Tikiuosi per likusias nepriaugsiau daugiau nei dar 10 kg.
O man dar tik 21 sav. o jau visi 7 kg
, o as taip tikejausi sutilpti i kokius 8 ar 10 kg. Atrodo ir maista stebiu ka valgau, bet nepadeda
pas mane 25 sav. +5 kg
Mielosios, o ka man patariat daryt ;( ? mums 27 sav.,nuo nestumo pradzios priaugau 12kg, vakar buvau pas gydytoja, tai taip isbare, sako tai nesitikek maziau nei 12 per likusi laika priaugt
siaubas, taip bijau to svorio, neisivaizduoju, kaip reikes numest ir negaliu net pagalvot, kad greiciausiai dar tiek priaugt reiks... oras dabar siaubingas, nei i lauka iseit, nei veikla judresne uzsiimt, tik lovoj ir guli, kad ta karsti pakelt, bet tai ka daryt, kad visiska depresija nepasiglemztu,,? ;(
QUOTE(Granduda @ 2010 07 23, 12:34)
Mielosios, o ka man patariat daryt ;( ? mums 27 sav.,nuo nestumo pradzios priaugau 12kg, vakar buvau pas gydytoja, tai taip isbare, sako tai nesitikek maziau nei 12 per likusi laika priaugt
siaubas, taip bijau to svorio, neisivaizduoju, kaip reikes numest ir negaliu net pagalvot, kad greiciausiai dar tiek priaugt reiks... oras dabar siaubingas, nei i lauka iseit, nei veikla judresne uzsiimt, tik lovoj ir guli, kad ta karsti pakelt, bet tai ka daryt, kad visiska depresija nepasiglemztu,,? ;(
Visiska nesamone , kad 12 per kita laika priaugsi . Paskutiniom savaitem svoris dazniausiai krenta ar stovi vietoje . o seip nuo 24 sav yra normalu i savaite priaugti apie 0.5kg , bet tau nebutinai taip bus nes priaugai pradzioje .
Valgyk daug vaisiu ir lieso jogurto , galima kas valanda , kazka pastoviai sukramtyti pvz. obuoli , persika , jogurtuka , kefiro isgerti , svarbu vienu kartu nepersivalgyti.
Man 25 sav. + 6 kg. Cia per tuos karscius net nukrito truputi svoris. Su pirma kai vaiksciojau, tai per paskutinius du menesius visai nebeaugo svoris, tik pilvukas putesi, matyt is manes viska eme vaikelis.
QUOTE(Granduda @ 2010 07 23, 11:34)
oras siaubingas? tai jei karstis trugdo judet tuo remiantis ir apetito neturetu but
QUOTE(natalije @ 2010 07 23, 12:20)
Visiska nesamone , kad 12 per kita laika priaugsi . Paskutiniom savaitem svoris dazniausiai krenta ar stovi vietoje . o seip nuo 24 sav yra normalu i savaite priaugti apie 0.5kg , bet tau nebutinai taip bus nes priaugai pradzioje .
Valgyk daug vaisiu ir lieso jogurto , galima kas valanda , kazka pastoviai sukramtyti pvz. obuoli , persika , jogurtuka , kefiro isgerti , svarbu vienu kartu nepersivalgyti.
paskutines 10sav stovi vietoj, bet 20-30sav neblogai svoris auga, cia jei pagal lenteles
siūlau mažiau pergyventi
Jei darai viską, kad maitintis normaliai, neryji bandelių ar šokolado, vadinasi taip jau lemta
Tikrai nebijok nieko, net jei ir priaugsi, tai numesi viska per pirmuosius metus maitinindama krutimi. As pirmo nestumo metu buvau priaugusi 21 kg, o po puses metu numeciau viska
http://www.mamoszurn...m...t&task=view
Man 27 savaiteles ir turiu 11kg pliusa ir del to nepergyvenu, gi nukris jis jei noresim ir stengsimes
iki
buvau kudute tai kai is pradziu keitesi formos neramu buvo bet apsipratau ir dzaugiuosi savo pilvuku
27 sav. ir 3 dienos, +3 kg. Tikiuosi nevirsyti 8-10 kg. Pirmus 3-4 menesius svoris krito, nes daug vemiau. Dabar jau auga, o kaip greitai - priklauso nuo to, ka valgau. Jei diena valgau sumustiniu su batonu, salotu su majonezu, jogurtu su visokiom uogienem ar kitais priedais arba maitinuosi nereguliariai, o prisiryju daug viena karta dienoj, kita ryta svoris buna akivaizdziai didesnis negu ta diena, kai maitinausi sveikai: liesa varske, daug vaisiu ir darzoviu, pasukos su selenom, kose, juoda duona su grudais 
Kazkaip netikiu, kai kai kurios mamytes sako, kad maitinasi sveikai, o vistiek priauga po 20 kg. Matyt, ta sveikuma kiekviena supranta kitaip. Gal vienoms labai sveikai atrodo maximines kopustu salotos, kuriose pilna cukraus ir konservantu arba sulciu gerimai, kuriuose tera 5% sulciu koncentrato...Butu idomu, jei mamytes pasidalintu issamiau informacija, ka valgo, kokiais kiekiais ir kokie to rezultatai
Kazkaip netikiu, kai kai kurios mamytes sako, kad maitinasi sveikai, o vistiek priauga po 20 kg. Matyt, ta sveikuma kiekviena supranta kitaip. Gal vienoms labai sveikai atrodo maximines kopustu salotos, kuriose pilna cukraus ir konservantu arba sulciu gerimai, kuriuose tera 5% sulciu koncentrato...Butu idomu, jei mamytes pasidalintu issamiau informacija, ka valgo, kokiais kiekiais ir kokie to rezultatai
Sveikutes mamytes, cia skaitau skaitau ir nelabai atsipaistau, tai tas priaugtas svoris kaip skaiciuojamas, nuo to svorio kuris buvo kai pastojai, ar nuo to kuris buna kai nukrenta per pirmus pykinimo menesius?
visi klausia kiek jau to svorio prisiauginau tai net nzn ka ir atsakyti nes jei imti nuo pradinio svorio tai dabar tik 3 kg, bet per antra nestumo menesi buvau numetusi 6 kg, labai pykino, tai rezultate jau butu visi 9 kg siai dienai
zodziu kasnors isvaduokite mane is sito galvosukio
beje mums siandien jau prasidejo 24 savaite