Vienžo-daugiau teigiamų minčių ,pojūčių ir veiklos -visada padės
kai liūdna-pasikalbu su drauge-išsikalbu,išsilieju.Einu į svečius.Neleidžiu sau sėdėti mieto pozoj-ieškau veiklos,tvarkausi,judu-mažiau laiko lieka depresavimui.Kartais bandau save pamaloninti taure vyno,geru filmu-jei turiu atliekamų pinigų-nusiperku tai,ko noriu ar galiu sau leisti...Pagaminu ką nors laaabai skanaus ir egzotiško...Vieno recepto nėra-tik man verkimai nepadeda-taip tik sveikatą gadinuos...
O man siandien taip liudna, taip liudna..ir blogiausia, kad ankstus rytas darbe,darbo diena tik prasidejo..neistruksi is darbo ir neprisigalvosi kokios malonios veiklos:( kazkokia lyg ir depresija,nezinau pati del ko.. burbu SB, o jis pyksta, ko as cia depresuoju, dar blogiau darosi.. sokolada atsiveziau i darba su kavute valgyti po pietu.Kajus manot, sukapojau visa dar ryte
Niekas man nepadeda, muzikos klausymas dar liudniau nuteikia..vyno taure padeda valandelei, po to - dar blogiau..
Niekas man nepadeda, muzikos klausymas dar liudniau nuteikia..vyno taure padeda valandelei, po to - dar blogiau..
QUOTE(Pelyte_M @ 2009 07 29, 10:25)
O man siandien taip liudna, taip liudna..ir blogiausia, kad ankstus rytas darbe,darbo diena tik prasidejo..neistruksi is darbo ir neprisigalvosi kokios malonios veiklos:( kazkokia lyg ir depresija,nezinau pati del ko.. burbu SB, o jis pyksta, ko as cia depresuoju, dar blogiau darosi.. sokolada atsiveziau i darba su kavute valgyti po pietu.Kajus manot, sukapojau visa dar ryte
man taip irgi buna,kai klausau ramios muzikos taip verkt norisi,kad nors vilku stauk o juk prie aplinkiniu nerodysi savo raudonu akiu...tada viena karta padariau taip-pradejau klausyt muzikos,tokios kokios nemegstu ir taip gal visa savaite kol tas liudnumas praejo,nes kasakaip kai klausiau kitos muzikos,mintys buvo kitokios ..
kai as jauciu, kad jau depresija taisosi pasonen, butinai imuosi veiksmu
taigi du isbandyti patarimai:nueinu i kirpykla (ar siaip pasikeiciu, atsinaujinu, nusiperku nauja ruba arba perstumdau namie baldus
man visada padeda, tikiuosi kam nors irgi pades
taigi du isbandyti patarimai:nueinu i kirpykla (ar siaip pasikeiciu, atsinaujinu, nusiperku nauja ruba arba perstumdau namie baldus
man visada padeda, tikiuosi kam nors irgi pades
kai liūdna, labai labai verkiu...........tiesiog balsu...........
isiugdziau labai gera iproti:kas ryta kol visi dar miega,bent valanda skaitau pozytivaus mastymo,saviugdos knygas .diena prasideda puikiai ,pamirsau kaip liudeti
QUOTE(zandzela @ 2009 07 30, 06:44)
isiugdziau labai gera iproti:kas ryta kol visi dar miega,bent valanda skaitau pozytivaus mastymo,saviugdos knygas .diena prasideda puikiai ,pamirsau kaip liudeti 
o kada atsikeliat?kad randat laiko ryte sau?as tokias knygas kaitau irgi bet labiau pries miega
keliuosi 7-ta,vaikai dideli miega atostogos,vyras iseina veliau.
kai buna liudna smaliziauju ir daug rukau
tiesa nei vienas nei kitas nepadeda
kai liudesys praeina ir pagalvoju kiek suvalgiau tada jau depresija prasideda
man ir kaip liudna smaliziauju
o dazniausiai krentu i lova ir vartau zurnalus ir blaskausi, veju liudnas mintis lauk