As taip pat turejau persileidima 9 nestumo savaite,dar tik 4 dienos po jo.Negaliu atsigauti,vis galvoju kodel taip nutiko man.Buvo nesivystantis nestumas.Kai suzinojau kad laukiuosi sypsojausi iki ausu,buvau labai laiminga nes to laukeme su vyru visus metus.Ir stai tau persileidimas...Kai skaiciau sia tema nuo pradzios iki galo pradejau galvoti gal tai man antras persileidimas,ar taip galejo buti?Balandzio menesi mano menesines velavo apie savaite.Ir kai prasidejo labai kraujavau ir pykino,ryte pabudau vos ne iki pazastu kruvina,buvau labai issigandusi,buvo daug dideliu kresuliu.Kraujavau apie savaite ir nieko neitarinejau o paskui geguzes menesi pastojau ir dabar ivyko persileidimas.Ar tai imanoma?
QUOTE(Jurate Myhre @ 2006 07 10, 20:58)
As taip pat turejau persileidima 9 nestumo savaite,dar tik 4 dienos po jo.Negaliu atsigauti,vis galvoju kodel taip nutiko man.Buvo nesivystantis nestumas.Kai suzinojau kad laukiuosi sypsojausi iki ausu,buvau labai laiminga nes to laukeme su vyru visus metus.Ir stai tau persileidimas...Kai skaiciau sia tema nuo pradzios iki galo pradejau galvoti gal tai man antras persileidimas,ar taip galejo buti?Balandzio menesi mano menesines velavo apie savaite.Ir kai prasidejo labai kraujavau ir pykino,ryte pabudau vos ne iki pazastu kruvina,buvau labai issigandusi,buvo daug dideliu kresuliu.Kraujavau apie savaite ir nieko neitarinejau o paskui geguzes menesi pastojau ir dabar ivyko persileidimas.Ar tai imanoma?
Sako moters gyvenime buna persileidimu ,apie kuriuos ji net nezino.Taip,kad kogero ir cia atsakyti sunku.As irgi spalio men.turejau nesivystanti.Nuo kovo men.pradejom vel planuot,taciau kolkas niekas neuzkimba......
O man tai buvo toks dalykas, kad puslytes buvo tuscios (jeigu butu buve viskas ok, tai laukciausi dvyniu). Tai lyg ir nepersileidimas, nes vaikiuku tai nebuvo
bet visgi tai jau 9 sav buvo ir jau viskas buvo suplanuota ir issvajota,vardelius galvojom,vezimeli ziurinejausi ir t.t...
Vienu zodziu
, pirmos menesines atejo 53 ciklo diena, o dabar laukiu antru jau 35 ciklo diena (anksciau visada budavo arba 28 dienos arba 32).Ir man jau darosi labai neramu, nes si cikla nebuvo ovuliacijos. Tai nuejau pas gydytoja, sake, kad nieko baisaus ir israse Provera tabletes, kad issauktu menesines ir tada jau vel sekti bazine temperatura.Bet man vistiek kazkodel taip neramu, kad kas nebutu blogai, o be to dar rugsejo pradzioj isvaziuojam i Anglija, tai norisi viska susitvarkyti
Kada jums susireguliavo ciklas?Beje, man savaime gimde issivale, nereikejo abrazijos. Kada galima itarti, kad ne viskas yra tvarkoje?
Vienu zodziu
QUOTE(Jurate Myhre @ 2006 07 10, 20:58)
Matau vaikomes viena kita per ivairius skyrelius...
As taip pat itariu, kad pries si nesivystanti nestuma galejau tureti ir dar viena -ziema. Tuomet mmm nebuvo 61 diena, testukus dariausi 3 ir taip nesistemingai, ne taip, kaip si karta... jie buvo neigiami, nuejau pas gydytoja, kuri tik apciupinejo, echo nedare ir pasake, kad nestumo nera... mmm issaukem su Duphastonu, ir taip pasibaige, si karta viskas lyg ir panasiai buvo, tik kad nuo pat pradziu labai laukiau, kad buciau
linkiu sekmes visoms, svajojancioms vel pastoti...
Kažkaip sunku pasidaro širdyje. Čia tu džiaugiesi, kad laukiesi, planuoji... Ir visi planai apsiverčia aukštyn kojom, žlunga.
Tą dieną atsimenu labai gerai... jaučiausi puikiai, nieko neskaudėjo, jau ėjo 11 savaitė. Džiaugiausi, kad beliko kelios dienos ir vaikutis bus 12 savaičių... nebereikės bijoti, kad gali iškristi. Tik staiga vakare lyg iš niekur prasidėjo skausmai... naktį nuvežė į ligoninę ir ryte apie 6 val. gydytojai mažiuko neberado...
Tą dieną atsimenu labai gerai... jaučiausi puikiai, nieko neskaudėjo, jau ėjo 11 savaitė. Džiaugiausi, kad beliko kelios dienos ir vaikutis bus 12 savaičių... nebereikės bijoti, kad gali iškristi. Tik staiga vakare lyg iš niekur prasidėjo skausmai... naktį nuvežė į ligoninę ir ryte apie 6 val. gydytojai mažiuko neberado...
QUOTE(Jurate Myhre @ 2006 07 10, 21:58)
zinok,manau,kad galejo buti persileidimas,nes kai man prasidejo persileidimas (7sav),tai as jokio skausmo nejauciau tik pradejau stipriai kraujuoti (po paketa didziausia kas valanda
QUOTE(giedree_grey @ 2006 07 29, 17:48)
zinok,manau,kad galejo buti persileidimas,nes kai man prasidejo persileidimas (7sav),tai as jokio skausmo nejauciau tik pradejau stipriai kraujuoti (po paketa didziausia kas valanda
) ir kaskart nuejus i tualeta krisdavo kresuliai,pradzioj maziukai,paskui dideli,tai jau galvojom,kad viskas,o daktare apziurejus pasake,kad vaikiux yra ir reikia stebeti. po poros dienu ligonineje,nuejau i bide apsiprausti ir vaikiukas man tiesiai i rankas iskrito...
maniau numirsiu...
tik vistiek dare abrazija,nes likuciu buvo.. dabar jau manau,kad vaikiukas jau tada,kai pradejo kresuliaii eit buvo nebegyvas,tik,kad kartu neiskrito... 
Siaubas. Nors man taip pat mažiukas iškrito, bet nors ir negražu taip sakyti, bet džiaugiuosi, kad bent man į rankas neiškrito, nors kai atsimenu, tai dar ir dabar ašaros akyse kaupiasi. Kai pasilieku viena, labai dažnai verkiu. Skyrelyje "Atidėjusios planavimą" yra labai šaunios merginos, visos patyrusios tokią nesėkmę. Ten man jos ir padėjo atsistoti ant kojų
sveikutes. as taip pat persileidau pries tris savaites. buvo 9 nestumo savaites. dare gimdos abrazija. labai sunku buvo, bet kazkaip susitaikai su visu tuo. labai laukiu, kada vel pastosiu. lauksim su saviskiu tris, keturis menesius ir vel bandysim. tikiuosi si karta viskas bus ok. Mano maziukas irgi iskrito , kai buvau wc, kraujo buvo tiesiog klanai, kresuliai didziausi, skausmas taip pat.tiesiog baisu prisiminti. nzn kada dabar pavyks pastoti, laukiu mmm.
QUOTE(giedree_grey @ 2006 07 29, 17:48)
) ir kaskart nuejus i tualeta krisdavo kresuliai,pradzioj maziukai,paskui dideli,tai jau galvojom,kad viskas,o daktare apziurejus pasake,kad vaikiux yra ir reikia stebeti. po poros dienu ligonineje,nuejau i bide apsiprausti ir vaikiukas man tiesiai i rankas iskrito...
maniau numirsiu...
tik vistiek dare abrazija,nes likuciu buvo.. dabar jau manau,kad vaikiukas jau tada,kai pradejo kresuliaii eit buvo nebegyvas,tik,kad kartu neiskrito... 
Situacija tikrai liudna
ypac kai visa tai patiri savo kailiu. kai ligoninej guli ir nematai pgerejimo, o tik progresija. kai su diena to kraujo vis daugiau ir daugiau.
QUOTE(Jaklina @ 2006 08 01, 18:04)
Situacija tikrai liudna
ypac kai visa tai patiri savo kailiu. kai ligoninej guli ir nematai pgerejimo, o tik progresija. kai su diena to kraujo vis daugiau ir daugiau.
kas svarbiausia,kad man ligoninej nustojo beveik kraujuoti,jau tik tepliojo,atrode,kad viskas bus gerai,bet...
QUOTE(giedree_grey @ 2006 08 18, 17:03)
kas svarbiausia,kad man ligoninej nustojo beveik kraujuoti,jau tik tepliojo,atrode,kad viskas bus gerai,bet... 
KAi mane paguldė į ligoninę mane gydytojai ramino, kad bus viskas gerai i nieko blogo negresia... bet...