Įkraunama...
Įkraunama...

Pastojimas po persileidimo

Apklausa: Po kiek laiko pavyko pastoti po persileidimo? (151 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(HappyAngel @ 2008 01 21, 00:01)
Pas mus irgi leidžia bandyt iš karto, leist pačiam organizmui nuspręst. Jei jis nebus pasiruošęs, tai ir nepastosi. Tik kad ne vien apie fizinę savo būklę reikia pagalvoti  ax.gif

Kur čia tas-pas mus?
ax.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif siandien pas gydyt pasake kad ivyko persileidimas man, 5 sav.teisingiau gimdoj nieko nerado,tai nusprende kad persileidimas,nes kraujo testai rode nestuma.man dar kraujavimo (kaip suprantu esant persileidimui turetu ten viskas issivalyti) kaip ir nebuvo tik tamsiai rudai patepliojo.perspejo kad gali dar prasideti stiprus kraujavimas...
pamirsau gydytojo paklaust apie kito leliuko planavima... bet manau bandysim iskart kai tik pasijusiu geriau... tik labai baisu kad tas pats nespaiskartotu
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 01 21, 08:25)
Kur čia tas-pas mus?
ax.gif

Ne Lietuvoj smile.gif

QUOTE(jova @ 2008 01 21, 17:29)
pamirsau gydytojo paklaust apie kito leliuko planavima... bet manau bandysim iskart kai tik pasijusiu geriau... tik labai baisu kad tas pats nespaiskartotu

Pirmiausia- užjaučiu dėl nelaimės console.gif

O šiaip apsilankyk po keletos dienų pas savo ginekologę, kad pažiūrėtų, kaip ten viskas valosi, kad neįsimestų koks uždegimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2008 01 21, 00:01)
Pas mus irgi leidžia bandyt iš karto, leist pačiam organizmui nuspręst. Jei jis nebus pasiruošęs, tai ir nepastosi. Tik kad ne vien apie fizinę savo būklę reikia pagalvoti  ax.gif

Žinoma, bet man geriau žiūrėti į priekį, nes kuo ilgiau virškinu, kas įvyko, tuo ilgiau depresuoju... Aišku, ašarų etapą irgi reikia išgyventi, o paskui viltis sugrįžta, naujas ciklas prasideda biggrin.gif
Atsakyti
Geriau po persileidimo pusmetį luktelėti, kad organizmas pilnai atsigautų po patirto streso... Pamenu, kaip susijaudinau, kai pastojau praėjus vos 3 mėn po persileidimo- jaudinausi, kad nėštumas nebūtų sunkesnis, vaikas negimtų silpnesnis... Teisybę pasakius, tas vaikas, kuriam tuoj bus 11 m., yra pats problematiškiausias...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 01 21, 22:10)
Geriau po persileidimo pusmetį luktelėti, kad organizmas pilnai atsigautų po patirto streso... Pamenu, kaip susijaudinau, kai pastojau praėjus vos 3 mėn po persileidimo- jaudinausi, kad nėštumas nebūtų sunkesnis, vaikas negimtų silpnesnis... Teisybę pasakius, tas vaikas, kuriam tuoj bus 11 m., yra pats problematiškiausias...

Pasenus teorija, kad reikia laukti pusę metų, tai priklauso nuo priežasties. Jei kokia hormonine, ar infekcine, tai aišku reikia pasigydyti, ir tada planuoti, o jei imunine problema, kaip tik nelaukti ir kuo greičiau planuoti. O psichologiškai manau kaip tik bent man geriau greičiau pastoti, nei laukti puse metu, o po to dar tiek pat bandyti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 01 22, 19:27)
Pasenus teorija, kad reikia laukti pusę metų, tai priklauso nuo priežasties. Jei kokia hormonine, ar infekcine, tai aišku reikia pasigydyti, ir tada planuoti, o jei imunine problema, kaip tik nelaukti ir kuo greičiau planuoti. O psichologiškai manau kaip tik bent man geriau greičiau pastoti, nei laukti puse metu, o po to dar tiek pat bandyti... doh.gif

Ar matai, kiek vaikiukų turiu? Ar žinai, kiek persileidimų esu turėjus? Tu jau nepyk, bet visuomet apie viską geriausiai išmano tos, kurios viską dar tik teoriškai žino mirksiukas.gif
Po to persileidimo man darė valymą su narkoze. Niekam nelinkiu tai patirti.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 01 22, 20:31)
Po to persileidimo man darė valymą su narkoze. Niekam nelinkiu tai patirti.

Patyriau tai tris kartus... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 01 22, 19:52)
Patyriau tai tris kartus... mirksiukas.gif

Tai gal verta pusmetį luktelėti? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 01 22, 21:03)
Tai gal verta pusmetį luktelėti?  mirksiukas.gif

Du kart laukiau...
Zinau priezasti, del kurios gydytojas pataria kaip tik nelaukti...
Atsakyti
idomu kada prasideda naujas ciklas... ar iskart po persileidimo ar tik po sekanciu menesiniu?
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2008 01 22, 21:42)
idomu kada prasideda naujas ciklas... ar iskart po persileidimo ar tik po sekanciu menesiniu?

siaip persileidimo pirma diena ciklo pradzia, bet normalus ciklas turbut tik po menesiniu..
Atsakyti