QUOTE(Interdiz @ 2010 03 20, 11:55)
Kažkaip norėtųsi matyti autorės įvairiapusiškumą, ne tik pastoviai minkyti tą patį, ką jau sukūrė. Bet bendrai, jos kūryba išskirtinė.
Neeri virtuvė smagi, tik gal aš patarčiau neužsiciklinti ant oranžinės, o įvesti pvz kabančio šviestuvo spalvą...hm... gal kažko žalsvo ar gelsvo (jeigu jau lėkštės ir taurės bus oranžinės).
Esu beveik pabaigusi vieną kurtą namo projektą, virtuvės-valgomojo zona buvo įrengta standartinė "kremas-kava-kakava", tai šviestuvą pasiūliau pakabinti oranžinį skaidrų, kad sukeltų apetitą ir užuolaidose keletą intarpų su oranžiniais akcentais. Įkeliu foto trumpam, nes dar ne viskas baigta. Virtuvė-venge su kremu, foto nededu, tik kai išbaigsiu iki galo, parodysiu.
Man tai tiek
vivaideju, tiek
Interdiz pasiulyti variantai atrodo vienodai grazus

(Neeri, atkreipk demesi i tai, ka pataria profesionalai

) Interdiz, as kazkaip maniau, kad Jus kuriate labiau klasikini stiliu - o stai sitoj nuotraukoj - modernas

Zaviuosi Jusu ivairiapusiskumu
Tiesa, jei jau pradejom kalbeti "ne i tema"

(kita vertus, o kokioj temoj apie tai kalbeti?

), tai prie issakytu Interdiz minciu as irgi prisidesiu...As asmeniskai labai buvau suzaveta dizaineres Liuboves Budiuk darbais (na, tiesiog jos stilius - mano skonio: kontrasto principo interjerai, su dominuojancia kuria nors viena ryskia spalva), o dar tiksliau sakant, suzavejo pirmas jos darbas. Kai pamaciau antra jos kurta modernu interjera, tai net nepaziurejusi i autoriau pavarde, atspejau, kad tai butent jos kurtas interjeras, nes daugybe detaliu ir apskritai visa ta nuotaika ir stilius - is pirmojo interjero

...Na bet kai naujausiame "IVD" numeryje pamaciau paskutini jos kurta interjera (kuris, beje man is jos darbu atrodo graziausias ir kuriame pati su mielu noru noreciau gyventi

), tai tikrai nusivyliau jos, kai dizaineres kurybiskumu...

Nes tai, ka pamaciau, jau liaudiskai tariant - "štampovke"...

(tos pacios grindines plyteles, tas pats stalas ir pan., ir netgi tos ryskios spalvos ivedimas paremtas tuo paciu principu!) Toks jausmas, kad pati dizainere iki galo nebuvo patenkinta pirmuoju ar antruoju savo kuriniu, tai savo ta pacia minti vis tobilino iki trecio interjero...Idomu, koks bus sekantis jos darbas?!