Įkraunama...
Įkraunama...

Negaliu nešioti paprasto metalo auskarų :(

Aha, teko pabuvot Ispanijoj (tiesa, salose, bet visvien "toj pusej" biggrin.gif ) tai pastebėjau, kad mažiukės mergičkos su auskariukais... Man tai, sakau, labai gražu, lydausi tokį vaizdą pamačius... o dar jos dauguma tokios juodbruvos, akys juodos ir tie auskariukai (dažniausiai auksiniai). Žinoma specialiai nesekiau ar visos jau taip su pradurtom ausytėm, bet nori nenori, kartais dėmesį atkrepdavau mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
O mano ausys priima tik auksą. Aišku, nešioju ir paprastus auskariukus, bet su tokiais ilgiausiai galiu išbūti tik kelias valandas. Po to jau pradeda skaudėti ausys, jos pasidaro raudonos. Tada jau vėl turiu vertis auksą ir "gydyti" ausis kokias 2 paras, kol praeina visokie perštėjimai ir paraudimai. Taip ir vargstu su savo ausimis, o taip norisi visokių pigių blizgučių į ausis prisiverti.. Gaila, kad negaliu verysad.gif
Atsakyti
As pries pusmeti duriau ausis. Tai iskart pastebejau, kad nuo visokios bizuterijos ausys puliuoja. Netgi Swarovskio auskariukai (kainave daugiau nei auksiniai) beria!
Dabar nusipirkau auskarus is balto aukso, ir ausys kaisti pradejo blink.gif
Nesuprantu, kas darosi... labai nuliudau verysad.gif
Atsakyti
nezinau ar kas minejo, bet visai padeda nulakuoti permatomu laku (ta dali kur buna ausyteje). Palaukti kol nudzius ir viskas! Mano sesei irgi beria, puliuoja ir pan. o sita priemone padeda. Galima po kurio laiko perlakuoti. Sekmes wink.gif
Atsakyti
Na, man paprasti auskarai irgi nelabai tinka, tad stengiuosi nesioti tik auksinius arba sidabrinius (pasidabruotus). Manau, kad organizma nelabai imanoma pergudrauti - jei nepriima, tai ir nepriims paprastu auskaru
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuoskytej: 09 balandžio 2007 - 23:05
Mano atsakymas paprastas- nenesioti. Siaip dar yra galimybiu pakeisti auseles kai kuriems auskarams i sidabrines pavyzdziui...
Atsakyti
Mano irgi tokia nuomonė, geriau išvis nenešiok jokių, negu tokius, kurie sukelia nepatogumus.
Atsakyti
Aš taip pat galiu tik auksą nešioti , na, gal dar sidabras tiktų , labai seniai nebandžiau ax.gif , o visi kiti - netinka
Atsakyti
QUOTE(LAPUTĖ @ 2007 05 02, 14:19)
Aš taip pat galiu tik auksą  nešioti , na, gal dar sidabras tiktų , labai seniai nebandžiau  ax.gif , o visi kiti - netinka

O aš nei paprastų, nei sidabrinių verysad.gif Turiu svarovskiukus, bet turbūt ir tuos reikės pasidėt. Iš pradžių lyg nieko buvo, o dabar kaista ausys, lyg gūzeliai atsiranda prie skylučių... Ir ka daryt? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2007 05 02, 14:32)
O aš nei paprastų, nei sidabrinių  verysad.gif Turiu svarovskiukus, bet turbūt ir tuos reikės pasidėt. Iš pradžių lyg nieko buvo, o dabar kaista ausys, lyg gūzeliai atsiranda prie skylučių... Ir ka daryt? doh.gif

Arba nenešioti, arba tepti permatomu nagų laku didis.gif
Atsakyti
Mano ausys kai kuriu metalu irgi nepriima,tai visada stengiuosi nesioti sidabrinius ar bent jau pasidabruotus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amity: 11 birželio 2007 - 12:00
QUOTE(manu @ 2005 11 30, 14:30)
geriausias variantas keisti kabliukus. sidabriniu pora 4 lt  bigsmile.gif  ir jokiu daugiau problemu.

bigsmile.gif O tai kur tokiu galima isigyt? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 05 25, 09:12)
o man pasiseke tongue.gif galiu nors surudijusi gelezi ausy nesiot biggrin.gif jei rimtai,ausys toleruoja ir priima viska,net is kioskelio uz tris litus smile.gif
del kudikiu ausu pradurimo tai man grazu mergytes su mazyciais auskariukais smile.gif jei turesiu dukra tai dursiu irgi ax.gif

O man tai kaip tik baisu blink.gif Tas pats, kas aprengt maza mergaite suknele su iskirptem, apaut aukstakulniais ir isdazyt doh.gif blink.gif vaikas turi but vaikas, o ne suaugosiojo kopija schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LapėSnapė: 11 birželio 2007 - 17:25