Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(Interdiz @ 2010 03 20, 12:55)

Kažkaip norėtųsi matyti autorės įvairiapusiškumą, ne tik pastoviai minkyti tą patį, ką jau sukūrė. Bet bendrai, jos kūryba išskirtinė.

kuo prekiauja, tą ir naudoja; ne tik baldai, daug fragmentų atsikartoja.... O gal kaip tik užsakovai nori matyti tą, dėl ko renkasi ją... rolleyes.gif Nustebius, jei tai bus Tautos interjeras. Nors aš visom keturiom
Atsakyti
QUOTE(Spyglienė @ 2010 03 20, 14:01)
kuo prekiauja, tą ir naudoja; ne tik baldai, daug fragmentų atsikartoja.... O gal kaip tik užsakovai nori matyti tą, dėl ko renkasi ją...  rolleyes.gif Nustebius, jei tai bus Tautos interjeras. Nors aš visom keturiom

Aš visą laiką žiūrėjau į šių konkursų dalyvius su didžiu įsitikinimu, kad "kai užaugsiu tiek, kad nebūtų gėda" ir aš dalyvausiu šiame konkurse. Kritikuoti lengva, o būti pačiam kaip dalyviui ir atlaikyti kritikos ataką nėra lengva (nors gal ir sveika). Žinau, kad dalyvausiu, greičiausiai, ateinančiais metais. Reikia padaryti tokį darbą, kuris nebūtų pigi manipuliacija ir pataikavimas liaudžiai, norisi sukurti ką nors konceptualaus, galbūt ne visiems suprantamo, bet turinčio vertę blush2.gif Ir žinot, labai geras fotografas turi įtakos visame šitame reikale (konkurse). Mano visos čia SM rodytos foto yra pleškintos su paprastu fotiku, bet pasitelkus į fotografavimą atitinkamą įrangą, gali atskleisti visą erdvę (nes paprastas fotikas tiesiog "neapžioja" erdvės)
Tautos interjerą laimėjo šita kūrėja
http://interjeras.lt...gyvenamasis-460
http://gyvenimas.del...s.d?id=30174355
Atsakyti
QUOTE(Interdiz @ 2010 03 20, 14:14)

Vienas graziausiu interjeru, ne karta i ji ziurejau, toks sviesus ir jaukus wub.gif wub.gif wub.gif O pas mus Lietuvoj tos sviesos taip truksta...
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2010 03 20, 14:18)
Vienas graziausiu interjeru, ne karta i ji ziurejau, toks sviesus ir jaukus  wub.gif  wub.gif  wub.gif  O pas mus Lietuvoj tos sviesos taip truksta...

Man irgi labai labai smile.gif Kai pirmą kartą pamačiau, pamaniau- va, norėčiau tokios interjeristės savo namuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Interdiz @ 2010 03 20, 11:55)

Kažkaip norėtųsi matyti autorės įvairiapusiškumą, ne tik pastoviai minkyti tą patį, ką jau sukūrė. Bet bendrai, jos kūryba išskirtinė.

Neeri virtuvė smagi, tik gal aš patarčiau neužsiciklinti ant oranžinės, o įvesti pvz kabančio šviestuvo spalvą...hm... gal kažko žalsvo ar gelsvo (jeigu jau lėkštės ir taurės bus oranžinės).
Esu beveik pabaigusi vieną kurtą namo projektą, virtuvės-valgomojo zona buvo įrengta standartinė "kremas-kava-kakava", tai šviestuvą pasiūliau pakabinti oranžinį skaidrų, kad sukeltų apetitą ir užuolaidose keletą intarpų su oranžiniais akcentais. Įkeliu foto trumpam, nes dar ne viskas baigta. Virtuvė-venge su kremu, foto nededu, tik kai išbaigsiu iki galo, parodysiu.

user posted image

Man tai tiek vivaideju, tiek Interdiz pasiulyti variantai atrodo vienodai grazus drinks_cheers.gif (Neeri, atkreipk demesi i tai, ka pataria profesionalai mirksiukas.gif biggrin.gif ) Interdiz, as kazkaip maniau, kad Jus kuriate labiau klasikini stiliu - o stai sitoj nuotraukoj - modernas thumbup.gif Zaviuosi Jusu ivairiapusiskumu thumbup.gif
Tiesa, jei jau pradejom kalbeti "ne i tema" blush2.gif (kita vertus, o kokioj temoj apie tai kalbeti? g.gif unsure.gif ), tai prie issakytu Interdiz minciu as irgi prisidesiu...As asmeniskai labai buvau suzaveta dizaineres Liuboves Budiuk darbais (na, tiesiog jos stilius - mano skonio: kontrasto principo interjerai, su dominuojancia kuria nors viena ryskia spalva), o dar tiksliau sakant, suzavejo pirmas jos darbas. Kai pamaciau antra jos kurta modernu interjera, tai net nepaziurejusi i autoriau pavarde, atspejau, kad tai butent jos kurtas interjeras, nes daugybe detaliu ir apskritai visa ta nuotaika ir stilius - is pirmojo interjero unsure.gif ...Na bet kai naujausiame "IVD" numeryje pamaciau paskutini jos kurta interjera (kuris, beje man is jos darbu atrodo graziausias ir kuriame pati su mielu noru noreciau gyventi tongue.gif ), tai tikrai nusivyliau jos, kai dizaineres kurybiskumu... schmoll.gif Nes tai, ka pamaciau, jau liaudiskai tariant - "štampovke"... doh.gif (tos pacios grindines plyteles, tas pats stalas ir pan., ir netgi tos ryskios spalvos ivedimas paremtas tuo paciu principu!) Toks jausmas, kad pati dizainere iki galo nebuvo patenkinta pirmuoju ar antruoju savo kuriniu, tai savo ta pacia minti vis tobilino iki trecio interjero...Idomu, koks bus sekantis jos darbas?! g.gif
Atsakyti
QUOTE(Interdiz @ 2010 03 20, 13:14)

QUOTE(konfetee @ 2010 03 20, 13:18)
Vienas graziausiu interjeru, ne karta i ji ziurejau, toks sviesus ir jaukus  wub.gif  wub.gif  wub.gif  O pas mus Lietuvoj tos sviesos taip truksta...

drinks_cheers.gif super interjeras, pati uz ji prabalsavau Delfyje smile.gif Labi grazios spalvos, neperkrauta, subtilu, nieko ekstremalaus. Zodziu tai - ko noreciau savo namuose smile.gif wub.gif
Atsakyti
sveikutes turiu klausimeli gal pas kuria yra istraukiamas rozeciu blokas is virsutiniu spinteliu nes pas mane is pastatomu nera vietos >Vokiskam kataloge maciau idomu ar yra lietuvoj ir kiek kainuoja.Man kazkaip nesinori razeciu ant sienos g.gif
Atsakyti
Gal pas ka baldai is egger ploskte finu medis yra pagaminti? As prie sitos plosktes butent ir linkstu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vivaidejos @ 2010 03 20, 10:35)
as tai laukiu kito etapo- kai Neeri susitvarkys, bus idetos durys, uzkabintos  romanetes (ar kt.) kai bus "apgyvendinta" virtuvele-ant palanges kelios geles, indaujoj oranzines lekstes smile.gif  na ir tada kelios foto- gerai parinkus fotografuojama pozicija ir mes turesime topine virtuve nr.2
topine del to kad nepabijota keliu spalvu naudojimo-oranzine cia is vis labai aktyvi...
jeigu dar ta oranza pervestu per visa pirma auksta tai gautusi kaip ir stilius-turiu omeny ne sienas-na koks oranzinis kailis po kavos staliuku, oranzines taures ant pietu stalo, gal net koks sviestuvas su keliais oranzo elementais arba kreslas prie zidinio smile.gif  tongue.gif
na kaip cia nerealiai daug spalvu-mano nuomone sis interjeras siais metais taps tautos interjeru smile.gif)) thumbup.gif
http://interjeras.lt...gyvenamasis-467

Po truputi tvarkausi tvarkausi , kai jau bus finišas, o su durim dar tikrai užtruks, tai pasirodysiu biggrin.gif

Pas mus toks ale oranžas per visą pirmą aukštą išskyrus svetainę eina ir kyla į antrą aukštą. Tik skiriasi atspalvis ir dažymo būdas, visur skirtingas dekoratyvinis dažymas ax.gif Aš ir norėjau spalvos vientisumo pirmame aukšte, bet ne vienodumo, tai ir gavosi biggrin.gif
Pas mus name apskritai dažymo stilių ir dekorų apstu, kas ateina net nesupranta kas čia pas mus padaryta lotuliukas.gif O pridaryta tai ooooo tongue.gif

QUOTE(Interdiz @ 2010 03 20, 11:55)

Neeri virtuvė smagi, tik gal aš patarčiau neužsiciklinti ant oranžinės, o įvesti pvz kabančio šviestuvo spalvą...hm... gal kažko žalsvo ar gelsvo (jeigu jau lėkštės ir taurės bus oranžinės).
Esu beveik pabaigusi vieną kurtą namo projektą, virtuvės-valgomojo zona buvo įrengta standartinė "kremas-kava-kakava", tai šviestuvą pasiūliau pakabinti oranžinį skaidrų, kad sukeltų apetitą ir užuolaidose keletą intarpų su oranžiniais akcentais. Įkeliu foto trumpam, nes dar ne viskas baigta. Virtuvė-venge su kremu, foto nededu, tik kai išbaigsiu iki galo, parodysiu.

user posted image

Jaukus interjeras foto thumbup.gif

Jau oranžinės ir taip daug, tai kitka virtuvėje daerinsiu su baldų spalva, o kaip minėjo ir viva ir jūs, tai akcentų tokių lengvų oranžinių galima bus dėti.
Atsakyti
QUOTE(daivulle @ 2010 03 20, 15:10)
sveikutes turiu klausimeli gal pas kuria yra istraukiamas rozeciu blokas is virsutiniu spinteliu nes pas mane is pastatomu nera vietos >Vokiskam kataloge maciau idomu ar yra lietuvoj ir kiek kainuoja.Man kazkaip nesinori razeciu ant sienos g.gif

kazkurioje temoje anksciau buvo ideta nuorodu su nuotraukom g.gif kiek pamenu, kaina buvo apie 600lt, tai noras itariu daug kam praejo... 4u.gif
Atsakyti
PLOKSTE FINU MEDIS DRYZUOTA GAL doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Interdiz @ 2010 03 20, 13:14)
Aš visą laiką žiūrėjau į šių konkursų dalyvius su didžiu įsitikinimu, kad "kai užaugsiu tiek, kad nebūtų gėda" ir aš dalyvausiu šiame konkurse. Kritikuoti lengva, o būti pačiam kaip dalyviui ir atlaikyti kritikos ataką nėra lengva (nors gal ir sveika). Žinau, kad dalyvausiu, greičiausiai, ateinančiais metais. Reikia padaryti tokį darbą,  kuris nebūtų pigi manipuliacija ir pataikavimas liaudžiai, norisi sukurti ką nors konceptualaus, galbūt ne visiems suprantamo, bet turinčio vertę  blush2.gif  Ir žinot, labai geras fotografas turi įtakos visame šitame reikale (konkurse). Mano visos čia SM rodytos foto yra pleškintos su paprastu fotiku, bet pasitelkus į fotografavimą atitinkamą įrangą, gali atskleisti visą erdvę (nes paprastas fotikas tiesiog "neapžioja" erdvės)
http://gyvenimas.del...s.d?id=30174355

Interdiz, skaitai mano mintis blush2.gif pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti