Įkraunama...
Įkraunama...

Ką darote, kai liūdna?

O aš pabandžiau skaityti Joseph Murphy " Jūsų pasąmonės galia" .Visai neblogai mane ta knyga veikia, truputį geriau jaučiuosi. Be to gavau kitos knygos " mylėdamas save būsi laimingas" kompiuterini variantą. Jei kam reikėtų, rašykit į až mirksiukas.gif Ne visi sau galime leisti apsilankyti pas psochologą, gal bent knyga padės tavrkytis su lūdesiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(rosa86 @ 2008 10 13, 17:48)
O aš pabandžiau skaityti Joseph Murphy " Jūsų pasąmonės galia" .Visai neblogai mane ta knyga veikia, truputį geriau jaučiuosi. Be to gavau kitos knygos " mylėdamas save būsi laimingas" kompiuterini variantą. Jei kam reikėtų, rašykit į až mirksiukas.gif  Ne visi sau galime leisti apsilankyti pas psochologą, gal bent knyga padės tavrkytis su lūdesiu g.gif

as irgi skaiciau sita knyga thumbup.gif labai ji man patiko smile.gif dabar skaitau Joseph Murphy knyga kaip pasitelkus pasamones galias praturtinti savo gyvenima. tai irgi labai gera. Visos jo knygos privercia mane susimastyti, suteikia siek tiek optimizmo ir tada atsiranda pojutis, kad savo gyvenima galiu pasukti sau palankia linkme thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
Darau viską, ką mėgstu - knygos, muzika, filmai, teatras, kelionės, vairavimas, fotografavimas, laiškas, draugas... Yra be galo daug būdų smile.gif
Labai svarbu šalia brangių žmonių ratas smile.gif
Ir kuo daugiau teigiamų minčių, šypsenos...
Atsakyti
Kartais labai sveika leisti sau paliūdėti. Nereikia bijoti liūdesio - tai natūrali būsena. Susirūpinti verta tada, kai jis ilgai nesitraukia. O saulėti šiokiadieniai man irgi kartais sukelia liūdesį, nes tenka sėdėti darbe tokią gražią dieną...

QUOTE(liepsnele @ 2004 04 30, 10:48)
Na, pasidalinkit patirtim, ką darot, ki liūdna - ar imatės kokių priemonių save prablaškyt ar tiesiog leidžiat sau liūdėt? Atsiprašau už tokią "liūdną" temą, bet kažkokia depresuota šiandie jaučiuos... Ta šviečianti saulė, nors ir kaip gražu būtų lauke, prieštarauja mano vidinei savijautai...

Atsakyti
kartais verkiu,kartais keliu namie SB audras,kartais tiesiog stengiuosi ignoruoti ta busena ir uzsiimti kokia nors idomia veikla...priklauso nuo to,kokia yra liudesio priezastis verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emanuella: 14 spalio 2008 - 12:36
Geriausias būdas ignoruoti liūdesį darbas, kai užpakalis dega biggrin.gif

QUOTE(Emanuella @ 2008 10 14, 13:35)
kartais verkiu,kartais keliu namie SB audras,kartais tiesiog stengiuosi ignoruoti ta busena ir uzsiimti kokia nors idomia veikla...priklauso nuo to,kokia yra liudesio priezastis verysad.gif

Atsakyti
Kai būna tikrai liūdna, stengiuosi galvoti, kad tai praeis kaip blogas oras ar lietus ir vėl bus gerai biggrin.gif
Atsakyti
Kai man buna liudna, tada as leidziu sau liudeti. Dar paverkiu kartais. Issiverkusi ir visa nelaiminga nueinu miegoti smile.gif o ryte atsikeliu jau nebe tokia ir liudna. Geriausias receptas man ax.gif
Atsakyti
Gerai išsiverkiu ir nueinu miegoti. O tada ryte pabundu ištinusiomis akimis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Testify @ 2008 10 16, 16:30)
Gerai išsiverkiu ir nueinu miegoti. O tada ryte pabundu ištinusiomis akimis rolleyes.gif

as ir taip darau blush2.gif

vat praejo nuo mano liudesio "kaltininko" nepilna savaite...ir atradau jegu senuose dienorascio irasuose...labai daug juokiausi ir uzpavydejau pati sau, koku graziu akimirku turejau ir kokia linksma ir optimistiska buvau smile.gif kadangi dienorasti rasau nuo vaikystes...taigi kai kuriems irasasm jau daaaaaug daug metu apskritai mane labai paveike ir idomu, ir keista ir liudesi isblaske.. bigsmile.gif
Atsakyti
As tai einu pasivaikscioti, arba daug daug mokausi, kad negalvoti apie tai kad man liudna. O jei neiseina mokytis is to liudnumo teisiog einu miegot. paskutiniu metu tai gan daznai buna..
Atsakyti
Kai liūdna- verkiu...
Atsakyti