Mums 25 sav
+7 kg, nepergyveny nes buvau smulkute iki pastojimo sveriau 50
Sveikos esamos ir busimos mamytes
mums jau 32 savaite ir turim +12 kg, skamba daugokai, bet manau kad tai pakankamai normalus prieaugis
O mums 25 savaitė eina ir +4 kg. Nei alkio jausmas didesnis, nei kas nors kita pasikeite...
QUOTE(Martynukeee @ 2011 01 23, 16:34)
Sveikos esamos ir busimos mamytes
mums jau 32 savaite ir turim +12 kg, skamba daugokai, bet manau kad tai pakankamai normalus prieaugis 
Tikrai labai geras
Mums 19sav,1kg dasidejo. Per pirma nestuma irgi tas pats buvo,tik svoris neaugo iki 25sav. o paskui tokiais greiciais...
Mums 26sav turiu +10kg
Bet dar džiaugiuosi, nes su pirmu
buvau tokiu metu tikrai STORESNĖ, pagal tuos pačius drabužius jaučiu, o ir šiaip lengviau gyventi dar kol kas nei su pirmu

kas įdomiausia, tai svoris augo labai normaliai turėjau +5kg, ir tik paskutinį mėnesį man priaugo dar +4kg
Šventės visgi padarė savo "juodą darbą".
Bet visos mes to svorio atsikratysim - tikrai tikiu
Reikia tik NORO ir aišku pastangų
kas įdomiausia, tai svoris augo labai normaliai turėjau +5kg, ir tik paskutinį mėnesį man priaugo dar +4kg
Bet visos mes to svorio atsikratysim - tikrai tikiu
Reikia tik NORO ir aišku pastangų
Mums beveik 22 sav. ir turiu +2.5kg.
Pas mane 27savaite,ir jau turiu +10kg.
Pas mane 22 savaite, + 5,5 kg,
Svoris iki 17 savaites buvo + 2 kg, o paskui kaip dejo augti dienomis, o ne savaitemis.
Bet ir apetitas zveriskas, kad ir kaip stengciausi....
Bet skaiciau kad liesos daugiau priauga per nestuma... Idomu, ka joms lengviau po to ir numesti? Nes vaikuciai gi nebuna pas jas didesni...
Papildyta:
Beje kazkur skaiciau kad optimalus svoris 28 nestumo savaite yra +9 kg...
O paskui jis vel labai suleteja auges
.... kaip sakant tuom ir galime guostis
Svoris iki 17 savaites buvo + 2 kg, o paskui kaip dejo augti dienomis, o ne savaitemis.
Bet ir apetitas zveriskas, kad ir kaip stengciausi....
Bet skaiciau kad liesos daugiau priauga per nestuma... Idomu, ka joms lengviau po to ir numesti? Nes vaikuciai gi nebuna pas jas didesni...
Papildyta:
Beje kazkur skaiciau kad optimalus svoris 28 nestumo savaite yra +9 kg...
O paskui jis vel labai suleteja auges
Ilipau tik ka i 27 sav. ir jau esu priaugusi 11kg.
Nemazai
Bet labai nepergyvenu, nes mano pilvas labai didelis
O pati nesu labai padidejus ir labai nesijaucia, gal tik kai i kalneli reikia lipt, tai buna truputi pusku pusku
Kojos netinsta, viskas gerai, beto pirmas nestumas, tai net neisivaizduoju kaip ir kas