Įkraunama...
Įkraunama...

Ką darote, kai liūdna?

QUOTE(liepsnele @ 2004 04 30, 10:48)
Na, pasidalinkit patirtim, ką darot, ki liūdna - ar imatės kokių priemonių save prablaškyt ar tiesiog leidžiat sau liūdėt? Atsiprašau už tokią "liūdną" temą, bet kažkokia depresuota šiandie jaučiuos... Ta šviečianti saulė, nors ir kaip gražu būtų lauke, prieštarauja mano vidinei savijautai...

Kai buna liudna, einu apsipirkt, beveik visada padeda smile.gif Aisku, buna prastai, kai liudna ir neturiu pinigu - tada einu miegot...
Atsakyti
... paverkiu jei labai liūdna biggrin.gif o dažniausiai nėra kada liūdėt biggrin.gif
Atsakyti
Man siandien kazko ziauriai liudna.... Verkiu, bet nepadeda....

Noretusi issirekti, deja nera juros salia...

Klausausi Gnarls Barkley 'Crazy' ir 'Just a thought' tai dar labiau i depresija tempia... bet vistiek klausau, nes kazkaip atspindi nuotaika tos melodijos ir zodziai...

Ryt turetu but geriau... zinau kad bus... diena... o vakare ko gero vel tas pats.... nekenciu vakaru....
Atsakyti
Tobsita, Aletheia, malonu ir smagu, kad yra panašiai mąstančių 4u.gif bigsmile.gif
Ir norėčiau įdėti citatą vieno Indijos guru pasisakymą būtent apie liūdesį:
Vienintelis dalykas, kurį turi prisiminti, - koks laimės kūdikis esi. Kai tai pamiršti, tampi liūdnas. Liūdesys atspindi tavo neigiamas savybes bei prisirišimą prie teigiamų. Galvodamas, kad nesi pakankamai geras, kaltini save ir tampi liūdnas. O galvodamas esąs pernelyg geras kaltinti pasaulį ir vėl nuliūsti. Liūdesio tikslas - grąžinti tave į tikrąjį Aš, kuris yra visiškas džiaugsmas. Tačiau grįžti į save įmanoma tik per žinias, per sąmoningumą.
Žinio arba sąmoningumas nukreipia liūdesį link tikrojo Aš. Be žinių liūdesys nepraeina - tik dar pagilėja. Žinios padeda liūdesiui baigtis - jų galia įveikia liūdesį.
Atsakyti
Neatsimenu, kada liudna buvo. Isvis nesuprantu tokios emocijos kaip liudesys, jei jam nera preteksto. Liudziu, kai kazkas blogo atsitinka kazkam artimam, paliudziu perskaiciusi gera, liudna knyga, bet siaip itin retai naudoju zodi ''liudesys'', ypac noredama apibudinti savo nuotaika ar emocijas.
Atsakyti
g.gif kaip būna liūdna... verysad.gif liūdžiu... kartais verkiu.... verysad.gif šiandien kažko liūdna... tiesiog liūdžiu ir ieškau, kaip save pralinksmint....
Atsakyti
kai labai liūdna, tada verkiu, bet jau taip verkiu, kad tai panašiau kokio žvėries staugimą...išsiverkiu retai, nes šalia dukrytė, tėvai..nesinori jų liūdinti...bet kartais pratrūkstu....
Atsakyti
Verkiu,shopinuos,tvarkaus. Man taip geriausiai padeda.user posted image
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2004 04 30, 10:48)
Na, pasidalinkit patirtim, ką darot, ki liūdna - ar imatės kokių priemonių save prablaškyt ar tiesiog leidžiat sau liūdėt? Atsiprašau už tokią "liūdną" temą, bet kažkokia depresuota šiandie jaučiuos... Ta šviečianti saulė, nors ir kaip gražu būtų lauke, prieštarauja mano vidinei savijautai...

leidziu sau liudeto kol kasnors neprablasko doh.gif
Atsakyti
kai liudesys nera labai didelis,tai stengiuos juokaut kad nepratrukciau smile.gif
bet kai liudesys ima virsu,tai stengiuos pasisalint nuo aplinkiniu,pabunu viena ir issiverkiu kaip mazas vaikas is dusios 4u.gif man tai padeda,atrodo su asarom iseina liudnumas thumbup.gif
Atsakyti
Einu apsiprekinti, jei neturiu pinigu tai pasikvepinu savo megstamiausiais kvepalais labai padeda wub.gif
Atsakyti
Geriausiai veikia apsiverkimas, lyg visas liūdesys nusiplauna ir staiga viskas gerai atrodo biggrin.gif
Atsakyti