Klausausi muzikos,verkiu arba parukau
Labutis 
Galima prisijungsiu.Kai liudna kai kada verkiu, kai kada ilendu i kokia kertele ir bunu viena, o kai kada iseinu pasivaiksciot ir pabut,pagalvot viena
Galima prisijungsiu.Kai liudna kai kada verkiu, kai kada ilendu i kokia kertele ir bunu viena, o kai kada iseinu pasivaiksciot ir pabut,pagalvot viena
As tai arba gerai issizliumbiu, arba uzsidedu garsiai muzika ir einu pries veidrodi pasokt
Nors dabar jau net laiko pabut su savim nelieka
kai liūdna.. mhm (: klausau daug muzikos (: ji savaime suprantama irgi liūdna gan būna. kažkaip padeda pagalvoti, susirasti atsakymus į rūpimus klausimus. o šiaip dar mėgstu daug valgyt, kai būna sunkios dienos (: na ir kas tos kalorijos, užtat šioks bei toks pasitenkinimas (: man padeda (:
Et mergaitės,
Man šiandien labai liūdna
Išvažiavo mano sesė į kitą valstybę gyventi visam laikui... Gyvenau su ja visą savo gyvenimą, dabar liko jos kambarys tuščias. Man jį atidavė, bet nieko nenoriu daryt, nežinau, gal su laiku pasikeis viskas, turbūt priprasiu. Nors negalima sakyti, kad likau viena - turiu ir mamą, ir tėtį, ir draugą, bet vis tiek su sese mes buvom lyg geriausios draugės (nors dažnai pykdavomės). Net ir dabar rašydama apsiašarojau...
Paprastai, kai liūdna, klausausi muzikos ir įsivaizduoju, kad guliu raudonų aguonų lauke, bet šį kartą nepadeda... Nei kiek
Man šiandien labai liūdna
Paprastai, kai liūdna, klausausi muzikos ir įsivaizduoju, kad guliu raudonų aguonų lauke, bet šį kartą nepadeda... Nei kiek
Kai liudna, tiesiog liudziu. Jeigu norisi verkt - verkiu
O tada einu knygu skaityti - issirenku tokia, kuri labiausiai atitinka tuometini mano poreiki - ir skaitau. Netgi, jeigu jau nors ir 10 kartu ja esu skaiciusi
O tada einu knygu skaityti - issirenku tokia, kuri labiausiai atitinka tuometini mano poreiki - ir skaitau. Netgi, jeigu jau nors ir 10 kartu ja esu skaiciusi
O as liudziu, "bukai" ziuriu Tv, valgau, prigalvoju visokiu priezasciu del ko man saves gaila ir pan.
pasileidziu megstama muzika o jei tai nepadeda skambinu draugems ir lekiam pasilinksmnt
Einu paguleti i vonia