Sveikos merginos,
As vis dar vargstu su savo projektuku

,keli klausimukai svarbus iskyle yra:
1.Man projekta padare eskizini, nesimato vaizdo viso, man is to piesinio sunku isivaizduoti pilna vaizda, ar jie turi padaryti man vaizdini brezinuka (jei prasysiu),projektuotojas braizo ant didelio lapo su piestuku,man gaila jo laiko,nes jei kazka keiciam vel jis turi su ranka braizyti is naujo
2.Idesiu dar pakeista brezinuka savo, su apacia viskas aisku, visur BLUM Blumotion stalciai, is viso 11 ju gaunasi, ten kur tos 3 spintukes ,tai vidurine indaplove bus, saldytuvas pastatomas, man iskilo klausimas su tom spintelem po garintuvo, jos 45*60 ju stoves 3 ,nes jei didinu spinteles kaina lb iskyla vel..uz si projektuka kaina mazdaug 8000Lt k,nebenoriu kelti kainos virtuvinio,todel ir maziname tas virsutines spinteles....gal kokiu nuomoniu argumetuotu parasytume.......
3.kazkas sake,kad indaplove geriau salia orkaites kur tie 3 ilgi stalciai, atseit geriau arciau kriaukles...KAIP MANOTE?

3 piesinukas maotsi tos spinteles del kuriu pasimetus esu, jos dbr kabo nuo stalvirsio apie 70cm aukstyje, man tai per aukstai atrodo, kai sakau nuleiskime zemiau, sako atseit negraziai atrodys, viena puse auksta o spintelkes zemai...pasimetus juodai esu
atrodytu jos panasiia kaip cia

man per ausktai jos kabo vistiek....
Yen kampe kur eina saldytuvas, orkaite ir sekanti spinta kur uzsisuka link garintuvo tai bus kazkas panasuas i sia spintele-sandeliuka

Is viso pradedu galvoti gal per didelis virtuvinis