23 sav. ir jau +6,5kg.
su pirmu vaziavau gimdyti +9kg. o sykart kaip matau bus daugiau
23 sav.+ 5kg.
Oho, kokios visos lieknuolės
Pas mane 22 sav buvo +10kg, dabar 32 sav turiu išviso +16
Ir visi kg ant pilvo
QUOTE(Vysniukee @ 2012 02 10, 14:03)
Oho, kokios visos lieknuolės
Pas mane 22 sav buvo +10kg, dabar 32 sav turiu išviso +16
Ir visi kg ant pilvo 
Aha as ir norejau sakyt, kokios visos kudos
QUOTE(Sofija83 @ 2012 02 11, 02:47)
Aha as ir norejau sakyt, kokios visos kudos
as speju dasikrausiu normaliai iki niestmo gala, su tokiu alkio jausmu ir nebesportuodama tokiu tempu kaip anksciau 
aha tikrai, formas laiko
As nepriaugau nieko, o tiksliau -100gr.
ka galiu pasakyti - leliukas vystosi normaliai, bet kad bent kiek priaugciau gine liepe gerti vitaminus.
QUOTE(ViShy @ 2012 02 10, 19:58)
aha tikrai, formas laiko
as tai greiztai pradejau riboti saldumynus ir valgysiu maziau kaloringa maista, nes man dar tik antras trimestras prasidejo o jau +2 kg. 
Patsebejau, akd leituvaites lb ziuri maista. amerikones, kazkaip neima i galva. priauga po 25 kg, paskui sutinki po 3 menesiu, aina svilpaut, vel kudos. Tai as ir nustojau bijot ir pergyvent.
QUOTE(Sofija83 @ 2012 02 11, 20:56)
Patsebejau, akd leituvaites lb ziuri maista. amerikones, kazkaip neima i galva. priauga po 25 kg, paskui sutinki po 3 menesiu, aina svilpaut, vel kudos. Tai as ir nustojau bijot ir pergyvent. 
dėl pirmos dalies tai sutiku, bet dėl antros
QUOTE(femme @ 2012 02 13, 15:21)
kiek turiu pažįstamų tiek UK, tiek US, tai dažnai atvirkščiai - su pirmu vaiku priauga 25 kg, iš kurių po gimdymo nukrato 5, o visi kiti lieka
su antru vaiku dar plius 20. Ir neima į galvą, eina švilpaudamos 
ai lietuvaites tai is viso i anoreksikes pretenduoja
man dabar 23 sav, esu +3kg berods... bet kazkaip manau kad cia tik leta pradzia...speju bus +12kg
man baisus tokie skaiciai nes as nesuvokiu kaip reikes nesti ta nasta
QUOTE(`delfine` @ 2012 02 14, 09:21)
man dabar 23 sav, esu +3kg berods... bet kazkaip manau kad cia tik leta pradzia...speju bus +12kg
su pirmu priaugau 14 kg (iš jų 2 per paskutines dienas, nes kaupėsi skysčiai) - grįžau iš ligoninės - minus 9
QUOTE(femme @ 2012 02 13, 07:21)
kiek turiu pažįstamų tiek UK, tiek US, tai dažnai atvirkščiai - su pirmu vaiku priauga 25 kg, iš kurių po gimdymo nukrato 5, o visi kiti lieka
su antru vaiku dar plius 20. Ir neima į galvą, eina švilpaudamos 
As ce kalbu apie bendradarbes savo amerikones
Papildyta:
QUOTE(`delfine` @ 2012 02 14, 02:21)
niu ka as galiu pasakyt, visose knygose raso, visi daktarai sako, kad normalaus svorio moteris besilaukdama turi priaugti minimum 12 kg. ten tie 12 lb graziai pasiskirsto, pvz leliukas 3-4 kg, placenta .5-1kg, padidejes kraujo turi 1-2 kg, skysciai gimdoj 1 kg, pati gimda sveria .5-1 kg, plius padideje skyciai visame organizme ir tt. Jei organizmas negauna pakankamai medziagu, jis ima deginti riebalus, deginti organizmo riebalai virsta i ketonus, kurie yra kenksmingi vaisiui.
nebent jei pries apstojant sveri 60 kg tada uztenka priaugt ir 10 kg. Aisku priaisugint ribalu ri nereikia desimtim kg, nes jei nieko neduoda. tik tiek, kad zinau dietos laikytis ir badaut niesciai ir negalima.