Man siandien liudna,nes namuose sedesiu, kadangi tiek darbo prisikaupe per savaite,kad net baisu.O vakare, kai maxima bus tustesne, tai vaziuosim apsipirkti,o tada jau sudie liudesy
aš pastebėjau, kad man šeštadieniai labiausiai nepatinka
Reiks, kaip psichologai pataria, daug šviesų namie prisijunginėt
, ir maistą reiktų kažkokį kitokį valgyt
, atrodo, nuotaiką kelia petražolės, citrinos, citrinžolių eterinių aliejų kvapas ir pan., ką dar pasiūlysit
?
Reiks, kaip psichologai pataria, daug šviesų namie prisijunginėt
Kazkodel man didziausias liudnumas uzeina tokiais rudens vakarais ir ypac sekmadieniais, kai zinau, kad kita ryta anksti keltis, vaziuoti i darba, zodziu vel viskas is pradziu. Tai tada nieko nera geriau uz gera knyga ar filma, kazka ypatingo namie pasigaminti ir kartu su vyru pavalgyti, arba isvaziuoti kur nors, taip pat nepamaiso gera kompanija
1. klausausi muzikos, linxmos arba depresinancios, kad galeciau issiverkti, dazniausiai padeda
2. ieskau kokio saldainiuko
3. einu ka nors paruosiu linxmo draugems
2. ieskau kokio saldainiuko
3. einu ka nors paruosiu linxmo draugems
Dažniausiai skaitau arba klausau muzikos, nieko nėr geriau nuotaikai pakelti už Mocartą ir Bachą, na, dar plytelę šokolado.
| QUOTE (lengvute @ 2004 10 09, 11:20) |
| atrodo, nuotaiką kelia petražolės, citrinos, citrinžolių eterinių aliejų kvapas ir pan., ką dar pasiūlysit |
Viskio su vaniliniais ledais
man liūdnumas dažniausiai užeina penkt vakarais - savaitgaliais... liūdna vienai...
kai liūdna - žliumbiu
man geriausi vaistai nuo liūdesio - veikla, kai neturi laiko liūdnoms mintims; bendravimas su draugėm, prisiverčiant užmiršt visas problemas arba atvirkščiai - jas nagrinėjant iki smulkmenėlės; garsi mėgiama stipri muzika
kai liūdna - žliumbiu
man geriausi vaistai nuo liūdesio - veikla, kai neturi laiko liūdnoms mintims; bendravimas su draugėm, prisiverčiant užmiršt visas problemas arba atvirkščiai - jas nagrinėjant iki smulkmenėlės; garsi mėgiama stipri muzika
Kai buna liuda as einu pasivaikscioti prie juros.Zinau,kad tik nedaugeliui sis metodas tinka,bet man tai labai.Dar prisiperku nauju zurnalu ir skaitau skaitau skaitau.Man nuotaika pakelia ir karsta vonia,tik butinai su daugybe putu,kv.aliejumi ir t.t.
| QUOTE (Rii @ 2004 10 16, 13:52) |
| man liūdnumas dažniausiai užeina penkt vakarais - savaitgaliais... liūdna vienai... kai liūdna - žliumbiu man geriausi vaistai nuo liūdesio - veikla, kai neturi laiko liūdnoms mintims; bendravimas su draugėm, prisiverčiant užmiršt visas problemas arba atvirkščiai - jas nagrinėjant iki smulkmenėlės; garsi mėgiama stipri muzika |
Hm, skamba taip, tarytum tai būčiau parašiusi aš pati