Įkraunama...
Įkraunama...

Ką darote, kai liūdna?

tokiu oru nelabai linksma, bet va, kaip šiandien, tai išsiuntinėjau visiems pažįstamiems nuotaikingus atvirukus su artėjančiu Halovynu, ir jiems nuotaiką praskaidrinau, ir sau veiklos prasimaniau biggrin.gif , kai kažkam kažką gero padarai-geriau.Prisiverčiau dar nemažai darbelių namie nudirbt, pasitvarkyt, tai irgi geriau pasidarė smile.gif , dar labai norėjau PAUKŠČIŲ PIENO nusipirkt prie kavutės, bet tas lietus nepaliauja lyt
Atsakyti
Šiandien dariau štai ką :
http://clarinet.u-st...mages/golub.swf

Atsakyti
Pasikviečiu brolį pasikalbėt. Jei jis mato, kad nėr rimtos priežasties - gaunu velnių. Padeda smile.gif Arba vežuosi šunių į parką. Piešiu. Sėdžiu ant palangės ir rašau dienoraštį. Skaitau kokią šiltą knygą. Kepu vafliukus. Naktį plaunu grindis (nžn kodėl biggrin.gif ) Pasiimi ausinuką ir tiesiog vaikštau po miestą. Stengiuosi pastebėt gražius dalykus. Susiveikiu linksmą komediją (kad ir seną gerą rusiškąją) thumbup.gif
Atsakyti
siandien kaip tik skaiciau keleta straipsniuku, ka zmones veikia, kai jiems liudna. ogi valgo. tam, kad pasijusti geriau, renkasi megiama maista. ir dazniausiai tai yra saldumynai, zodziu, tai kas kaloringa arba riebu. o viska del to, kad to reikalauja musu organizmas, nes jis isskiria kazkokius hormonus ir pan. g.gif tad patariama, kai liudna, nevalgyti, o geriau uzsiimti kokia nors veikla. o jie jau labai didelis poreikis ka nors suvalgyti, tai atsikasti obuoli. siaip labai idomu buvo paskaitineti wink.gif

o kai man liudna, as einu piesti ka nors, arba uzsileidziu kokia linksma muzika ir strikineju sau viena (galima tai ir sokiais pavadint laugh.gif ).
Atsakyti
QUOTE (Paloma @ 2004 10 28, 14:25)
Šiandien dariau štai ką :
http://clarinet.u-st...mages/golub.swf

Paloma, kokia faina nuoroda laugh.gif Tikrai nuotaika pataise, nors ji bloga ir nebuvo. Kai man liudna - liudziu, kartais netgi visai gera siek tiek paliudeti. Arba kuriu ka nors, nesvarbu, eilerascius, muzika, ar piesinius (pamirsus, kad piesti nemoku biggrin.gif ) Arba susiplanuoju diena taip, kad laiko liudeti nelieka - susitvarkau kambarius, issikepu koki kvepianti pyraga arba nueinu i parduotuve vien tam, kad nusipirkti 200gramu sokoladiniu saldainiu. Tada pasikvieciu koki gera svecia, arba pati einu i svecius. Jei liudna ne be priezasties - pagalvoju sau, kad po savaites tikrai bus geriau. Jei liudna siaip, dar labai padeda "sedejimas" SM, tada tiesiog beskaitydama, kas man idomu, labai greitai uzsimirstu. Linkiu, kad siandien nei vienai jusu nebutu liudna, zodziu, geros dienos smile.gif
Atsakyti
suo metu tik ir liudziu..nebemoku susitvarkyti ne su nieko...ko tik griebiuos sad.gif
bet vaikai kartai pralinksmina...bandau nusipirkti saldumynu ir t.t. ne bet kas is to suvalgau ir tiek g.gif
Atsakyti
Na is tiesu tai siuo metu daugeliui prasideda depresia, liudna, nieko nesinori.
O man kazkaip nuotaika praskaidrina daugelis atrodo paprastu, primityviu dalyku. Tokiu kaip muzika, parduotuves smile.gif mylimo vyro apkabinimas, bucinis.
Juk neverta liudeti! Galima tiesiog nueiti i kina, arba palepinti save nauju vonios aliejumi ir pamatysite- bent jau maza sypsenele garantuota. O reikia tiesiog paimti ir sau nusisypsoti wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Atlante @ 2004 11 04, 09:08)
Galima tiesiog nueiti i kina, arba palepinti save nauju vonios aliejumi ir pamatysite- bent jau maza sypsenele garantuota.

Galima, bet jau TAAAAIP tingisi, kad tik planuose ir lieka tongue.gif Daryt galima daug ką čia pat namuose, tikrai nėra sunku ar sudėtinga, bet... nesinori! blink.gif Net valgyti nesinori.
Atsakyti
ziuriu telika, valgau, skaitau lengvus skaitinius arba miegu smile.gif
Atsakyti
Kai jau liūdna, tai liūdžiu dėl visko. Net keista pasidarė: lyg jūs, chebryte, vaikų neaugintumėt huh.gif ... Kada galima rasti laiko piešti? Gulėti vonioj?! dry.gif
Kai man liūdna aš jaučiuosi didelė VARGŠĖ, o visi aplinkiniai, tada mano manymu gyvena linksmai ir nerūpestingai. Tada aš tiesiog laukiu, kad ši liūdna diena greičiau pasibaigtų. Aš, žinoma, pati kalta, kad nemėginu keisti situacijos, bet kai liūdna, nesinori ką nors daryti: norisi dėmesio ir šilumos iš kitų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Jurgyte @ 2004 11 07, 12:24)
Kai jau liūdna, tai liūdžiu dėl visko. Net keista pasidarė: lyg jūs, chebryte, vaikų neaugintumėt huh.gif ... Kada galima rasti laiko piešti? Gulėti vonioj?! dry.gif

Vaikai, ar pasiutot???? Kaip galima nerasti laiko????? Laiko galima nerasti tiems dalykams, kuriu daryti nesinori - pvz. grindis siurbti arba lyginti.
As lendu i Interneta pasiknisti info apie savo hoby, ziuriu megstama filma, skaitau lengvo turinio knygas (geriausia - jau skaitytas), pasidarau keleta puoduku skanios kavos.... stangiuosi negalvoti apie suerzinusia situacija, kol aistros neparims... arba pagalvoti ir spresti.

Miau
Atsakyti
QUOTE (asara @ 2004 05 01, 09:50)
Nu kai liudna, tai tada vonia mano... laugh.gif Skaitau zurnalus visokius, ir siaip megaujuos. Is karto nuotaika pakelia. O ir vienai kartais pravartu pabuti wink.gif

KAI MAN LIŪDNA AR BLOGAI GERIAUSIAS DRAUGAS,TAI VONIA.Dar jei įsiberiu jūros druskos,tai iš vis blink.gif rolleyes.gif
Atsakyti