Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(Neeri @ 2010 03 19, 21:27)
tongue.gif Na turbūt nesupratai manęs, man labai smalsu žinoti ką būtum darius kitaip ir kas nepatiko mano virtuvėje ir kaip būtum dariusi, gal kam kitam bus ir naudinga planuojant savo baldus, o man įdomu. (Aš paklausiau be jokios potekstės ir su gera nuotaika, tiesiog man idomu šiaip žinoti  biggrin.gif ) .

Šiandien prasivaliau virtuvukę, pajungė vandenį jau, pasistačiau kavos aparatą ir po visos darbo dienos visai dzin buvo kas kur ten ne taip (bet meistrai vistiek turės pataisyti kai ką  lotuliukas.gif )

Neeri, jei tau tikrai pavyksta nekreipti demesio i kitu issakytas mintis, tada tu - saunuole thumbup.gif tikrai labai gerbiu tokius zmones smile.gif , nes as pati lyg ir neimu i galva del vienos ar kitos kitu issakytos kritikos, o su laiku, ziurek, ir pati pradedu galvot - na, byn, kodel as visgi dariau taip, o ne kitaip... doh.gif biggrin.gif
Na, bet jei tu tikrai nepriimsi to kaip kritika, o tik kaip kitoki skonio supratima, tada galiu pasakyti, ka buciau dariusi pagal save drinks_cheers.gif .
Na visu pirma, as ta indauja, kur su vivaidejomis taip siuleme blush2.gif , isivaizdavau kur kas zemesne - na maximum gal 1,40 m aukscio (tu pati kazkur lyg buvai rasiusi, kad zadi daryt 1,50 m aukscio - ar as kazka maisau g.gif ). Na tiesiog man sitoks aukstis mielesnis akiai, vaizdas butu vizualiai lengvesnis ir visa stikline vitrina butu buvusi daugiau akiu lygyje - man butent sita dali ir norejosi akcentuoti... blush2.gif Ir apskritai, sita indauja buciau visa dariusi is vienos spalvos, blizgios plokstes - tiek sonus, tiek dureles, be jokio remo (arba jei reminciau, tai storesniu kantu ir kokia nors kontrastingesne spalva - tiesiog MAN taip graziau smile.gif ). Na ir siaip, jei tai butu mano virtuve, visur spinteliu dureles buciau dariusi per visa spinteles ploti (kad nesimatytu jokiu soniniu remu). Ir, kaip jau buvau minejusi dar darydama ta projektuka, tai "mano" spalvos butu buvusios tokios: tiek dureles, tiek karkasas - is vienos plokstes (blizgios baltos arba dramblio kaulo), o stalvirsis - siek tiek tamsesnis. Na, pvz. spalvos galetu buti kaip cia:
user posted image
Tai va, kaip matai, cia tiesiog tokie dalykai, kur nei viena puse nebus teisi del pasirinkimo - tiesiog vienam grazu viena, kitam - kita mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Tiesa, labai smagu buvo perskaityt paskutini tavo posta - taip ir toliau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2010 03 19, 17:55)
Tai zinoma, kad idomu smile.gif Man atrodo daugumai idomu pamatyt forumieciu virtuves smile.gif
Laukiam laukiam foto smile.gif

QUOTE(Neeri @ 2010 03 19, 23:27)

O man labai idomu kaip toji virtuvukė atrodo.

nu jei idomu tai imetu biggrin.gif gartraukio taip ir neisigijom doh.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2010 03 19, 22:14)
nu jei idomu tai imetu  biggrin.gif gartraukio taip ir neisigijom  doh.gif

Labai simpatiška virtuvė, o dėl kainos tai net nepatikėjau blush2.gif Geri laikai buvo smile.gif Taip įdomiai išdėstytos spintelės , stalčiai , patinka , kad nesuvienodinta viskas 4u.gif
Atsakyti
Neri,labai graži spalva jūsų virtuvinio, o išplanavimas laabai panašus į mūsų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2010 03 19, 22:06)
Neeri, jei tau tikrai pavyksta nekreipti demesio i kitu issakytas mintis, tada tu - saunuole  tikrai labai gerbiu tokius zmones smile.gif , nes as pati lyg ir neimu i galva del vienos ar kitos kitu issakytos kritikos, o su laiku, ziurek, ir pati pradedu galvot - na, byn, kodel as visgi dariau taip, o ne kitaip...
Na, bet jei tu tikrai nepriimsi to kaip kritika, o tik kaip kitoki skonio supratima, tada galiu pasakyti, ka buciau dariusi pagal save drinks_cheers.gif .
Na visu pirma, as ta indauja, kur su vivaidejomis taip siuleme blush2.gif , isivaizdavau kur kas zemesne - na maximum gal 1,40 m aukscio (tu pati kazkur lyg buvai rasiusi, kad zadi daryt 1,50 m aukscio - ar as kazka maisau g.gif ). Na tiesiog man sitoks aukstis mielesnis akiai, vaizdas butu vizualiai lengvesnis ir visa stikline vitrina butu buvusi daugiau akiu lygyje - man butent sita dali ir norejosi akcentuoti...  Ir apskritai, sita indauja buciau visa dariusi is vienos spalvos, blizgios plokstes - tiek sonus, tiek dureles, be jokio remo (arba jei reminciau, tai storesniu kantu ir kokia nors kontrastingesne spalva - tiesiog MAN taip graziau smile.gif ). Na ir siaip, jei tai butu mano virtuve, visur spinteliu dureles buciau dariusi per visa spinteles ploti (kad nesimatytu jokiu soniniu remu). Ir, kaip jau buvau minejusi dar darydama ta projektuka, tai "mano" spalvos butu buvusios tokios: tiek dureles, tiek karkasas - is vienos plokstes (blizgios baltos arba dramblio kaulo), o stalvirsis - siek tiek tamsesnis. Na, pvz. spalvos galetu buti kaip cia:
user posted image
Tai va, kaip matai, cia tiesiog tokie dalykai, kur nei viena puse nebus teisi del pasirinkimo - tiesiog vienam grazu viena, kitam - kita mirksiukas.gif 
Tiesa, labai smagu buvo perskaityt paskutini tavo posta - taip ir toliau

Va būtent, kad svarbu mokėti atsirinkti tai kas mums reikalinga, o visa kita irnesakyk.gif
Indauja žadėjau daryti 150cm, bet paskui suabejojau dėl dviejų dalykų, ar kvadratinė indauja gražiai žiūrėsis (nes plotis jos 150cm) ir kaip apžorai prireikė daugiau vietos hihihi.gif Dėl spalvų tai nesukau galvos, kokia virtuvė tokią ir indaują padariau, o dėl kantų aš jų norėjau storesnių (kaip tos indaujos kur vivaidėjos buvo kažkada įmetusi), bet kaip matau mūsuose dar meistrai ne visi gali padaryti tai ko norima.
O tas rėmas, ale stilius mano virtuvėje ir kainavęs pinigėlių papildomų ne litą kitą, tai jau čia krūtai turėjo būti new_russian.gif Bet kaip ir minėjau man jis turėjo būti dar storesnis, kad tikrai žiūrėtųsi.
O dėl spalvų kaip susišvietė, tai taip ir nusprendžiau, gerai dar , kad ne bordo su pilka, kaip buvo manyta daryti karsta.gif
Smagu buvo išgirsti nuomonę friends.gif

QUOTE(Liusii @ 2010 03 19, 22:14)

user posted image

Labai tvarkinga, daili virtuvukė . Už tokius pinigėlius, tai super thumbup.gif O mes gartraukį įsigijom, pasikabinom, bet taip ir nepajungėm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2010 03 19, 15:49)
Reniau 4u.gif jei buitines reik vilniuje, galiu duoti kontaktus. susipirkau visa buitine AEG i virtuve. patenkinta ir kainom ir greitu pristatymu smile.gif pirkom daug, tai leidosi i derybas bigsmile.gif

Gal galima kontaktus ir man į až ax.gif Dairausi orkaitės AEG, gal ten pigiau rasčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2010 03 19, 23:14)

Labai smagi virtuvele, tikrai nepasakyciau, kad daryta pries 7 metus. Ar cia laikas taip greitai bega? g.gif
Patinka, kad ir buitine jau imontuota smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konfetee: 20 kovo 2010 - 09:29
QUOTE(elva @ 2010 03 19, 23:06)
Neeri, jei tau tikrai pavyksta nekreipti demesio i kitu issakytas mintis, tada tu - saunuole thumbup.gif tikrai labai gerbiu tokius zmones smile.gif , nes as pati lyg ir neimu i galva del vienos ar kitos kitu issakytos kritikos, o su laiku, ziurek, ir pati pradedu galvot - na, byn, kodel as visgi dariau taip, o ne kitaip... doh.gif  biggrin.gif
Na visu pirma, as ta indauja, kur su vivaidejomis taip siuleme blush2.gif , isivaizdavau kur kas zemesne - na maximum gal 1,40 m aukscio (tu pati kazkur lyg buvai rasiusi, kad zadi daryt 1,50 m aukscio - ar as kazka maisau g.gif ). Na tiesiog man sitoks aukstis mielesnis akiai, vaizdas butu vizualiai lengvesnis ir visa stikline vitrina butu buvusi daugiau akiu lygyje - man butent sita dali ir norejosi akcentuoti... blush2.gif Ir apskritai, sita indauja buciau visa dariusi is vienos spalvos, blizgios plokstes - tiek sonus, tiek dureles, be jokio remo (arba jei reminciau, tai storesniu kantu ir kokia nors kontrastingesne spalva - tiesiog MAN taip graziau smile.gif ). Na ir siaip, jei tai butu mano virtuve, visur spinteliu dureles buciau dariusi per visa spinteles ploti (kad nesimatytu jokiu soniniu remu). Ir, kaip jau buvau minejusi dar darydama ta projektuka, tai "mano" spalvos butu buvusios tokios: tiek dureles, tiek karkasas - is vienos plokstes (blizgios baltos arba dramblio kaulo), o stalvirsis - siek tiek tamsesnis. Na, pvz. spalvos galetu buti kaip cia:
user posted image
Tai va, kaip matai, cia tiesiog tokie dalykai, kur nei viena puse nebus teisi del pasirinkimo - tiesiog vienam grazu viena, kitam - kita mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif
Tiesa, labai smagu buvo perskaityt paskutini tavo posta - taip ir toliau thumbup.gif

as tai laukiu kito etapo- kai Neeri susitvarkys, bus idetos durys, uzkabintos romanetes (ar kt.) kai bus "apgyvendinta" virtuvele-ant palanges kelios geles, indaujoj oranzines lekstes smile.gif na ir tada kelios foto- gerai parinkus fotografuojama pozicija ir mes turesime topine virtuve nr.2
topine del to kad nepabijota keliu spalvu naudojimo-oranzine cia is vis labai aktyvi...
jeigu dar ta oranza pervestu per visa pirma auksta tai gautusi kaip ir stilius-turiu omeny ne sienas-na koks oranzinis kailis po kavos staliuku, oranzines taures ant pietu stalo, gal net koks sviestuvas su keliais oranzo elementais arba kreslas prie zidinio smile.gif tongue.gif
na kaip cia nerealiai daug spalvu-mano nuomone sis interjeras siais metais taps tautos interjeru smile.gif)) thumbup.gif
http://interjeras.lt...gyvenamasis-467

Atsakyti
sveikutes

ir as radau atsitiktinai sia temele labai noriu ir as pasigirti nauju pirkiniu-virtuve- bet nemoku ideti nuotraukos ax.gif gal kas busit gera ir paaiskinsit 4u.gif labai lauksiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vivaidejos @ 2010 03 20, 11:35)

Merginos, nepykit, kad kalbu ne į temą, bet tai vistiek susiję su jūsų namais. Aš labai ilgai žiūrėjau į šį darbą..labai ilgai, nes niekaip negalėjau sau atsakyti patinka man šitas darbas ar ne. Rodos, suskilau į dvi dalis, viena sako "įdomu ir originalu", o kita sako "nesubtilu, pernelyg akiplėšiškai sumanipuliuota spalvomis". Iš vienos pusės interjeras kelia nuotaiką, iš kitos pusės tai kas priskiriama kaip autorės stiliui (atkreipkite dėmesį į stalo kojas-jos visuose interjeruose yra (beveik) vienodos), tokį dalyką aš vadinu gal šiokia tokia tinginyste paieškoti ką nors įdomesnio (ne tik kojos, bet ir kitos detalės man krenta į akis, kaip "copy - paste"). Kažkaip norėtųsi matyti autorės įvairiapusiškumą, ne tik pastoviai minkyti tą patį, ką jau sukūrė. Bet bendrai, jos kūryba išskirtinė.

Neeri virtuvė smagi, tik gal aš patarčiau neužsiciklinti ant oranžinės, o įvesti pvz kabančio šviestuvo spalvą...hm... gal kažko žalsvo ar gelsvo (jeigu jau lėkštės ir taurės bus oranžinės).
Esu beveik pabaigusi vieną kurtą namo projektą, virtuvės-valgomojo zona buvo įrengta standartinė "kremas-kava-kakava", tai šviestuvą pasiūliau pakabinti oranžinį skaidrų, kad sukeltų apetitą ir užuolaidose keletą intarpų su oranžiniais akcentais. Įkeliu foto trumpam, nes dar ne viskas baigta. Virtuvė-venge su kremu, foto nededu, tik kai išbaigsiu iki galo, parodysiu.

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Interdiz: 20 kovo 2010 - 12:04
QUOTE(lolima @ 2010 03 20, 12:54)
sveikutes

ir as radau atsitiktinai sia temele labai noriu ir as pasigirti nauju pirkiniu-virtuve- bet nemoku ideti nuotraukos  ax.gif gal kas busit gera ir paaiskinsit  4u.gif labai lauksiu  4u.gif

Cia aprasyta smile.gif Laukiam foto
http://www.supermama...howtopic=248919
Atsakyti
QUOTE(lolima @ 2010 03 20, 11:54)
ir as radau atsitiktinai sia temele labai noriu ir as pasigirti nauju pirkiniu-virtuve- bet nemoku ideti nuotraukos  ax.gif gal kas busit gera ir paaiskinsit  4u.gif labai lauksiu  4u.gif

Pamėginsiu tau aprašyti kaip aš darau:
1. Atsidarau www.tinypic.com internetinį puslapį, galima ir per kitus puslapius...
2.Spaudžiu lentelės File langelyje parinkti ( suklydus, spausdžiu kairėje viršuje Upload)
3.Atsidariusioje lentelėje surandu kur padėta yra mano kompiuteryje nuotrauka , ją pažymiu kairiu pelytės klavišu ir spaudžiu lentelės apačioje open
4. Tada lentelė, iš kurios noriu įkelti nuotrauką išnyksta ir tinypic.com lentelėje langelyje Resize mėlynos rodyklėlės pagalba nustatau reikiamą nuotraukos dydį , priklausomai nuo tavo nuotraukos dydžio ir, kad neištampytų SM puslapio, tada spaudžiu upload now
5.Nukopijuoju adresą iš antros eilutės, jos pavadinimas yra IMG Code for Forums & Message Boards ir darai paste atsakant žinutėje, tada paspaudi peržiūrėti žinutę ir , jei matai, kad nuotraukytė per didelė, pamėgink vėl iš naujo pakrauti nuotrauką, sumažindama jį per langelį resize 4u.gif
p.s. kopijuodama adresą turi nenuvesti į šoną rodyklėlės ir kopijuoti greitai, kopijuojama eilutė turi pajuodoti..

Atsakyti