Įkraunama...
Įkraunama...

kas iš mamų yra psichologės?

QUOTE(Joli19 @ 2006 06 07, 10:45)
Na, kriterijus Nr. 1 tai įdomumas. Labiausiai nenorėčiau pakliūti ten, kur ir neįdomu, ir sunku...  blush2.gif
Tai ar kas nors geriau uz tave gali zinoti, kas tau idomu? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Joli19 @ 2006 06 06, 13:48)
Sveikos, gal kas galėtumėte patarti? Aš studijuoju VDU psichologiją, neakivaizdžiai. Nuo trečio kurso bus specialybės pasirenkamieji dalykai, dabar siūloma psichiatrija. Gal mokėtės, žinote kaip jinai? Ar verta ją rinktis, ar yra įdomesniu ir lengvesnių?

Joli19, aš taip pat studijuoju VDU psichologiją, iki 3 kurso dar nedaėjau, tad ir psichiatrijos neturėjau, bet iš bendramokslių girdėjau, kad thumbup.gif dalykas
Atsakyti
Sveikos.Atleiskite,kad lendu i jusu skyreli.As nesu psichologe,ir dar net nestudijuoju...Bet labai labai noriu wub.gif .Noreciau studijuoti neakivaizdziai,bet niekaip neapsisprendziu kur.Gyvenu Kaune,taciau studijos VDU labai brangios.Dar galvojau apie Vilniaus pedagogini,bet ar ji baigus galeciau dirbti psichologe? O gal yra baigusiu KU? Labai prasau,patarkite 4u.gif
Atsakyti

Joli19, aš taip pat studijuoju VDU psichologiją, iki 3 kurso dar nedaėjau, tad ir psichiatrijos neturėjau, bet iš bendramokslių girdėjau, kad thumbup.gif dalykas
[/quote]

Tai gal mes kursiokės? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ausyte2 @ 2006 06 18, 18:36)
Sveikos.Atleiskite,kad lendu i jusu skyreli.As nesu psichologe,ir dar net nestudijuoju...Bet labai labai noriu wub.gif .Noreciau studijuoti neakivaizdziai,bet niekaip neapsisprendziu kur.Gyvenu Kaune,taciau studijos VDU labai brangios.Dar galvojau apie Vilniaus pedagogini,bet ar ji baigus galeciau dirbti psichologe? O gal yra baigusiu KU? Labai prasau,patarkite 4u.gif
As tau patarciau i katedra paskambinti ir paklausti, nes cia rimtas klausimas. Man atrodo, kad pedagoginis suteikia tik pedagogini laipsni, po jo gali dirbti mokykloje. Bet i klinikine sriti tikriausiai nelabai bus galima g.gif bet nezinau tiksliai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ausyte2 @ 2006 06 18, 18:36)

Kiek žinau, ir Vilniaus pedagoginiam ir KU psichologija tik pedagoginės pakraipos, teisingai Pleputė sako, galėsi dirbti tik mokykloje, konsultuoti tikrai ne, ypač turėdama tik bakalauro laipsnį unsure.gif
Atsakyti
Buvau VPU priemimo komisijoj.Ten sake,kad baigus psichologijos studijas,suteikiama mokytojo kvalifikacija.Tai va dabar as nesuprantu,kokio mokytojo? Ka,reiks pamokas vesti g.gif ? Ar galima bus dirbti psichologu mokykloje,arba darzelyje? O baigus bakalaura VPU arba KU,galima studijuoti magistaturoj kitur,pavyzdziui,VDU? Nu paaiskinkit man,kvailei blush2.gif
Atsakyti
[/QUOTE] suteikiama mokytojo kvalifikacija.Tai va dabar as nesuprantu,kokio mokytojo? Ka,reiks pamokas vesti ? Ar galima bus dirbti psichologu mokykloje,arba darzelyje? [/QUOTE]
Mokyklos psichologas (teoriskai) turi turėti minimum magistro issilavinimą (nors praktiškai žianau dirbančių ir studijuojančių magistrantūroj). o apie psichologo darbą darželyje apskritai labai miglotai žinau. Berods tik pavieniai darželiai eksperimenuoja su psichologais. Taip kad realiausia bakalaura pabaigus ir būtų pamokas vesti.

[QUOTE] O baigus bakalaura VPU arba KU,galima studijuoti magistaturoj kitur,pavyzdziui,VDU? [QUOTE]
Siai dienai galima, bet neaišku, ar nepasikeis tai per keturis metus, nes pvz VDU'niečiai labai tuo nepatenkinti, kiek teko girdėti.
Atsakyti
QUOTE(ausyte2 @ 2006 06 30, 00:19)
Buvau VPU priemimo komisijoj.Ten sake,kad baigus psichologijos studijas,suteikiama mokytojo kvalifikacija.Tai va dabar as nesuprantu,kokio mokytojo? Ka,reiks pamokas vesti :hm ? Ar galima bus dirbti psichologu mokykloje,arba darzelyje? O baigus bakalaura VPU arba KU,galima studijuoti magistaturoj kitur,pavyzdziui,VDU? Nu paaiskinkit man,kvailei :geda2:

Baigiau VPU psichologiją ir iš karto įstojau į M. Romerio univ. socialinės psichologijos magistrantūrą, neak. skyrių. Tik baigus ir įstojus į mag. studijas buvau priimta dirbti švietimo įstaigoje psichologe (tik todėl ir priėmė, kad įstojau į magistrantūrą). pradirbau metus. Tačiau prieš savaitę gavau pranešimą, kad po dviejų mėn. būsiu atleista iš darbo, nes neturiu magistro laipsnio. Tai ir yra vienintelė priežastis, kodėl esu atleidžiama iš darbo. Esu šoke. Patariu ir Jums visoms gerai apsidrausti, jei Jus priima į tokias pareigas, kur yra reikalavimas magistro laipsnio. Beje, darbo sutartyje nebuvo paskirtas nei bandomasis laikotarpis, darbo sutartis pasirašyta neterminuota. Iki magistro laipsnio liko viena sesija ir darbo gynymas.
Jaučiu, dabar man pačiai teks ieškoti psichologų pagalbos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gricė: 12 liepos 2006 - 11:35
QUOTE(Gricė @ 2006 07 12, 12:29)
Baigiau VPU psichologiją ir iš karto įstojau į M. Romerio univ. socialinės psichologijos magistrantūrą, neak. skyrių. Tik baigus ir įstojus į mag. studijas buvau priimta dirbti švietimo įstaigoje psichologe (tik todėl ir priėmė, kad įstojau į magistrantūrą). pradirbau metus. Tačiau prieš savaitę gavau pranešimą, kad po dviejų mėn. būsiu atleista iš darbo, nes neturiu magistro laipsnio. Tai ir yra vienintelė priežastis, kodėl esu atleidžiama iš darbo. Esu šoke. Patariu ir Jums visoms gerai apsidrausti, jei Jus priima į tokias pareigas, kur yra reikalavimas magistro laipsnio. Beje, darbo sutartyje nebuvo paskirtas nei bandomasis laikotarpis, darbo sutartis pasirašyta neterminuota. Iki magistro laipsnio liko viena sesija ir darbo gynymas.
Nieko sau blink.gif man atrodo, jie turi tau sumoketi kompensacija, nors, aisku, kiek tai tave paguos... doh.gif Laikykis console.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2006 07 12, 13:03)
Nieko sau :blink: man atrodo, jie turi tau sumoketi kompensacija, nors, aisku, kiek tai tave paguos... :oh  Laikykis :console:

Ačiū už palikymą. Ieškosiu darbo. Bijau nusitart blogą minutę, bet norėčiau ne švietimo sistemoje..., nes jau pasimokiau.
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2006 07 12, 11:29)

netycia tavo posta apstebejau....nu bet jeigu darbo sutartis neterminuota...juolab, ar joje buvo reikalavimas tureti magistro laipsni? Juk tu ji kaip ir be 5 minuciu magistra ir turi....tai kokiu pagrindu gali atleisti?????
Gal nereiktu taip visko palikti?
Atsakyti