QUOTE(elva @ 2010 03 19, 22:06)
Neeri, jei tau tikrai pavyksta nekreipti demesio i kitu issakytas mintis, tada tu - saunuole tikrai labai gerbiu tokius zmones

, nes as pati lyg ir neimu i galva del vienos ar kitos kitu issakytos kritikos, o su laiku, ziurek, ir pati pradedu galvot - na, byn, kodel as visgi dariau taip, o ne kitaip...
Na, bet jei tu tikrai nepriimsi to kaip kritika, o tik kaip kitoki skonio supratima, tada galiu pasakyti, ka buciau dariusi pagal save

.
Na visu pirma, as ta indauja, kur su
vivaidejomis taip siuleme

, isivaizdavau kur kas zemesne - na maximum gal 1,40 m aukscio (tu pati kazkur lyg buvai rasiusi, kad zadi daryt 1,50 m aukscio - ar as kazka maisau

). Na tiesiog man sitoks aukstis mielesnis akiai, vaizdas butu vizualiai lengvesnis ir visa stikline vitrina butu buvusi daugiau akiu lygyje - man butent sita dali ir norejosi akcentuoti... Ir apskritai, sita indauja buciau visa dariusi is vienos spalvos, blizgios plokstes - tiek sonus, tiek dureles, be jokio remo (arba jei reminciau, tai storesniu kantu ir kokia nors kontrastingesne spalva - tiesiog MAN taip graziau

). Na ir siaip, jei tai butu mano virtuve, visur spinteliu dureles buciau dariusi per visa spinteles ploti (kad nesimatytu jokiu soniniu remu). Ir, kaip jau buvau minejusi dar darydama ta projektuka, tai "mano" spalvos butu buvusios tokios: tiek dureles, tiek karkasas - is vienos plokstes (blizgios baltos arba dramblio kaulo), o stalvirsis - siek tiek tamsesnis. Na, pvz. spalvos galetu buti kaip cia:

Tai va, kaip matai, cia tiesiog tokie dalykai, kur nei viena puse nebus teisi del pasirinkimo - tiesiog vienam grazu viena, kitam - kita
Tiesa, labai smagu buvo perskaityt paskutini tavo posta - taip ir toliau
Va būtent, kad svarbu mokėti atsirinkti tai kas mums reikalinga, o visa kita
Indauja žadėjau daryti 150cm, bet paskui suabejojau dėl dviejų dalykų, ar kvadratinė indauja gražiai žiūrėsis (nes plotis jos 150cm) ir kaip apžorai prireikė daugiau vietos

Dėl spalvų tai nesukau galvos, kokia virtuvė tokią ir indaują padariau, o dėl kantų aš jų norėjau storesnių (kaip tos indaujos kur vivaidėjos buvo kažkada įmetusi), bet kaip matau mūsuose dar meistrai ne visi gali padaryti tai ko norima.
O tas rėmas, ale stilius mano virtuvėje ir kainavęs pinigėlių papildomų ne litą kitą, tai jau čia krūtai turėjo būti

Bet kaip ir minėjau man jis turėjo būti dar storesnis, kad tikrai žiūrėtųsi.
O dėl spalvų kaip susišvietė, tai taip ir nusprendžiau, gerai dar , kad ne bordo su pilka, kaip buvo manyta daryti
Smagu buvo išgirsti nuomonę
QUOTE(Liusii @ 2010 03 19, 22:14)
nu jei idomu tai imetu

gartraukio taip ir neisigijom
Labai tvarkinga, daili virtuvukė . Už tokius pinigėlius, tai super

O mes gartraukį įsigijom, pasikabinom, bet taip ir nepajungėm