QUOTE(nynia @ 2011 01 31, 13:31)
na aš irgi nekūda, bet tokio mažo prieaugio tik pavydėti galiu
mums 20 svaiteliu o jau +8
paskutiniu metu ne savaitem, o dienom pradejo svoris augti. na bet su pirmuoju buvau net 23kg priaugus, o visi ir dar plius keli kilai dingo per pusmeti po gimdymo ir sveriau dar maciau nei iki nestumo 48kg
Mums 22sav.ir jau turim plius 7kg.
bet kazkaip labai nepergyvenu, manau cia labai net normalus svoris, drauges tokiu metu buvo daug daugiau priaugusios, paskui laikui begant sekmingai tuos kilogramus numete.
Sveiki mums beveik 26 svaiteles
ir plius 7 kg. Savo svori seku, taciau jokiu dietu nesilaikau. perskaiciau jusu pasnekesius ir apsiraminau, nes galvojau, kad jau labai daug priaugau
Bet pasirodo, kad viskas pas mane gerai
Pradzioje bandziau maziau valgyti, ( na ir pries nestuma save ribojau), tai is karto slapime padaugejo ketonu, (nors vandens ir pries nestuma vandens isgerdavau apie 2l per diena) ir gavau nuo savo gines velniu. todel nusprendziau daugiau tokiu nesamoniu nebedaryti. Juk svarbiausia mazylis. Svoris pradejo augti dar pries pastojant ( du metus negalejau pastoti). Matyt organizmas pasiruose busimam nestumui
. Taigi manau, kiekviena mamyte pazysta savo organizma, o toms , kurios dar nepzysta patariu isiklausyt, nes jis viska visada pats pasako. Sekmes auginant pilvukus
O man 23 savaitėlės. Ir man kažkodėl verkt norisi, toks bumbulas jaučiuosi... Mano ūgis 167 cm, o jau sveriu 80 kg. Iki nėštumo irgi per daug svėriau, 75-76 kg, o dabar taaaaip bijau, - kas gi bus likusius keturis mėnesius...
Kažkoks nusiminimas kamuoja, o tada tik dar dažniau šaldytuvo durys darinėjasi... Nors valgau ne ką daugiau, nei anksčiau. Bet svarbiausia, kad visi 5,5 kg per sausio mėnesį... Nes buvau nėštumo pradžioj porą kg pametusi. Pasakykit, kad čia nebaisu ir kad per ateinančius nereikės dar penkiolikos kg užsikraut, būsiu dėkinga
Reikia gal baseiną kokį lankyti ar kurį galą...
Kažkoks nusiminimas kamuoja, o tada tik dar dažniau šaldytuvo durys darinėjasi... Nors valgau ne ką daugiau, nei anksčiau. Bet svarbiausia, kad visi 5,5 kg per sausio mėnesį... Nes buvau nėštumo pradžioj porą kg pametusi. Pasakykit, kad čia nebaisu ir kad per ateinančius nereikės dar penkiolikos kg užsikraut, būsiu dėkinga
Reikia gal baseiną kokį lankyti ar kurį galą...
Sveikos
, turiu ir as klausimeli:) dabar mums prasidejo 20ta savaite, taciau realiai pykina dar iki siol, nors reciau,nei pirmais menesiais, bet vistiek pykina...
todel svorio priaugau tik 2 kg, ir gine sako,kad cia labai mazai, ir kad reikia stengtis priaugti daugiau....
na bet vaikiukui viskas gerai, jis auga puikiai, vystosi ir pan, tai nezinau, reikia susirupinti ar ne...
ka jus manot apie toki svorio priaugima? siaip esu liekna:)
na mum jau 24 saw ir turim +7 kg manau daugoka, todel db sengiuosi riboti maista
, bet wa mano daruge jai 31 saw o priaugus tik 5.5kg
lb dziagesi kad tiek mazai priaugo, bet wa nuejo paziureti kaip mazyle laikos ir pasake negerai mazyliai, per mazai sweria ir dar kas kas
taigi manau werciau tureti pora atliekamu kg negu per mazai
QUOTE(Dont_worry_be_happy @ 2011 02 22, 20:16)
Sveikos
, turiu ir as klausimeli:) dabar mums prasidejo 20ta savaite, taciau realiai pykina dar iki siol, nors reciau,nei pirmais menesiais, bet vistiek pykina...
todel svorio priaugau tik 2 kg, ir gine sako,kad cia labai mazai, ir kad reikia stengtis priaugti daugiau....
na bet vaikiukui viskas gerai, jis auga puikiai, vystosi ir pan, tai nezinau, reikia susirupinti ar ne...
ka jus manot apie toki svorio priaugima? siaip esu liekna:)
Mano situacija tokia pati - 20 sav tik +2 kg, bet nei šeimos gyd., nei ginė nieko nesakė, kad blogai, nes po ilgesnio pykinimo taip būna... Tai tikiuos svoris dabar atsigriebs nors truputį
Tuoj bus 22 savaitė. Priaugau 3 kg. Visas svoris į pilvą.
Tikiuos, kad ir dabar svoris nebus didesnis nei ankstesniais nėštumais.
(priaugdavau iš viso 8-9 kg)
Tikiuos, kad ir dabar svoris nebus didesnis nei ankstesniais nėštumais.
23sav. ir priaugau 2100g