QUOTE(aistuzele @ 2010 03 08, 14:44)
Jus spjautumet, o man tai patinka, cia ir visas skirtumas

Kiekvienam savo. O kuom Jums blogi kaimynai kurenantys peciu

O pagal Jusu nurodytus pageidavimus, tai namas turetu stoveti vos ne miesto centre. Vienu zodziu, kiek zmoniu tiek nuomoniu, o nuo to gyvenimas tik idomesnis ir siaip moteriskes su kovo 8-aja Jus visas
Tai aisku, kad kiekvienas zmogus pasirenka kas jam geriau. As is prigimties tingine, todel peckuriu namie po visu darbu ne to, kad nenoreciau, nu fiziskai nepajegciau jau dirbti. Nu gi noris man konforto ir nieko su tuo nepadarysi.
Nors ir gyvenu nuosavu namu kvartaliuke, kuris turbut yra vienas arciausiai esanciu nuo Vilniaus senamiescio, bet patikekit minusu as matau ir ne viena.
Jus kai patys kurenates gal nelabai ir pastebit, nes vejas tuos Jusu degimo produktus kazkur tolyn nunesa, nu bet mano kieme kai pasninga tai labai gerai matosi kiek visokio s...is kaimynu priskrido.
Gatvemis palaidi sunys pas mus irgi retai kada laksto, nu bet kol nueini iki parduotuves tikrai ne karta krupteli kai koks nors kaimyno sunekas net tinkla plesia kaip su tavim pabendrauti nori

Nu bet negali pykti - kiekvienam nuosavam namui butinas atributas gi tas suo
kaimynu kaciukas kelis kartus per diena, per musu kiema eina link kito kaimyno sklypo, kad tvarkingai toj pacioj vietoj ant jo braskiu savo reikaliuka atlieka. Tai va jau galvoju, kad kai savo vaikiukui irenginesim smelio deze reikes kazka su dangciu galvoti.
Siaip tai nemanau, kad cia tik mano kaimynai ciudikai, visur visokiu yra ir pavyzdziui kai kuriu skupumas tai mane tiesiog i nevilti varo, nes visoj gatvej gal kokie 5 siuksliu konteineriai, visi kiti sekmingai siuksles kurena arba veza i daugiabuciu namu konteinerius. Zinant kiek musu rajone kainuoja sklypas ir namas man niekaip protu nesuvokiamas toks taupumas, kuris dar ir pasireiskia visokiais nelegaliais kanalizaciju pajunginejimais ir pan. Nezinau ar cia kaimynai ka chimicino, ar siaip sutapimas, bet 2 kartus per 2 metus buvo truke vamzdziai. Aciu D., kad antru atveju be vandens prabuvom valanda, o pirmuoju atveju tai gal 3 dienas vyras is koloneles vandeni nesiojo

vat tau ir patogumas, manau, kad daugiabutyje butu greiciau suskube, nei del keliu musu namu, kuriu dauguma net skaitikliu neturi.
Negaliu skustis ir sniega pas mus nuvalo ir zole nupjauna, nes gi mieste esam, bet vasara tikrai jautresniu nervu zmogus gal ir neislaikys zoliapjoves garsu. Vos tik vienas kaimynas nusipjauna, tai ir kitas prisijungia ir taip is visu pusiu. Ziema beje tas pats su sniego gramdymu. Nu bet mane asmeniskai tai neerzina.