Įkraunama...
Įkraunama...

Negaliu nešioti paprasto metalo auskarų :(

galvojau, kad aš viena nuo tokios nesąmonės kankinuosi - nieko negaliu nešioti, net aukso ar sidarbo. pūliuoja, kraujuoja, kaista, kartais pasikankinu, bet tooookios raudonos ausys būna, kad negražu yra. Viena gydytoja rekomendavo, kad reiktų užauginti, o tada durti vėl, bet nežinau ar pasiryžčiau.
Atsakyti
QUOTE(brangute @ 2006 01 05, 12:36)
galvojau, kad aš viena nuo tokios nesąmonės kankinuosi - nieko negaliu nešioti, net aukso ar sidarbo. pūliuoja, kraujuoja, kaista, kartais pasikankinu, bet tooookios raudonos ausys būna, kad negražu yra. Viena gydytoja rekomendavo, kad reiktų užauginti, o tada durti vėl, bet nežinau ar pasiryžčiau.

turbut gyd rekomendavo kitoj vietoj padaryti skylute g.gif juk ne i ta pacia vieta antra kart durti g.gif
o senosios skylutes turbut jau nebeuzaugs g.gif jeigu ne svieziai durei
Atsakyti
Man irgi ta pati problema, bet as nebeimu i galva, tiesiog net neziuriu i paprasto metalo ar sidabro auskarus
Atsakyti
Pas mane irgi ta pati problema,negaliu nieko nesiot is paprasto metalo,nei ziedu ,nei auskaru net jei nuo dirzo metalas prie kuno prisiliecia,tai jau ziurek isberta,jau niesti.Tik auksa ir sidabra galiu nesiot. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(manu @ 2006 01 14, 20:50)
turbut gyd rekomendavo kitoj vietoj padaryti skylute  g.gif  juk ne i ta pacia vieta antra kart durti  g.gif
o senosios skylutes turbut jau nebeuzaugs  g.gif  jeigu ne svieziai durei

O man antrą kartą į tą pačią vietą dūrė g.gif Man pūliavo, tai liepė auskarus išimt, palaukt, kol užgis ir vėl naujai durt.
Atsakyti
Aš trys kartus duriau, bet deja niekas nesikeičia.
Užaugti skylės užauga, tik taškiukai lieka, visiems atrodo, kad prasidurusi esu, bet deja, ten tik žymė.
Po pirmo durimo labai greitai užaugo, puliavo, tai teko išsiverti ir viskas gražiai užgijo, po antro durymo, kol nešiojau tol gerai, bet paskui pamečiau auskarus kitus pavoge ir viskas, taip skylė ir užaugo, bet taip pat greitai gal jau po dvieju mėnesiu nenešiojimo nebegalėjau isiverti. Dabar jeigu vel kelias savaites nenešioji užsitrauke plėvelė, bet taip tik vienai ausiai, kiton lengviau iverti buna.
Atsakyti
unsure.gif O mano ausys tik auksa toleruoja unsure.gif o as jo taip nemegstu verysad.gif
Atsakyti
A6 irgi negaliu nešiot jokių auskarų, jeigu jie ne auksiniai. Man įsivėrus bet kokius kitus auskarus ar sidabrinius, ar tuos be nikelio, aplink dūrimo skylutes ausys pajuoduoja, o po supūliuoja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2006 02 12, 02:01)

unsure.gif O mano ausys tik auksa toleruoja unsure.gif o as jo taip nemegstu verysad.gif

bet juk yra baltas auksas mirksiukas.gif kuris atrodo kaip sidabras (tik labiau blizga) smile.gif nebent ir sidabro spalva nepatinka... tada jau nebus pasirinkimo.
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2006 02 12, 02:01)

bet juk yra baltas auksas mirksiukas.gif kuris atrodo kaip sidabras (tik labiau blizga) smile.gif nebent ir sidabro spalva nepatinka... tada jau nebus pasirinkimo.
Atsakyti
Perskaičiau visą temą doh.gif Na ir vargstat jūs... Tai pasakykit dabar - jei ateitų pas jus jūsų dukra ir praneštų, kad nori prasidurt ausis... Iš karto leistumėt, ar atkalbinėtumėt? Ar pačios dar kartą durtumėtės, jei kas sugrąžintų į tą dieną, kai prasidūrėt, tik jau žinotumėt, kas jūsų laukia?
Klausiu, nes... 22 metus pragyvenau be auskarų, o dabar baisingiausiai užsimaniau prasidurt ausis. Ar patariat, ar ne? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heiki Heiki!: 11 gegužės 2006 - 14:18
Perskaičiau visą temą  Na ir vargstat jūs... Tai pasakykit dabar - jei ateitų pas jus jūsų dukra ir praneštų, kad nori prasidurt ausis... Iš karto leistumėt, ar atkalbinėtumėt? Ar pačios dar kartą durtumėtės, jei kas sugrąžintų į tą dieną, kai prasidūrėt, tik jau žinotumėt, kas jūsų laukia?
Klausiu, nes... 22 metus pragyvenau be auskarų, o dabar baisingiausiai užsimaniau prasidurt ausis. Ar patariat, ar ne?

BŪTINAI thumbup.gif
Na,sorry, aš čia savo nosį ilgą ikišau nes temos pavadinimas "Negaliu nešioti paprasto metalo auskarų" kažkaip sutrikdė - tai nenešiok blink.gif yra puikiausių tauriųjų metalų dirbinių, tik nešiok ir džiaukis... Man nuo bižuterinių ilgainiui irgi ausys tinsta, todėl juos galiu tik dienai ar 1 vakarui užsidėt, dabar tiesa išsiėmiau auskarus visai, nes išsmėčiau sidabrinius visus savo, o auksinių net neturiu, reikia nusipirkt kokius dailius kasdienai ax.gif o savo dukrai (jei ją turėsiu) čiuju visai mažytei pradursiu ausytes, man baisiai gražu, paaugus jei nenorės, tegu išsiima... Dabar turbūt sulauksiu pasipiktinusių šūksnių, kad vaiką kankinsiu ax.gif biggrin.gif o aš dar noriu ne vieną skylę ausyse prasidurt (turiu dar vieną bamboje ax.gif ).vot tep...
Atsakyti