Aha, teko pabuvot Ispanijoj (tiesa, salose, bet visvien "toj pusej"
) tai pastebėjau, kad mažiukės mergičkos su auskariukais... Man tai, sakau, labai gražu, lydausi tokį vaizdą pamačius... o dar jos dauguma tokios juodbruvos, akys juodos ir tie auskariukai (dažniausiai auksiniai). Žinoma specialiai nesekiau ar visos jau taip su pradurtom ausytėm, bet nori nenori, kartais dėmesį atkrepdavau
O mano ausys priima tik auksą. Aišku, nešioju ir paprastus auskariukus, bet su tokiais ilgiausiai galiu išbūti tik kelias valandas. Po to jau pradeda skaudėti ausys, jos pasidaro raudonos. Tada jau vėl turiu vertis auksą ir "gydyti" ausis kokias 2 paras, kol praeina visokie perštėjimai ir paraudimai. Taip ir vargstu su savo ausimis, o taip norisi visokių pigių blizgučių į ausis prisiverti.. Gaila, kad negaliu
Na, man paprasti auskarai irgi nelabai tinka, tad stengiuosi nesioti tik auksinius arba sidabrinius (pasidabruotus). Manau, kad organizma nelabai imanoma pergudrauti - jei nepriima, tai ir nepriims paprastu auskaru
Mano atsakymas paprastas- nenesioti. Siaip dar yra galimybiu pakeisti auseles kai kuriems auskarams i sidabrines pavyzdziui...
Mano irgi tokia nuomonė, geriau išvis nenešiok jokių, negu tokius, kurie sukelia nepatogumus.
Aš taip pat galiu tik auksą nešioti , na, gal dar sidabras tiktų , labai seniai nebandžiau
, o visi kiti - netinka
QUOTE(LAPUTĖ @ 2007 05 02, 14:19)
Aš taip pat galiu tik auksą nešioti , na, gal dar sidabras tiktų , labai seniai nebandžiau
, o visi kiti - netinka
O aš nei paprastų, nei sidabrinių
QUOTE(Skarlet @ 2007 05 02, 14:32)
O aš nei paprastų, nei sidabrinių
Turiu svarovskiukus, bet turbūt ir tuos reikės pasidėt. Iš pradžių lyg nieko buvo, o dabar kaista ausys, lyg gūzeliai atsiranda prie skylučių... Ir ka daryt? 
Arba nenešioti, arba tepti permatomu nagų laku
Mano ausys kai kuriu metalu irgi nepriima,tai visada stengiuosi nesioti sidabrinius ar bent jau pasidabruotus
QUOTE(manu @ 2005 11 30, 14:30)
geriausias variantas keisti kabliukus. sidabriniu pora 4 lt
ir jokiu daugiau problemu.
Papildyta:
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 05 25, 09:12)
o man pasiseke
galiu nors surudijusi gelezi ausy nesiot
jei rimtai,ausys toleruoja ir priima viska,net is kioskelio uz tris litus
del kudikiu ausu pradurimo tai man grazu mergytes su mazyciais auskariukais
jei turesiu dukra tai dursiu irgi 
del kudikiu ausu pradurimo tai man grazu mergytes su mazyciais auskariukais
O man tai kaip tik baisu