Įkraunama...
Įkraunama...

Ką darote, kai liūdna?

Visada pasileidziu man patinkancia muzika, issiverkiu ir nuotaika pagereja ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Verkiu...verkiu...verkiu.. verysad.gif
Atsakyti
Verkiu verysad.gif
Atsakyti
mastau nert is namu,kokia drauge pasigaut,plana chuligana sugalvot,i gamta nunert alucio prisrebt lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai gera daina yra A.Mamontovo - Liūdesys ir tie žodžiai tu liūdėt nebijok, nes tik liūdesy sielos džiaugsmas ax.gif Kiekvieną emocinę būseną ar tai pyktį, džiaugsmą ar liūdesį reikia tiesiog išgyventi, įžvelgti tame kažko žavaus, gražaus. Nenatūralu ir nenormalu būtų, jei žmogus nuolatos jaustųsi tik laimingas, taip niekada nebus. Bėgti nuo savo liūdesio..nemanau, kad protinga.
Asmeniškai aš visuomet stengiuosi išgyventi liūdesį, apsvarstyti priežastis dėl ko jis kilo, pasiklausyti ramios muzikos, pamedituoti ir pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Celtic*Sun: 15 birželio 2009 - 19:13
Celtic*Sun - saunus postas drinks_cheers.gif O Mamontovo daina apie liudesi tikrai prasminga, kazkada pirmakart jos paklausius labai daug masciau apie tai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tobsita: 15 birželio 2009 - 21:41
Kai man būna liūdna,hmm..užsileidžiu liūdną dainą,sėdžiu,verkiu..bet kai išsiverkiu,taip palengvėja,atrodo visa išsivalai,ir tada nuotaika pakyla.Man atrodo,kad blogos emocijos taip pasišalina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguseee... @ 2009 06 07, 17:16)
Ką darote, kai liūdna?

liūdžiu
Atsakyti
Celtic*Sun, visiškai tau pritariu. Liūdesys nebūtinai yra neigiama emocija.
Atsakyti

Kai liūdna - verkiu, ir palengvėja.
Atsakyti
Apsipirkineju elektroninese parduotuvese smile.gif))
Atsakyti
kai kada verkiu, kai uzsiimu kokiu darbu,kad nuvyciau liudnas mintis, padeda
Atsakyti