Įkraunama...
Įkraunama...

Negaliu nešioti paprasto metalo auskarų :(

kuo geriausia dezinfekuoti ausytes g.gif as naudoju spirita, bet jauciu geriau vandenilio peroksidas g.gif
Atsakyti
tiksliai net nzn, jei anksciau su spiritu dezinfekuodavo tai manau nekenkia, bei tarkim vandenilio peroksido milteliai ir dezinfekuoja ir saugo nuo puliavimo, ten tie milteliai kazkaip istraukia ar kazkas pan ax.gif

matyt labai kazkokio super skirtumo nera, tik tiek kad vandenilio peroksidas nesmirdi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tyritityri @ 2005 12 16, 22:08)

matyt labai kazkokio super skirtumo nera, tik tiek kad vandenilio peroksidas nesmirdi mirksiukas.gif

spiritas gal dziovina g.gif
Atsakyti
QUOTE(manu @ 2005 12 19, 14:26)
spiritas gal dziovina  g.gif

g.gif siaip dzovina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(manu @ 2005 12 11, 12:27)
na matyt sidabro lydinio sudetis truputuka skiriasi , juk negali buti identiska , nors ir praba ta pati.  gal koks komponentas (nors ir laaabai nedidelis kiekis jo lidinyje) erzina ausyte

Aha priliurlinta kokio nikelio ir nuodijasi organizmas.
Atsakyti
anksciau negaledavau nesioti paprastu auskaru, tikdavo tik auksiniai arba sidabriniai, ausis prasiduriau kai buvau gal 11-12 metu. tai nesiodavau tik sidabrinius, nes auksiniai man atrode bobiski blush2.gif bet dabar jau galiu nesioti ir paparastus, tai nezinau kaip ir praejo,. nes nieko ypatingo nedariau... anksciau tai tokie guziukai atsirasdavo nuo paprasstu o dabar tpfu tpfu gerai, tai gal isgijo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2005 12 26, 15:12)
anksciau negaledavau nesioti paprastu auskaru, tikdavo tik auksiniai arba sidabriniai, ausis prasiduriau kai buvau gal 11-12 metu. tai nesiodavau tik sidabrinius, nes auksiniai man atrode bobiski  blush2.gif  bet dabar jau galiu nesioti ir paparastus, tai nezinau kaip ir praejo,. nes nieko ypatingo nedariau... anksciau tai tokie guziukai atsirasdavo nuo paprasstu o dabar tpfu tpfu gerai, tai gal isgijo? g.gif

manyciau kad izgije 4u.gif
man ir kartais buna, kad nuo vienu ar kitu auskariuku, panesiojus 2-3 dienas ausytes papyksta (tie sukieteja ties skylute), bet kitus isiverus vel viskas normaliai.. ax.gif
Atsakyti
man nuo paprastos bizuterijos pradeda niezteti ar tai ausi, ar tai prista, jei ziedeli uzsidejus..
Atsakyti
sveikos smile.gif

galvojau, kad pas mane vieną tokia problema, pasirodo čia mūsų nemažai. nuo pat auskarų įsivėrimo negaliu jokių kitų auskarų kaip auksas sidabras. negaliu nešioti jokių bižuterijų, jokių laikrodžių, diržų ir t.t.
rudenį puseserė iš londono parvežė paprastus auskarus nu gražūs labai, galvojau, kad netiks, bety nešiojau ir nieko. tai pradėjau domėtis ką galima čia lietuvoj kokybiško įsigyti. tai vienoj parduotuvėj man parodė auskarus kurie yra būtent tokiems žmonėms skirti, visur ten parašyta, kad antialergiški ir dar sakė žiūrėti, kad ant sudėtyje turi būti kuo mažiau nikelio, o dar geriau, kad jo visai nebūtų. kai kurios firmos ant etiketės parašo. o kainos tų auskariukų nuo 15 iki 60 lt kažkur, bet tikrai yra į ką pasižiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(spurgele @ 2006 01 04, 15:26)
sveikos smile.gif

galvojau, kad pas mane vieną tokia problema, pasirodo čia mūsų nemažai. nuo pat auskarų įsivėrimo negaliu jokių kitų auskarų kaip auksas sidabras. negaliu nešioti jokių bižuterijų, jokių laikrodžių, diržų ir t.t.
rudenį puseserė iš londono parvežė paprastus auskarus nu gražūs labai, galvojau, kad netiks, bety nešiojau ir nieko. tai pradėjau domėtis ką galima čia lietuvoj kokybiško įsigyti. tai vienoj parduotuvėj man parodė auskarus kurie yra būtent tokiems žmonėms skirti, visur ten parašyta, kad antialergiški ir dar sakė žiūrėti, kad ant sudėtyje turi būti kuo mažiau nikelio, o dar geriau, kad jo visai nebūtų. kai kurios firmos ant etiketės parašo. o kainos tų auskariukų nuo 15 iki 60 lt kažkur, bet tikrai yra į ką pasižiūrėti.

kur cia tokia parduotuve? reikia nubegt paziuret gal ka grazaus uzmatysiu ax.gif
Atsakyti
turejau vienus antialerginius...nieko ten jie neantialerginiai, ir nieztejo ir puliavo...
Atsakyti
QUOTE(tyritityri @ 2006 01 04, 14:31)
kur cia tokia parduotuve? reikia nubegt paziuret gal ka grazaus uzmatysiu  ax.gif

kitoj kelio pusėj priešais sodrą. pavadinimo nežinau
Atsakyti