Įkraunama...
Įkraunama...

Ką darote, kai liūdna?

kai man būna liūdna, tai kenčia aplinkiniai- vaikštau visa nervuota, suirzusi, pikta... kažkaip tą liūdesį bandau slėpti po pykčio kauke...nenoriu kad manęs gailėtų ir klausinėtų kas man yra, ko tokia liūdna.o kai lepteli kažką nemalonaus kitam tai nieks nieko nesigilina ir tvarka.blogai darau, žinau... bet verkti taip pat nenoriu, nes tik dar liūdniau pasidaro...o ir galvą ir akis pradeda skaudėti unsure.gif kartais tiesiog pasileidžiu garsiai trankią muzika ir stengiuosi nieko negirdėti, pasinerti į muzikos akordus smile.gif iš tiesų priklauso nuo ko tas liūdesys apniuko smile.gif
Atsakyti
Kai man būna liūdna aš liūdžiu. bigsmile.gif
Atsakyti
Bet kokios Jūs, moterys, jausmingos ir ašaringos... Aš tai neverkiu ax.gif
Atsakyti
galima ir paliūdėt...pabūti vienai...pamąstyti...paverkti...
Atsakyti
Labai priklauso koks tas užklupęs liūdesys g.gif Jeigu liūdna dėl kažkokio konkretaus dalyko, žmogaus ar panašiai, tuomet leidžiu sau apie tai galvoti ir paliūdėti. Bet kartais užplūdęs liūdesys toks nekonkretus, o kažkoks neapibrėžtas slogutis, tai jau jo bandau visais įmanomais metodais atsikratyti g.gif Veiksmingiausiai tokiu atveju padeda knygų skaitymas rolleyes.gif
Atsakyti
as pastaruoju metu pradejau stebet masinas,mane tai truputi prajuokina,nes kai vaziuoju is darbo ir i ji autobusu ir labai labai megstu sedeti antrame jo aukste paciam prieki,tada viska stebiu ir nemazai matau tongue.gif ir viena dalyka pastebejau man asmeniskai juokinga,visi zinom kad visi turi ausis ar ausytes,vieni prie galvos kiti kitur...bet dazniausiai visi prie galvos kaip tarkim zmones ar gyvunai,ir man tiesiog nejucia kelis kartus atrode labai juokinga kai matau kad esu masinu kamstyje ir jos visos vienodos stovi ,tik ju "ausytes"kyso-na veidrodelis,ir pagalvoju-kaip tokia didele masina gali matyt per tokias mazas "ausytes"?..
tai va... smile.gif tongue.gif
Atsakyti
As niekada neleidziu sau liudeti, nes namatau prasmes atsisest ir galvot oi kaip man liudna, kaip man blogai... tai yra gailejimas saves. Kai man pasidaro liudna as stengius save prablaskyti ir negalvot apie tai kas mane liudina, klausaus linksmos muzikos,ziuriu kokia komedija ,paskambinu draugei(bet ne tam kad pasakociau kaip man liudna)
Tiesiog suprantu tai kad jei sedesiu ir liudesiu nuo to geriau nebus, o bus tik dar blogaiu nes vis labaiu ir labaiu imsiu saves gailet... smile.gif
Atsakyti
O as valgau blush2.gif Cia jau tokia kaip priklausomybe nuo maisto susiformavo doh.gif Kai nervinuosi, kai liudna, kai stresuoju, kemsu kaip kiaule. Aisku, visi kasniai i kuna eina doh.gif Tai i mane pazvelgus jau galima pasakyt, kada turiu problemu - isstoreju stipriai tada doh.gif
Atsakyti
Seniau verkdavau ir daug, dabar imuosi kokios veiklos, lekiu i miesta, klausausi garsiai muzikos ir visa grekle dainuoju, dainavimas visa gerkle automobilyje man labiausiai padeda, niekam netrukdau ir labai atsigaunu, net pasikraunu. thumbup.gif
Sako dar gerai yra pokalbis su savimi pries veidrodi, bet dar neteko bandyti. biggrin.gif
Atsakyti
Kai liudna darau namuose generaline tvarka, issunkiu save taip, kad krentu vakare i lova, ir bunu tokia pavargus, kad pamirstu viska, o jei siaip nestiprus liudesys mirkstu vonioje, lepinu save ivairiom procedurom.
Atsakyti
garsiai klausausi muzikos,sedžiu prie kompo ax.gif
Atsakyti
kai liudna,nenoriu su niekuo bendraut ir stengius save kaip nors palepint-saldumynais,gera muzika ar arbatos puodeliu rolleyes.gif
Atsakyti