Įkraunama...
Įkraunama...

Pastojimas po persileidimo

Apklausa: Po kiek laiko pavyko pastoti po persileidimo? (151 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Inesute J @ 2006 08 20, 20:02)
KAi mane paguldė į ligoninę mane gydytojai ramino, kad bus viskas gerai i  nieko blogo negresia... bet... verysad.gif

suprantu tave console.gif suteikia tokiu vilciu,o kai jos nepasiteisina buna dar skaudziau.. verysad.gif
Atsakyti
Kolkas dar nebandeme vaikelio, bet planuojame po triju men. gydytoja ligonineje sake bandyti po menesio, bet manau truputi ankstoka. kai nuejau pas savo gydytoja sake geriau bandyti po triju men arba po puse metu ax.gif o kaip gausis ziuresime ax.gif tikiuosi kad viskas ok gausis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaklina @ 2006 08 21, 10:58)
Kolkas dar nebandeme vaikelio, bet planuojame po triju men. gydytoja ligonineje sake bandyti po menesio, bet manau truputi ankstoka. kai nuejau pas savo gydytoja sake geriau bandyti po triju men arba po puse metu  ax.gif  o kaip gausis ziuresime  ax.gif  tikiuosi kad viskas ok gausis  rolleyes.gif

linkiu,kad viskas taip ir bus,kaip tu tikiesi! mirksiukas.gif
Atsakyti

Mes planavome 2-aji mazyli ...su 1-muoju nebuvo jokiu problemu ... taigi net nesusimastydavau apie tokio pobudzio dalykus.....Kai 1 syki apsilankiau pas gydytoja , tai jau turejo buti mazdaug apie 7 sav., o GS atitiko tik 4 sav., taigi gydytojas iskarto itare , kad g.b. nesivystantis nestumas....negalejau patiketi....liepe laukti 2 sav. ... laukiau su dideiu nerimu ir viltimi.... kurios zlugo 08.25 , nes pradejau kraujuoti

08.28 buvau pas gydytoja.... ir jis patvirtino , jo ivyko persileidimas ....neturiu kur detis is sielvarto....tarsi mirtu dalele manes ....

beje, gal galite patarti.... gyd klause ... ar noriu laukti kol pati gimda issivalys , ar daryti valyma (net issigandau)....tai sakiau kad lauksiu... lai gamta viska sutvarko.
ka manote?
Atsakyti
QUOTE(Alute @ 2006 08 31, 18:11)
Mes planavome 2-aji mazyli ...su 1-muoju nebuvo jokiu problemu ... taigi net nesusimastydavau apie tokio pobudzio dalykus.....Kai 1 syki apsilankiau pas gydytoja , tai jau turejo buti mazdaug apie 7 sav., o GS atitiko tik 4 sav., taigi gydytojas iskarto itare , kad g.b. nesivystantis nestumas....negalejau patiketi....liepe laukti 2 sav. ... laukiau su dideiu nerimu ir viltimi.... kurios zlugo 08.25 , nes pradejau kraujuoti

08.28 buvau pas gydytoja.... ir jis patvirtino , jo ivyko persileidimas ....neturiu kur detis is sielvarto....tarsi mirtu dalele manes ....

beje, gal galite patarti.... gyd klause ... ar noriu laukti kol pati gimda issivalys , ar daryti valyma (net issigandau)....tai sakiau kad lauksiu... lai gamta viska sutvarko.
ka manote?

Kai pradėjau kraujuoti, aš nuvažiavau į ligoninę. Daktaras patvirtino nesivystantį neštumą, pasakė iškart kitą dieną reikės daryti valymą. Nes jeigu organizmas pats blogai išsivalis turėsiu didesnių nemalonumų. Jeigu įvyko tai, kas įvyko,tada jau reikia pagalvoti apie savo sveikatą, jei norėsiu turėti dar leliuką. Valymą man darė sausį mėn., poto reikėjo pagerti tablėčių, vitaminų ir pusė metų pasisaugoti nuo neštumo. Dabar padariau reikalingų tyrimų, viskas gerai, daktarė davė žalią šviesą, galime bandyti planuoti iš naujo. P.S. Kas dėl valymo, irgi bijojau nes buvo pirma karta, bet įleido vaistų, užmigau ir nieko nepajutau. Pirmom dienom ir man buvo sunku, bet tikėti,kad bus viskas gerai reikia visada. Laikikis...
Atsakyti
QUOTE(Džoni @ 2006 08 31, 19:43)
Kai pradėjau kraujuoti, aš nuvažiavau į ligoninę.  Daktaras patvirtino nesivystantį neštumą, pasakė iškart kitą dieną reikės daryti valymą. Nes jeigu organizmas pats blogai išsivalis turėsiu didesnių nemalonumų. Jeigu įvyko tai, kas įvyko,tada jau reikia pagalvoti apie savo sveikatą, jei norėsiu turėti dar leliuką. Valymą man darė sausį mėn., poto reikėjo pagerti tablėčių, vitaminų ir pusė metų pasisaugoti nuo neštumo. Dabar padariau reikalingų tyrimų, viskas gerai, daktarė davė žalią šviesą, galime bandyti planuoti iš naujo. P.S. Kas dėl valymo, irgi bijojau nes buvo pirma karta, bet įleido vaistų, užmigau ir nieko nepajutau. Pirmom dienom ir man buvo sunku, bet tikėti,kad bus viskas gerai reikia visada. Laikikis...

ačiū už palaikymą.... rytoj eisiu dar pas gydytoją ... žiurėsiu ką pasakys... prieš tai konsultvausi su kt. 2 gyddytojais, tai abu vienareikšmiškai kartojo - kad geriau kai viskas naturaliai išsivalo...tada ir planuoti galima nieko nelaukus .... o mes labai jau norime 2-ojo leliaus ...jau gyvenome su ta mintim.. ir štai tau verysad.gif
Atsakyti
Po nesėkmingo nėštumo ir vėl pamačiau II. Tik panašu, kad ir jis kirba ant plauko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2006 09 01, 09:58)
Po nesėkmingo nėštumo ir vėl pamačiau II. Tik panašu, kad ir jis kirba ant plauko  verysad.gif

viskas bus ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2006 09 01, 08:58)
Po nesėkmingo nėštumo ir vėl pamačiau II. Tik panašu, kad ir jis kirba ant plauko  verysad.gif

Tikiuosi, kad sis kartas bus sekmingas, tegul niekas nedrista kabot ant plauko... Laikykis ir sekmes
Atsakyti
QUOTE(Alute @ 2006 08 31, 19:11)
ka manote?

paciai psichologiski butu lengviau,jei issivalytum pati bent dalinai (ta prasme jei vaikiukas pats iskristu),bet manau,kad gerau bus,jei isvalys likucius,nes paskui dar daugiau blogu dalyku gali buti... console.gif uzjauciu jusu seima,laikas isgyydys zaizdas,pamatysi,greiti jau vel lauksit antrojo mazylio ir tikiu,kad sekmingai mirksiukas.gif

nebuk tokia pesimiste,greit nosyte virsun,nes vaikiukui irgi liudna!:nono pasistenk buti linksmesne,daug ilsekis ir svarbiausia- nesijaudink! tikek,kad viskas bus gerai,nes TURI BUTI GERAI! friends.gif
Atsakyti
nestuke.gif [quote=giedree_grey,2006 09 02, 20:34]
paciai psichologiski butu lengviau,jei issivalytum pati bent dalinai (ta prasme jei vaikiukas pats iskristu),bet manau,kad gerau bus,jei isvalys likucius,nes paskui dar daugiau blogu dalyku gali buti... console.gif uzjauciu jusu seima,laikas isgyydys zaizdas,pamatysi,greiti jau vel lauksit antrojo mazylio ir tikiu,kad sekmingai mirksiukas.gif

aciu, giedree_grey....jau buvau 09.01 pas gydytoja , tai jis sake , kad jau viskas beveik issivale savaime, dabar tik labai mazai mazai rudu isskyru atisranda...liepe ateit po 2 sav. , nes dabar atostogaus.... kad dar isitikint, kad viskas tvarkoj... tikiuosi , kad greit galesime vel planuoti nestuke.gif .. labai to laukiame
Papildyta:

Na, nenusimink sitaip...nerimas blogiausias pakeleivis siuo metu....beje, o kodel kirba?... kas nutiko...?
Atsakyti
QUOTE(Alute @ 2006 09 04, 20:47)
nestuke.gif

Na, nenusimink sitaip...nerimas blogiausias pakeleivis siuo metu....beje, o kodel kirba?... kas nutiko...?

Esu rami kaip niekada, tiesiog susitaikiau su pasėkmėm. Dėl PRL kvailiojimo galiu persileisti. Jei pavyks išnešioti iki kol susiformuos placenta, jau tada galėsiu atsikvėpti. Bet deja mano BT labai liūdina. verysad.gif
Atsakyti