QUOTE(ausyte2 @ 2006 06 30, 00:19)
Buvau VPU priemimo komisijoj.Ten sake,kad baigus psichologijos studijas,suteikiama mokytojo kvalifikacija.Tai va dabar as nesuprantu,kokio mokytojo? Ka,reiks pamokas vesti :hm ? Ar galima bus dirbti psichologu mokykloje,arba darzelyje? O baigus bakalaura VPU arba KU,galima studijuoti magistaturoj kitur,pavyzdziui,VDU? Nu paaiskinkit man,kvailei :geda2:
Baigiau VPU psichologiją ir iš karto įstojau į M. Romerio univ. socialinės psichologijos magistrantūrą, neak. skyrių. Tik baigus ir įstojus į mag. studijas buvau priimta dirbti švietimo įstaigoje psichologe (tik todėl ir priėmė, kad įstojau į magistrantūrą). pradirbau metus. Tačiau prieš savaitę gavau pranešimą, kad po dviejų mėn. būsiu atleista iš darbo, nes neturiu magistro laipsnio. Tai ir yra vienintelė priežastis, kodėl esu atleidžiama iš darbo. Esu šoke. Patariu ir Jums visoms gerai apsidrausti, jei Jus priima į tokias pareigas, kur yra reikalavimas magistro laipsnio. Beje, darbo sutartyje nebuvo paskirtas nei bandomasis laikotarpis, darbo sutartis pasirašyta neterminuota. Iki magistro laipsnio liko viena sesija ir darbo gynymas.
Jaučiu, dabar man pačiai teks ieškoti psichologų pagalbos.