Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris 22-26 sav.

QUOTE(boruze_taskuota @ 2010 04 21, 14:23)
Tai žinona, kad mažiukai svarbiausia  thumbup.gif  svarbu, kad jiems viskas gerai būtų.

O aš pati, kaip iš lentelės matai, priaugau visai nemažai, bet galbūt čia dėl to, kad prieš nėštumą buvau daug numetusi svorio - 20 kg, dabar mažiau judu, bet ką valgau tai labai prisižiūriu. labai norėčiau važiuoti gimdyti su ne daugiau nei +15 kg  rolleyes.gif

Ohoho blink.gif 20kg. nu nemažai smile.gif Na,bet tu aukšta, tai nelabai tas svoris matysis ant tavęs mirksiukas.gif Va ir aš taip pamaniau, kad tas svorio nukritimas prieš nėštumą būtent nėštumo metu vėl gausiai prikimba doh.gif
Na, tikėkimės abiejų mūsų viltys išsipildys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2010 04 14, 22:35)
o jeigu iki 22  savaitės svoris visai neaugo, ar gali būti, kad paskum staigiai pradės augti?
ar jau kurios iškart nestorėja tai jau ir nepriaugs daug svorio?

Pradės augti,pvz man iki penkto mėn tebuvau priaugus tik 1kg, bet po to per 1 mėn. priaugau virš 5kg.. Mano draugei svoris pradėjo augti tik nuo 6 mėn. Visoms labai skirtingai. Mano bendradarbei viso nėštumo metu tik 7 kg buvo priaugę, viskas ėjo į pilvą, vaisių, vandenis, kraują, placentą ir tai labai gerai, o kitoms svoris į visą kūną eina
Atsakyti
As tai vis galvoju kaip cia kitoms pavyksta per visa nestuma priaugti iki 10kg. Man tai toks svoris tik svajonese doh.gif Ir daug nevalgau, ir dabar su suneliu i lauka kasdiena iseinu pasivaikscioti (o su juo tik spek doh.gif ) ir tai svoris nesiliauja auges g.gif Dabra jau 24sav ir +7kg. g.gif Jau net nebezinau kas bus toliau schmoll.gif Nors pas mane tai pilvukas tik puciasi, i save beveik nieko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiva: 27 balandžio 2010 - 14:44
25sav +11 kg doh.gif
Atsakyti
Baltai pavydziu toms kurioms svoris letai auga. Man pilvukas jau pradejo matytis nuo 8 sav, o 11 sav jau turejau darbe pasakyti, kad nestuke.gif o tai nuslepti buvo nebeimanoma. Ir dabar jau kaip banginis atrodau, sunku is minkstesnes sopkytes atsikelti darosi doh.gif 25 sav o jau +10; idomu kaip bus toliau g.gif O atrodo, kad valgau normaliai, nors per daug saves nevarzau, ir saldumynai netraiukia, bet va apelsinus tai kilogramais kapoju blush2.gif Gal cia nuo ju man tas svoris taip auga?? g.gif
Atsakyti
nepilnai 22sav + 3 kg
Atsakyti
Na, as nestumo pradzioj numeciau 6 kg, o dabar jau grizo 2 kg, mums 21 savaitele
Atsakyti
22 savaitele 6,5kg. O savijauta puiki, tik siek tiek jauciu pavydo balto toms, kurioms nestuke.gif metu dideja tik pilvukas 4u.gif
O as dideju Visaaaaaa unsure.gif
Atsakyti
nesisielokite del svorio..kai kurios smulkios ir mazyliui vadinasi reikia maisto smile.gif) as turiu antsvorio, 22 sav ir svorio nepriaugau, o numeciau 1-2kg..todel kad pati pakankamai turiu atsargu tai tik pilvyukas ir gali teaugti-kitu atveju butu per sunku jau..
juk organizmas linkes kaupti nestumo metu-silumos ir maisto reikia smile.gif))
Atsakyti
nestumo pradzioje sveriau 62 kg, iki 21 savaites priaugo tik 3 kg, o po to per menesi iskart 6kg verysad.gif daktare pasiule viena diena savaitej pasidaryt iskrovos diena- valgyt tik obuolius smile.gif vasara tikrai meska buti butu sunku biggrin.gif
Atsakyti
As iki 20 savaites nepriaugau nieko ,nors visai nepykino ir jauciausi labai gerai. O dabar 28 savaites ir savo saskaitoj turiu 5kg. nestuke.gif
Atsakyti
22 savaites +7kg. Su pirmu buvau priaugusi 19kg, tikiuosi, db taip nebus doh.gif
Atsakyti