigsmile.gif . Suvokiu tai kaip butinybe ir zinau, kad anksciau ar veliau privalesiu ismokti vairuoti, taciau negaliu perlipti per savo baime. Tai jau laikau ne siaip baime, o tiesiog fobija, rimtai svarstau galimybe apsilankyti pas psichologa, nes negaliu priversti saves sesti i vairuotojo vieta, net kai masina neuzkurta doh.gif . Vyras bando itikinti, kad viska gyvenime ismokstama, kad as dar nesu pats blogiausias atvejis (suprask - mano reakcija, orientacija ir t.t. lotuliukas.gif ), taciau as sustingstu vien nuo minties, kad tektu vienai isvaziuoti i eisma unsure.gif . Vienzo, ne kokios perspektyvos man tapti vairuotoja cool.gif
Atsakyti
Intensyviai kasdien vazinejant kuo sudetingesnemis eismo salygomis (mazdaug po 4-5val.) baime praeina mazdaug per dvi savaites,jei ji labai didele.Tik viena smulkmena-reikia prisiversti sest i masina ir uzsivest.Toliau buna lengviau mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes...vairavimo egzamina sekesi islaikyti sunkiai... doh.gif bet islaikiau liepos men...tai vat pradzei kol neturejau masinos tai vazinedavau tik uzmiestyje..........siandien pirma kart vaziavau i darba su masina doh.gif kosmaras kazkoks doh.gif doh.gif baime nereali!dbr galvoju kaip namo sugrist ir niekada nevazinet i miesta! doh.gif kaip nugalet ta baime?????????????ar kuriai taip buvo?
Atsakyti
Ir visoms ir visiems taip buvo ir taip turi būt.... biggrin.gif
Treniruokis naktim, savaitgaliais, ir pan....kai mažesnis eismas.
Atsakyti
As jau rasiau, kad irgi jauciu baime dienos metu mieste vazinet, bet baime nugalet galima tik darant tai, ko bijai. Tai taip ir darau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SKAIWA @ 2008 05 19, 12:58)
sveikutes...vairavimo egzamina sekesi islaikyti sunkiai... doh.gif bet islaikiau liepos men...tai vat pradzei kol neturejau masinos tai vazinedavau tik uzmiestyje..........siandien pirma kart vaziavau i darba su masina doh.gif kosmaras kazkoks  doh.gif  doh.gif baime nereali!dbr galvoju kaip namo sugrist ir niekada nevazinet i miesta! doh.gif kaip nugalet ta baime?????????????ar kuriai taip buvo?

o kai mokeisi irgi bijojai?

Ko tiksliai bijai?
Atsakyti
QUOTE(SKAIWA @ 2008 05 19, 12:58)
sveikutes...vairavimo egzamina sekesi islaikyti sunkiai... doh.gif bet islaikiau liepos men...tai vat pradzei kol neturejau masinos tai vazinedavau tik uzmiestyje..........siandien pirma kart vaziavau i darba su masina doh.gif kosmaras kazkoks  doh.gif  doh.gif baime nereali!dbr galvoju kaip namo sugrist ir niekada nevazinet i miesta! doh.gif kaip nugalet ta baime?????????????ar kuriai taip buvo?

As kai issilaikiau, i darba pirmas 2 savaites su mikru vazinejau, kitas 2 savaites jau su masina, bet pasistatydavau tolokai nuo darbo, nes ten aikstele pastoviai prikimsta. O po to jau isidrasinau iki pat su masina. Drasiau yra ten vaziuoti, kur jau esu vaziavus, bet po truputi priprantu visur mirksiukas.gif
Atsakyti
man taip nebuvo, neturejau tokios baimes schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė @ 2008 05 19, 19:21)
man taip nebuvo, neturejau tokios baimes  schmoll.gif

Skirtumas yra kokiame mieste vairuoji - mazame ar didesniame 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Kere_ @ 2008 05 19, 18:32)
Skirtumas yra kokiame mieste vairuoji - mazame ar didesniame 4u.gif

Skirtumas yra:ar daznai vairuoji mirksiukas.gif Kuo dazniau uz vairo ir baime greiciau praeis. mirksiukas.gif
Atsakyti
Vaistas yra tik vienas-vazineti daug ir ten,kur bijai,patartina beveik piko valandom,tikrai padeda.Kuo sunkesnese situacijose ir kuo dazniau atsidursi,tuo greiciau persilausi.Tik vaziuok viena ir butinai su zenkliuku atitinkamu gale mirksiukas.gif Sekmes!
P.s.-zinau ka sakau,pati praejau tokius kosmarus... blink.gif
Atsakyti