Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris 22-26 sav.

26 sav. +4kg
Atsakyti
22 sav. +3kg wink.gif
Atsakyti
22 sav. + 5 kg , pilvas kaip saule kad buciau nurijus smile.gif
Atsakyti
26 sav. +6 kg. thumbup.gif
Su pirmu priaugau iš viso tik 10 kg, bet už tai vaikas gimė tik 2.7 kg, nors buvo išnešiotas. Tai dabar stengiuosi valgyti daugiau ir įvairiau, kad tik pyplys pilve užaugtų didesnis ir nereikėtų nervų gadinti skaičiuojant priaugtus gramus, kaip su pirmu doh.gif
Atsakyti
na man jau 27 savaitės suėjo +5 kg. Beja, man ir su pirmu buvo tik plius 9 kg, vaikas svėrė virš 3,7 kg ir buvo 56 cm. Gimė termino dieną smile.gif Viršsvorio irgi neturiu smile.gif Nemanau, kad jei mažai priaugi svorio, tai vaikutis turi būti mažas - kiekvienos moters fiziologija individuali yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 10 01, 22:29)
26 sav. +6 kg.  thumbup.gif
Su pirmu priaugau iš viso tik 10 kg, bet už tai vaikas gimė tik 2.7 kg, nors buvo išnešiotas. Tai dabar stengiuosi valgyti daugiau ir įvairiau, kad tik pyplys pilve užaugtų didesnis ir nereikėtų nervų gadinti skaičiuojant priaugtus gramus, kaip su pirmu  doh.gif

nemanau,kiad tai gali padeti daugiau valgymas,as su pirma vaziavau gimdyti +8kg.mergaite svere 3.5kg.o dabar 26sav.+8kg.kazkokia nesamone blink.gif nors stengiuosi maista riboti,tai kas bus toliau doh.gif
Atsakyti
22 sav buvo +5 kg
26 sav +6,5 kg
dabar jau 30 sav tai +8 kg
įdomu kiek bus išviso g.gif bet jei ir toliau po 1,5 per mėnesį, tai gal neviršysiu +12.... nors sako nėštumo gale kaip tik labiausiai auga doh.gif
Atsakyti
25 sav. +7 kg.
Visa dar pykina (matyt taip ir nepraeis iki gimdymo). Pykinimą palengvina tik nuolatinis valgymas verysad.gif tai kaip tas svoris neaugs unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krevetė30: 10 sausio 2012 - 14:29
mums 27sav ir priaugti 6kg ax.gif visas svoris jauciasi tik ant pilvuko, turim ji jau nemaza, o visur kitur dar nepastebima smile.gif
Atsakyti
23 sav. ir jau +8 kg - manyčiau, kad daugokai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(MRT @ 2012 01 17, 16:08)
23 sav. ir jau +8 kg - manyčiau, kad daugokai...  g.gif

aga ir man tas pats unsure.gif +8kg,pilvukas nera didelis,bet uztad pilneju visame kune doh.gif pavydziu kam priauga max 12kg 4u.gif
Atsakyti
Panos jus visos va thumbup.gif saunuoles lietuvaites, mano amerikones koleges po zyyymiai daugiau priauge ax.gif
Atsakyti