Įkraunama...
Įkraunama...

Ką darote, kai liūdna?

Jus patariate cia issiverkti, nu daugelis, bet nzn man nuo to buna tik blogiau, tada imu klliudeti non stop. verysad.gif
Atsakyti
[quote=Tinginele koshka,2008 10 09, 21:23]
3.Isjauciu ta jausma( is karto perspeju, kad laikinai pasijusite dar blogiau.Gali tekti viska pakartoti kelis kartus)

isjautus skausma paprastai palengveja. Sis pratimas sugalvotas psichologu 4u.gif
[/quote]

Taip, visiskai teisingai, skaiciau, kad tai yra vienas ir metodu kaip atsikratyti kazkokios psihologines problemos ar baimes. Buna atveju kai savianalize jau nebepadeda, kai zmogui kitos iseities nera, ar jis negali prisiversti kitaip ziureti i situacija..Tai yra toks skausmingesnis ir efektyvesnis budas atsisveikinti su savo problema. Ar susitaikyti su kazkuo..ko negalima pakeisti, bet zmogus to vistiek bijo ir daznai apie tai galvoja.., kazkokia baime, nu pvz sirdies smugio baime ar aukscio baime...
Tai reikia labai stipriai isivaizduoti ta situacija, lyg tai vyktu, kaip realybeje..Iki tol kol mintyse ne "sprogs sirdis" ar kai pagaliau "nukrysite nuo tilto i vandieni"..
Reikia isivaizduoti ta baisia situacija iki pat pabaigos. Po to zmogui palengveja.

Maloniu isivaizdavimu..hihihi.gif
[/quote]

Kazkaip sunkiai man tai sekasi doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2008 10 10, 11:34)
Jus patariate cia issiverkti, nu daugelis, bet nzn man nuo to buna tik blogiau, tada imu klliudeti non stop.  verysad.gif

Man geriausias daktaras nuo liūdesio yra darbas 4u.gif Nei savianalizė,nei atsipalaidavimo pratimai,nei jokie kitokie dalykai nepadeda ax.gif Aš puolu ką nors daryti-dabar rudenį išeinu į kiemą lapų grėbti ir grėbiu,grėbiu...kol sutemsta g.gif Labai padeda,visą liūdesį palieku nuovargyje ir taip gera pasidaro,po dušu nusiprausi,arbatos mėtų atsigeri,atsiguli į lovą,knygą pasiimi... blush2.gif
Atsakyti
Liūdna ir dabar. Tradicinis būdas- žliumbiu...Ašaros krinta vos ne ant klaviatūros...
Atsakyti
man irgi labai liudna verysad.gif nebezinau, kaip negalvoti apie tai, kas liudina. sunku ant sirdies, dusauju ir dusauju, o lengviau nepasidaro...
Atsakyti
na as si savaitgali pakeiciau aplinka, paziurejau varzybas thumbup.gif zodziu dariau tai, ko seniai buvau nedarius ir mano liudesys tikrai sumazejo smile.gif kadangi man tai truputi padejo, tai gal ir jus pameginkit pakeisti aplinka arba padaryti tai ko seniai labai trokstate, galbut ir jums pades ax.gif
Atsakyti
Kai liūdna - važiuoja stogas, o tada rašau šizofreniškas eiles.
Atsakyti
QUOTE(flooding @ 2008 10 12, 11:46)
na as si savaitgali pakeiciau aplinka, paziurejau varzybas thumbup.gif  zodziu dariau tai, ko seniai buvau nedarius ir mano liudesys tikrai sumazejo smile.gif  kadangi man tai truputi padejo, tai gal ir jus pameginkit pakeisti aplinka arba padaryti tai ko seniai labai trokstate, galbut ir jums pades ax.gif

pritariu drinks_cheers.gif nauji dalykai, kita aplinka, galbut net bendravimas su kitokiais zmonemis gali atnesti labai daug teigiamu emociju, kurios liudesi stumia salin... bigsmile.gif
Atsakyti
Man irgi be galo liudna siuo metu, ir pikta ant saves , kad suskystu skaudziom akimirkom. Verkiu verkiu ir akys uztinusios, ir geda i save ziureti, nes pries tai galvojau, kad esu stipri. Bet kai taip buna daug bendrauju su zmonemis, ir liudziu, apmastau viskas. kaip yra daina tokia: "nes tiktai liudesy sielos dziaugsmas"..manau po tokiu isgyvenimo ir smulkmenos bus malonios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2008 10 12, 19:58)
Man irgi be galo liudna siuo metu, ir pikta ant saves , kad suskystu skaudziom akimirkom. Verkiu verkiu ir akys uztinusios, ir geda i save ziureti, nes pries tai galvojau, kad esu stipri. Bet kai taip buna daug bendrauju su zmonemis, ir liudziu, apmastau viskas. kaip yra daina tokia: "nes tiktai liudesy sielos dziaugsmas"..manau po tokiu isgyvenimo ir smulkmenos bus malonios  4u.gif

Tarp kitko, labai gera daina! mirksiukas.gif Foje ''Liudesys'', isiklausant i zodzius po to pati susimastau... Ar tikrai laime slypi tik teigiamose emocijose? Gi butu neimanoma, kad visuomet sektusi. Kazkas beprotisko jei visi keliai rodytusi lengvai prieinami, visi tikslai vienu rankos mostu pasiekiami. Reikia del daug ko gyvenime pasistengti, ir net laaabai drinks_cheers.gif O ir is liudesio galima atrasti malonia ramybe, tyla, sielos dziaugsma... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandruciux: 12 spalio 2008 - 19:53
Jungiuos prie liudinciu verysad.gif atrodo tureciau dziaugtis, nes gavau darba, bet pabuvus apsimokyt taip sutrikau, issigandau, atrodo, kad nesugebesiu ir sedziu va dvi dienas su nerimu didziausiu bijau.gif cry.gif tai va, turbut as nenormali angel_sadangel.gif
Atsakyti
kai būna liūdna, dažniausiai klausau kokios ramios muzikos.
Atsakyti