Man jau prasidejo 24 savaite o jau plius 5
)
QUOTE(Marta24 @ 2010 07 31, 22:44)
Sveikutes mamytes, cia skaitau skaitau ir nelabai atsipaistau, tai tas priaugtas svoris kaip skaiciuojamas, nuo to svorio kuris buvo kai pastojai, ar nuo to kuris buna kai nukrenta per pirmus pykinimo menesius?
visi klausia kiek jau to svorio prisiauginau tai net nzn ka ir atsakyti nes jei imti nuo pradinio svorio tai dabar tik 3 kg, bet per antra nestumo menesi buvau numetusi 6 kg, labai pykino, tai rezultate jau butu visi 9 kg siai dienai
zodziu kasnors isvaduokite mane is sito galvosukio
beje mums siandien jau prasidejo 24 savaite 
manau logiska nuo pastojimo svorio skaiciuot
Dabar mums nepilnai 23 savaites, turiu +3,5 kg
Bet as turiu virssvorio, tai butu gerai, jei daugiau kaip 10 kg nepriaugciau. Kol kas sekasi neblogai, bus matyti kaip toliau...
Su pirmu vaikiuku buvau 15 kg priaugus, bet startavau tada su didesniu svoriu.
Bet as turiu virssvorio, tai butu gerai, jei daugiau kaip 10 kg nepriaugciau. Kol kas sekasi neblogai, bus matyti kaip toliau...
Su pirmu vaikiuku buvau 15 kg priaugus, bet startavau tada su didesniu svoriu.
Man 23 savaite ir jau priaugau 7kg
bet nepergyvenu labai, su pirma priaugau 25
, su antra 23
, bet pavyko numesti, tai tikiuosi ir si karta taip bus
o as cia turbut rekordininke:)))) +13. Bet man ta nieko naujo, su pirmaisiais priaugau labai daug, gerokai virs 20 kg
Nesijaudinu nei kiek, nes istirpo kg labai greit maitinant naturaliai.
Na si syki truputi turiu rizikos "pasigaut" nesciuju diabeta, tai stoju i besilaikanciu dietu kompanija, gal greiciau i besimankstinanciu - laukiu nesulaukiu mankstos baseine nuo rugsejo.
Nesijaudinu nei kiek, nes istirpo kg labai greit maitinant naturaliai.
Na si syki truputi turiu rizikos "pasigaut" nesciuju diabeta, tai stoju i besilaikanciu dietu kompanija, gal greiciau i besimankstinanciu - laukiu nesulaukiu mankstos baseine nuo rugsejo.
Mano pilvinukuj kiek daugiau nei 25 savaitėlės, šiai dienai turim +4kg
bet ginė sakė kad mažai svorio priaugau, nes pirmi 3kg buvo per pirmus tris mėnesius, o dar per tris jau tik 1kg, nors daba turėtų jis greit augti
as 25 savaiciu buvau priaugus jau +9 kg
26 sav. beveik +6 kg.
23 savaites + 4kg. Pirmus menesius nieko nepriaugau, nes buvau numetus pora kg. o dabar per menesi 4kg, tikiuosi taip greit nebeaugs
lygiai 23 savaites ir jau plius 7 kg. su pirmuoju priaugau 22kg. numeciau, jau kai sunui buvo 6 men. sveriau net mazau nei kai pastojau, tai manau viskas imanoma, todel labai nepergyvenu del antsvorio, labiau bijua, kad i savo fainuosius dzinsus nesciosios neitipsiu