Įkraunama...
Įkraunama...

kas iš mamų yra psichologės?

QUOTE(mjk @ 2006 07 24, 19:20)
netycia tavo posta apstebejau....nu bet jeigu darbo sutartis neterminuota...juolab, ar joje buvo reikalavimas tureti magistro laipsni? Juk tu ji kaip ir be 5 minuciu magistra ir turi....tai kokiu pagrindu gali atleisti?????
Gal nereiktu taip visko palikti?

Aš visą šį reikalą suprantu kaip paprasčiausią susidorojimą, deja... Dar pagrasino, kad nesikreipčiau į teismą, nes vistiek pralaimėsiu. Apmaudu, kad tokie darbdaviai egzistuoja...
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2006 07 26, 09:53)
Aš visą šį reikalą suprantu kaip paprasčiausią susidorojimą, deja... Dar pagrasino, kad nesikreipčiau į teismą, nes vistiek pralaimėsiu. Apmaudu, kad tokie darbdaviai egzistuoja...

na bet tokia fraze dazniausiai sako tie, kurie labiausiai ir bijo del savo kailio...
zinai, cia kaip is serijos - kiskis is tos baimes ir liuta pries kitus vaizduoja...
Ar nemanai, kad reiktu vistik padaryti priesingai nei tau gasdina???? Gal konsultavaisi su geru advokatu?
Atsakyti
QUOTE(mjk @ 2006 07 26, 20:43)
na bet tokia fraze dazniausiai sako tie, kurie labiausiai ir bijo del savo kailio...
zinai, cia kaip is serijos - kiskis is tos baimes ir liuta pries kitus vaizduoja...
Ar nemanai, kad reiktu vistik padaryti priesingai nei tau gasdina???? Gal konsultavaisi su geru advokatu?

Konsultavausi su teisininkais. Sako, kad dar ir nematerialinės žalos prisiteisčiau nemažai, nes man net sveikata sušlubavo po tokio pranešimo- buvo kaip perkūnas iš giedro dangaus. Bet vistiek, kad teismas ir atstatytų į darbą, nebegalėčiau ten dirbti, tiesiog nebenorėčiau bendrauti su tokiu vadovu. Į teismą reikia paduoti net ir dėl to, kad vadovas suprastų, kad gyvenam civilizuotame pasaulyje.
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2006 07 27, 20:43)
Konsultavausi su teisininkais. Sako, kad dar ir nematerialinės žalos prisiteisčiau nemažai, nes man net sveikata sušlubavo po tokio pranešimo- buvo kaip perkūnas iš giedro dangaus. Bet vistiek, kad teismas ir atstatytų į darbą, nebegalėčiau ten dirbti, tiesiog nebenorėčiau bendrauti su tokiu vadovu. Į teismą reikia paduoti net ir dėl to, kad vadovas suprastų, kad gyvenam civilizuotame pasaulyje.
Ir ka nusprendei daryti?
Atsakyti
Sveikos visos bigsmile.gif Norėčiau pasiteiraut, kaip patartumėte ar verta stoti mokytis psichologijos? Mane ši sritis visada traukė, visada norėjau mokytis, bet vis dar abejoju. Tiesa, aš jau pabaigus vadybos mokslus.
Šiaip tai tikrai daug skaitau psichologinės literatūros ir man tai patinka. Tai vis tik ką patarsite?
Atsakyti
QUOTE(Mirtišė @ 2006 10 17, 11:35)
Sveikos visos  bigsmile.gif  Norėčiau pasiteiraut, kaip patartumėte ar verta stoti mokytis psichologijos? Mane ši sritis visada traukė, visada norėjau mokytis, bet vis dar abejoju. Tiesa, aš jau pabaigus vadybos mokslus.
Šiaip tai tikrai daug skaitau psichologinės literatūros ir man tai patinka. Tai vis tik ką patarsite?

Stok bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirtišė @ 2006 10 17, 11:35)
Sveikos visos  bigsmile.gif  Norėčiau pasiteiraut, kaip patartumėte ar verta stoti mokytis psichologijos? Mane ši sritis visada traukė, visada norėjau mokytis, bet vis dar abejoju. Tiesa, aš jau pabaigus vadybos mokslus.

Tai priklauso nuo to, kur tu nori stoti, kiek laiko ir pinigų tam gali skirti mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš dabar esu abituriente ir reikia apsispręsti, ką studijuoti. Gal galėtumėte papasakoti apie šią profesiją, kokios perspektyvos. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mielosios psichologes,

As dabar mokausi treciame kurse psichologijoje, bet turiu laiko, nes nedirbu ir noreciau ji isnaudoti dar papildomiems mokslams.

Uzsirasiau i IPI, labai idomu butu isgirsti jusu nuomones. Gal moketes, gal siaip ka nors girdejote.

Busiu labai dekinga uz visas nuomones
Atsakyti
priimkit dar viena psichologę laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2007 01 04, 17:06)
priimkit dar viena psichologę  laugh.gif

Sveika, Isila,

psichologes is VDU renkasi thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
taip taip, iš ten pat. Tiesa, dabar magistrą neakivaizdžiai studijuoju mirksiukas.gif
Atsakyti