Įkraunama...
Įkraunama...

Ką darote, kai liūdna?

QUOTE (asara @ 2004 05 01, 09:50)
Nu kai liudna, tai tada vonia mano... laugh.gif Skaitau zurnalus visokius, ir siaip megaujuos. Is karto nuotaika pakelia. O ir vienai kartais pravartu pabuti wink.gif

KAI MAN LIŪDNA AR BLOGAI GERIAUSIAS DRAUGAS,TAI VONIA.Dar jei įsiberiu jūros druskos,tai iš vis blink.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Mano liūdesį išvaiko savęs "pamylėjimas": soliariumas+veido odos procedūros, manikiūras, pedikiūras thumbup.gif pas kosmetologę
Atsakyti
QUOTE (MIKULSKIENE @ 2004 11 10, 14:03)
KAI MAN LIŪDNA AR BLOGAI GERIAUSIAS DRAUGAS,TAI VONIA.Dar jei įsiberiu jūros druskos,tai iš vis blink.gif rolleyes.gif

VA VA....VONIA TIKRAI PADEDA.GULI SAU KARŠTOJE VONIOJE ,RANKOJ VYNO TAURĖ,GROJA MUZIKA ,TIESIOG UŽSIMERKI IR ATSIPALAIDUOJI. clap_1.gif
Atsakyti
Kartais, kai buna liudna, skaitau grasiai megstamo poeto eilerascius. man tai padeda, galbut todel, kad tuo metu tiesiog nebegaliu mastyti apie liudnus dalykus g.gif gaunasi kaip kokia meditacija smile.gif
Atsakyti
kai liudna stengiuosi pabegri nuo liudesio, dazniausiai vaziuoju su maziuku kurnors prasiblaskyti: i parduotuves, ar siaip kurnors.
Atsakyti
Na, kai buna liudna, tai manau reikia surasti galimybe pasilikti vienai ir gerai gerai issibliauti!!tikrai palengves..matyt asaru per daug susikaupe, o jos gi skirtos barstymui..
As taip darau, o be to reikia galvoti, kad po juodo ateis ir balta - juk tai klasikines spalvos..
Atsakyti
O man kaip liudna as visu garsu uzsiledziu muzika surrender.gif ir tuoomet thumbup.gif buna biggrin.gif megalol.gif
Atsakyti
Žiūrint,koks tas liūdesys.Kartais jo visai nesistengiu blaškyt.Tiesiog priimu ir tiek smile.gif užsileidžiu kokią ramią,seną,sentimentus keliančią muziką (tyliai),pabūnu viena ramiai,pamąstau,apmąstau daug ką.Užplūsta spiečius sentimentalių minčių,ateina graudulys...Bet savotiškai gera.Nes va paliūdėt vienai tai man prabanga - dažniausiai esu vaikų apgulty ir nėr kur nuo jų pasislėpt,nelįsi gi į spintą paliūdėti.
O kartais blogas tas liūdesys,kai kokia bėda graužia širdį...tada tai stengiuosi viena nelikt,nes tik blaškaus iš kampo į kampą su beviltiškom mintim.
Atsakyti
liudna? a kas tas do daikts yra? megalol.gif megalol.gif megalol.gif
na galima drinks_cheers.gif , bet nerekomenduojama , jei kartasi liudna kasdien biggrin.gif .
o siaip tai geriausia sest i masiniuka, isijunkt garsiai, geros ir linksmos muzikikes, ir vaziuot belekur. na kol pasidarys thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
Atsakyti
Kartais būna kažkaip "sveika" tiesiog paliūdėti... Tai gerasis liūdesys. smile.gif Tada kažkaip nurimsta siela, nustoja nuo gyvenimo tempo ūžti galva ir širdyje kažkaip ramiai liūdna. smile.gif Retkarčiais reikia įsileisti į širdį liūdesį - gerąjį. Aišku, neilgam... biggrin.gif O šiaip tai labai gerai blogas nuotaikas prablaško rokenrolo muzika, jinai kažkaip "veža"! thumbup.gif
Atsakyti
Kai liūdna - liūdžiu. Gerai išsiverkiu, pagailiu save, o po to ir vėl pirmyn į gyvenimą biggrin.gif
Atsakyti
kai liudna klausau savo mylimu kompaktu arba zaidziu su kompu (nors is esmes visada taip darau ar liudna ar neliudna). o kai visai ziauru buna, tai medituoju.
Atsakyti