Įkraunama...
Įkraunama...

Negaliu nešioti paprasto metalo auskarų :(

QUOTE(tyritityri @ 2005 12 09, 20:41)
lavista, mane nuo vieno kolje nereliai berdavo doh.gif  unsure.gif  atsiunte pusesere is statu toks garzus kolje, o kai tik uzsidedavau tuoj blem ir isberdavo visa dekolte sriti blink.gif  matyt kazkas su metalu buvo negerai ax.gif
bet tai tu pamegink tarkim piligrim bizuterija(yra dorado), ten is kokybisko metalo pagaminta mirksiukas.gif  gal ta bizuteria tiks 4u.gif

tyrityri, turiu ir is dorado. galiu uzsideti maksimum porai valandu. tai buna nueini i koki gimtadieni ar kluba - ir nusiimdineji viska blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tyritityri @ 2005 12 09, 21:41)
lavista, mane nuo vieno kolje nereliai berdavo doh.gif  unsure.gif  atsiunte pusesere is statu toks garzus kolje, o kai tik uzsidedavau tuoj blem ir isberdavo visa dekolte sriti blink.gif  matyt kazkas su metalu buvo negerai ax.gif
bet tai tu pamegink tarkim piligrim bizuterija(yra dorado), ten is kokybisko metalo pagaminta mirksiukas.gif  gal ta bizuteria tiks 4u.gif

Bet kad to Piligrim kainos - dadek tiek pat, ir iseis sidabrinis. Masyvesnis kaklo papuosalas 100-200Lt, apyrankes - 100 Lt. Kaip bizuterijai - brangoka g.gif
Bet uztai labai grazu wub.gif
Atsakyti
as manau, kad jeigu yra kokiu problemu su metalu netoliaravimu tai geriau gydyti asytes ir nebandyti jas "perlauzti" kad pradetu toleretuoti. o jeigu po tokiu bandymu isvis nebegalesit jokiu auskaru deveti g.gif

isvis oraganizmas gali i ta pati papuosala skirtingu laiku skirtingai reaguoti. ir niekas nepasakys del ko, ar cia aplinka uztersta, ar blogai maitiniesi ar streso pasekoje.

o kad ausys gali buti blogoj vietoj pradurtos - faktas. cia jau laimes dalykas.
Atsakyti
Man nutiko irgi keistas dalykas.Pora metu nesiojau tik vienus sidabrinius auskarus-viskas buvo liuks.Pries savaite vyras padovanojo irgi sidabrinius auskarus(praba ta pati),isiveriau ir ausys supuliavo blink.gif Istikro puliuoja ligi siol g.gif Auskarai labai grazus,tai "pratinu" ausis blush2.gif ziuresim kaip bus...
Atsakyti
o tu visa laika nesiojai sidabrinius auskarus, ar kuri laika visai nieko nenesiojai?

su sidabru man yra teke italijoj nusipirkti sidabrine grandinele. bere nuo jos mane ziauriai. nusprendziau kad apgavo mane italai, pakiso neaisku ka, nors praba gera buvo , atrodo 925, ir atrodo kaip sidabrine grandinele.
Atsakyti
QUOTE(manu @ 2005 12 10, 15:12)
o tu visa laika nesiojai sidabrinius auskarus, ar kuri laika visai nieko nenesiojai?
Aha,visalaik nesiojau sidabrinius,tuos pacius pora metu.Be auskaru nei dienos schmoll.gif
Va ir dabar ausys raudonos,niezti verysad.gif Su vandenilio peroksidu vis ausis apvalau,gal sulauksiu pagerejimo bigsmile.gif
Atsakyti
na matyt sidabro lydinio sudetis truputuka skiriasi , juk negali buti identiska , nors ir praba ta pati. gal koks komponentas (nors ir laaabai nedidelis kiekis jo lidinyje) erzina ausyte
Atsakyti
QUOTE(Hex @ 2005 12 04, 20:15)
negaliu nešioti auskarų iš paprasto metalo (t.y. iš to pigaus, bet iš kokio žalvario, tai galiu), net tas medicinis  schmoll.gif  kai įsivėriau auskarą į bambą irgi žiauriai pūliavo, ir taip pusę metų  doh.gif . tačiau po to pusmečio prėjo, tai dabar į bambą galiu vertis bet ką, o į ausis tik kokį auksą, sidabrą ir pan. galvoju, jei būčiau ir su ausim taip išlaukusi, gal irgi būtų pripratusios  g.gif

Sveikos paneloes, nezinau ar kas jau tai rase, neskaiciau visos temos, bet galiu jums patarti ka daryti su ausytem, kad jos nepuliuotu. pati as ju neprasidurus, bet mama su sese tai jau prasidure senokai, bet visa laika abi kankinosi del puliuojanciu ausu. bet suzinojom viena dalyka, kuri jos abi isbande ir dabar dziaugiasi sveikom ausytem su paprastais auskarais, o ne auksiniais ar sidabriniais. Tai va yra toks tepalas gentomicinas, kiek zinau jo yra pirkti arba tik rusijoje arba kazkokioje vaistineje Vilniuje, kur vaistus siuncia is rusijos, rusu vaistine ar kaip. Tai manau jums verta pabandyti tuos vaistukus.
Atsakyti
o aš norėčiau jūsų kaip profesionalių paklausti vieno dalyko 4u.gif
ketinu prasiverti ausis šią ar kitą savaitę tad norėčiau paklausti į ką reikėtų atkreipti dėmesį salone kai man vers ausis? ar apskritai yra pasirinkimas kaip jas durti? o gal net patartumėte kur eiti? (kaune mirksiukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nancy: 12 gruodžio 2005 - 15:11
QUOTE(Kachiukai @ 2005 12 10, 00:21)
Bet kad to Piligrim kainos - dadek tiek pat, ir iseis sidabrinis. Masyvesnis kaklo papuosalas 100-200Lt, apyrankes - 100 Lt. Kaip bizuterijai - brangoka  g.gif
Bet uztai labai grazu  wub.gif

siaip juo kaciukai.. kainos ten didokokos rolleyes.gif bet tos bizuterijos dovanu gaunu tai nelabai suku galva kiek kainavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigrutė @ 2005 12 12, 15:03)
Sveikos paneloes, nezinau ar kas jau tai rase, neskaiciau visos temos, bet galiu jums patarti ka daryti su ausytem, kad jos nepuliuotu. pati as ju neprasidurus, bet mama su sese tai jau prasidure senokai, bet visa laika abi kankinosi del puliuojanciu ausu. bet suzinojom viena dalyka, kuri jos abi isbande ir dabar dziaugiasi sveikom ausytem su paprastais auskarais, o ne auksiniais ar sidabriniais. Tai va yra toks tepalas gentomicinas, kiek zinau jo yra pirkti arba tik rusijoje arba kazkokioje vaistineje Vilniuje, kur vaistus siuncia is rusijos, rusu vaistine ar kaip. Tai manau jums verta pabandyti tuos vaistukus.

thumbup.gif taip esu gridejus apie sita tepala thumbup.gif arba jei nerasi sito pamegink bephanten plius irgi geras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2005 12 12, 17:09)
o aš norėčiau jūsų kaip profesionalių paklausti vieno dalyko 4u.gif
ketinu prasiverti ausis šią ar kitą savaitę tad norėčiau paklausti į ką reikėtų atkreipti dėmesį salone kai man vers ausis? ar apskritai yra pasirinkimas kaip jas durti? o gal net patartumėte kur eiti? (kaune mirksiukas.gif )

na kos ten pasirinkimas, jei dursi salone su sautuvu pradurs ir viskas mirksiukas.gif .. aisku ne visur vienodai gerai ir su sautuvu praveria schmoll.gif mano grupiokei dar ir dabar viena ausis karts nuo karto supuliuoja, nes jai saunant kazkas sautuve uzstrigo blink.gif kosmetooge ten be parkiu ta ausyte mange ir tampe blink.gif doh.gif unsure.gif aciu dievui man nieko pan nebuvo - pravere krikstamote su hirurginem adatom(medike ji) tai iki siol viskas ok thumbup.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyritityri: 13 gruodžio 2005 - 12:31