Nors sake, kad yra 1%, kad gali ir atsigauti... Idomu, ar kam nors taip buvo?
Mergaites, prisijungiu prie jusu... Siandien vaziuoju pas gydytoja ir... greiciausiai darys valyma, nes rugpjucio 31d sustojo mazylio sirdele... Gydytoja sake, kad reik palaukti kelias dienas, kol organizmas pripras prie to, kad nesilaukiu ir bus lengviau padaryti valyma. Tada mazyti sius tirti, patiems reikes issitirti ir pasakys, po kiek laiko galima vel planuoti
. Tada ir prabalsuosiu...
QUOTE(Žuvelė @ 2006 09 05, 10:13)
Mergaites, prisijungiu prie jusu... Siandien vaziuoju pas gydytoja ir... greiciausiai darys valyma, nes rugpjucio 31d sustojo mazylio sirdele... Gydytoja sake, kad reik palaukti kelias dienas, kol organizmas pripras prie to, kad nesilaukiu ir bus lengviau padaryti valyma. Tada mazyti sius tirti, patiems reikes issitirti ir pasakys, po kiek laiko galima vel planuoti
laikykis, žuvele, gal dar viskas bus gerai
meginos, pasakykit.. man dare abrazija, po savaites - vel vale, nes neishsivale. o dar po savaites... dar truputi vale... tai 3 kartai.
kada man mm laukti? kazkaip keista. skaitau cia forume. gyd sake - kad kaip nuo antro valymo - tai jei rugsejo 1 vale - tai apie 28 turetu buti?
kada man mm laukti? kazkaip keista. skaitau cia forume. gyd sake - kad kaip nuo antro valymo - tai jei rugsejo 1 vale - tai apie 28 turetu buti?
QUOTE(Žuvelė @ 2006 09 05, 09:13)
Skaitau ir širdelę spaudžia
QUOTE(Žuvelė @ 2006 09 05, 10:13)
labai idomu... kaip sekasi... kadangi nerasei...
linkiu stiprybes!
O man vakar prasidejo MM!!! zinokit kazkaip dar taip nebuvo - keiciu paketus kas pora valandu... pilni pilnuteliai! jau net ir baisu... tikiuosi cia tik pirmas dienas... ryt i darba... dar poklabis i kita darba laukia... taip nesinoretu nesmagiai jaustis...
labai dziaugiuosi kad sulaukiau MM...
Visoms geros dienos - toks liuksiskas oras lauke!
Paprastai po persileidomo gydytojai pataria pastoti ne ankčiau kaip po 3-6 mėnesių.
Aš po persileidimo palaukiau 6 mėnesius, kad organizmas ir gimda atsigautų ir pabandėm. Pirmas bandymas buvo sėkmingas
Dabar turiu 3 metų dukrytę
Mano patarimas. Neskubėkite po persileidimo iškart vėl pastoti: reikia duoti laiko organizmui atsigauti, kad sekantis nėštumas praeitų kuo sklandžiau. Kadangi mano ir antras nėštumas nebuvo lengvas (čia dėl mano gimdos fiziologijos), teko pagulėti klinikose ne kartą, tai mačiau visokių atvejų. Buvo ne viena mergina, kuri pastojo beveik iškart po persileidimo (po 1-2-3 mėnesių po persileidimo) ir vėl gulėdavo su gresiančiu pačioje nėštumo pradžioje (paprastai 5-6-7 savaičių).. ..Todėl neskubėkite, išlaukite bent tuos 6 mėnesiukus...
Suprantu, kad sunku išlaukti, bet reikia galvoti protingai ir pasistengti sudaryti kiek įmanoma geresnes sąlygas sekančiam nėštumui.
Aš po persileidimo palaukiau 6 mėnesius, kad organizmas ir gimda atsigautų ir pabandėm. Pirmas bandymas buvo sėkmingas
Mano patarimas. Neskubėkite po persileidimo iškart vėl pastoti: reikia duoti laiko organizmui atsigauti, kad sekantis nėštumas praeitų kuo sklandžiau. Kadangi mano ir antras nėštumas nebuvo lengvas (čia dėl mano gimdos fiziologijos), teko pagulėti klinikose ne kartą, tai mačiau visokių atvejų. Buvo ne viena mergina, kuri pastojo beveik iškart po persileidimo (po 1-2-3 mėnesių po persileidimo) ir vėl gulėdavo su gresiančiu pačioje nėštumo pradžioje (paprastai 5-6-7 savaičių).. ..Todėl neskubėkite, išlaukite bent tuos 6 mėnesiukus...
Suprantu, kad sunku išlaukti, bet reikia galvoti protingai ir pasistengti sudaryti kiek įmanoma geresnes sąlygas sekančiam nėštumui.
QUOTE(SAULUZA @ 2006 11 03, 11:55)
Paprastai po persileidomo gydytojai pataria pastoti ne ankčiau kaip po 3-6 mėnesių.
Dabar turiu 3 metų dukrytę
as pritariu neskubeti!
juk organizmas gauna trauma irgi, nesamone i nesveika dirva gruda seti...
as lauksiu ateinancio birzelio... bandysim kaip siemet i ta pati laika....
mes su vyru zuviukai abudu - noretumem ir 3 mazulelio zuveliuko...
pries6savaites turejau nesivystanti.daktarai sako tyrimus atlikti nebutina.Ar kurios pastojot antra karta ir ar viskas praejo gerai, ir nedarant jokiu tyrimu???.dariau tik kraujo tyrima,nes turejau problemu su inkstais.Atsakymas buvo geras.ir su inkstais ir su kepenim,ir gelezies uztenka ir t.t sake geriau buti negali.Vitaminus tebegeriu skirtus pries pastojima,nesciai ir maitinanciai.Pasiskiepijau ir nuo raudoniukes,nes neturejau to skiepo.Na galdaugiau nieko nereikia.Reikia tiketis,kad antras kartas bus sekmingesnis
QUOTE(cuname @ 2006 12 04, 00:12)
pries6savaites turejau nesivystanti.daktarai sako tyrimus atlikti nebutina.Ar kurios pastojot antra karta ir ar viskas praejo gerai, ir nedarant jokiu tyrimu???.dariau tik kraujo tyrima,nes turejau problemu su inkstais.Atsakymas buvo geras.ir su inkstais ir su kepenim,ir gelezies uztenka ir t.t sake geriau buti negali.Vitaminus tebegeriu skirtus pries pastojima,nesciai ir maitinanciai.Pasiskiepijau ir nuo raudoniukes,nes neturejau to skiepo.Na galdaugiau nieko nereikia.Reikia tiketis,kad antras kartas bus sekmingesnis 
uzjauciu tave brangute ... laikykis....as irgi turejau toki pat likima .. nesidariau jokiu tyrimu...ir gydytojas nieko nesiule.. aisku gal del to kad pirmas nestumas buvo be komplikaciju... tai leido bandyt dar syki... bet nieko nesigauna
sako , kad lyg ir galejo harmonai sutrikti, tai reiketu kontraceptikus pagert ... kad viskas susitvarkytu...bet taip nprisi leliuko , kad nesiryztu
Gal reik issitirti? nuo ko patartumet pradet mergytes?
po persileidimo praejo penkimenesiai, jau su saviskiu siuo metu planuojame. sian dariausi testuka, bet kolkas tik viena juostele...
galbut per anksti darau, nes po pastojimo praejo vos 10 dienu... labai tikiuosi kaledinio stebukliuko...
QUOTE(cuname @ 2006 12 03, 23:12)
pries6savaites turejau nesivystanti.daktarai sako tyrimus atlikti nebutina.Ar kurios pastojot antra karta ir ar viskas praejo gerai, ir nedarant jokiu tyrimu???.
Aš pernai pirmą kartą kai turėjau nesivystantį nėštumą, tai gydytojai jokių tyrimų nedarė, o va viskas pasikartojo antrą kartą ir dar su didelėm komplikacijom, kad vos nenumiriau
Na kas bebūtų, vistiek bandysim trečią kartą