QUOTE(pikkolo @ 2008 05 20, 09:56)
O aš kaip tik siūlyčiau pirmiausia prasivažinėti ne piko metu. Nes bus stabdys, visi pyks, pypins, dar labiau susinervuos ir visai nenorės niekur važiuoti.
Siūlyčiau važiuoti vakarais ~19 val. Mašinų nedaug, bet ir nebus visai tuščia, pats tas pirmiem važiavimam. Jei labai nepasitiki savimi, pasiimi draugą/ę, tėtį/mamą, brolį/sesę, ką nors kas moka važiuot ir galėtų tau pagelbėti. Pirmą važiavimą, tegu tau pasako kada persirikiuot, kada bėgį permest ir t.t. Antrą važiavimą, tu tą patį sakai pati, jei reikia tave pataiso. Žinoma ne vien sakai, bet ir darai. Trečią kartą važiuoji jau beveik savarankiškai, jei reikia paklausi sėdinčiojo šalia. O jau ketvirtą kartą gali bandyti viena. Vėliau ir piko metu. Aš pati išbandžiau šį metodą ir jis man padėjo apsiprasti gatvėje. Buvau nevairavus 4 metus ir staiga turėjau važiuoti pati. Man buvo sunkiau.
Nelabai geri patarimai,tai nepades,tik uztes visa ta baimes reikala.Ji bijo masinu,tai kas is to,kad vazines tusciom gatvem?O kad pypins-nieko baisaus,papypins ir nustos.Greta 70 zenklo dar siulyciau papildomai M raide uzsiklijuot,ir viskas bus o.k.
Papildyta:
QUOTE(SKAIWA @ 2008 05 20, 09:15)
ir ...siandien jau nebevaziavau....
Didziausia tavo padaryta klaida...turi prisiversti,jei nori kad reikalas i prieki judetu.
Papildyta:
QUOTE(saulyteee @ 2008 05 20, 09:59)
ir vat taip pat bijodavai tų įkalnių, kad galiu nuriedėti į kitą mašiną. Tad man vaistas nuo šios biamės:mašina su automatine pavarų dėže
Gal papasakoti,kaip man buvo su automatu? Stazavausi "ant autobuso",na,ir teko sustoti ikalneje prie sviesoforo,ir staiga as suvokiau,kad negalesiu pajudet is vietos nes pariedesiu atgal,sankabos tai nera!!!ka daryt!!! Taip ir sakau kolegei,ka daryt,as gi atgal nuriedesiu kai stabdi paleisiu!!! Jai aisku biski juokinga gal buvo,o as visa kiaurai prakaitu permirkus is baimes likau.Vat ir automatas.Jau keturis menesius su juo dirbu,bet sankabos man vis tiek truksta kartais,tai koja grindis maigau,ir tiek,apsipratau